Mercer Amsterdam x Starter Black Label komen binnenkort met de ultieme samenwerking

Mercer Amsterdam is de samenwerking aangegaan met Starter Black Label. Zij werken samen om een ultieme, op sport geïnspireerde collectie te creëeren, ondersteund door een authentieke heritage.

De samenwerking tussen Mercer Amsterdam x Starter Black Label deelt vergelijkbare invloeden en omvat de esthetiek van beide merken. Ook waarderen allebei de merken de Amerikaanse heritage sporten. De aanpak van de samenwerking heeft een aantrekkelijke, opvallende collectie opgeleverd.

De limited edition collectie die zal uitkomen bestaat uit verschillende kledingstukken. Zo bestaat de collectie uit een jack, sneakers, t-shirts en. Naast deze nieuwe collectie zullen er ook allerlei vintage producten verkrijgbaar zijn. Om de release van deze samenwerking te vieren, werkt Mercer Amsterdam samen met Starter Black Label om een speciaal pop-up evenement in hartje Amsterdam te organiseren. Hier zullen alle kledingstukken natuurlijk te koop zijn. Ook kan je er een drankje doen en zal het mogelijk zijn om een potje NBA ’98 te spelen. Daarnaast zal er een ook nog een grote hooping machine zijn.

Op vrijdag 27 september en zaterdag 28 september zal de in-store release plaats vinden op de Hobbemastraat 3 in Amsterdam. De deuren zullen open zijn vanaf 10:00u tot 18:00u. De Premium Satin Starter Jacket zal €179,- kosten en de iconische W-3RD sneaker zal €249,- kosten. Het T-shirt zal een prijskaartje hebben van €79,-. Daarnaast zullen de prijzen van de Vintage producten variëren tussen de €75,- en €250,-. Bekijk hieronder foto’s van de kledingstukken. Vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste nieuws.


Mercer Amsterdam
Mercer Amsterdam
Images by Mercer Amsterdam
Previous ArticleNext Article