De Yeezy BOOST 350 V2 ‘Cloud White’ released in full-family sizing

Volgende week zaterdag, 21 september 2019, komt dan eindelijk de lang verwachte Yeezy BOOST 350 V2 ‘Cloud White’ uit! De ‘Cloud White’ beschikt in tegenstelling tot eerdere releases over een wat lichtere kleur en onderscheid zich hiermee van de andere Yeezy BOOST 350 colorways. Ook released de colorway niet alleen voor volwassenen. De 350 V2 ‘Cloud White’ released namelijk ook voor de kleine hypebeasts in de familie.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Cloud White’ | FW3043

Het bovenwerk is gemaakt van het gebruikelijke primeknit materiaal en heeft een half doorzichtige streep van de hiel naar de toebox lopen. De adidas branding is te vinden aan de binnenkant van de hiel, waar drie strepen zijn gemaakt van 3M materiaal. Onder de upper zit een full-lenght BOOST midsole met een doorzichtige omheining.

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cloud White’ released ook nog in een reflective colorway die donderdag 19 september released. De non-reflective colorway released op zaterdag 21 september in full-family sizing via adidas.nl/yeezy. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Releasekalender in de gaten voor een volledige Storelist Overview!


Yeezy Boost 350 V2 'Cloud White'
Yeezy Boost 350 V2 'Cloud White'
Yeezy Boost 350 V2 'Cloud White'

Previous ArticleNext Article