KangaROOS viert 40-jarig jubileum met speciale uitvoering op de Invader

KangaROOS viert dit jaar geleden hun 40-jarig jubileum en brengen daarom een speciale editie uit van het Invader model. De KangaROOS Invader 40 years komt in drie verschillende colorways.

Veertig jaar geleden had Bob Gamm, een duursporter en architect uit Boston, het idee om een hardloopschoen te maken die het vervelende dragen van sleutels in de zakken of hand zou verwijderen. Als gevolg van dit idee, voegde Bob Gamm een opslagoptie toe die rechtstreeks op de schoen zat. De “Pocket” was geboren. Gamm plaatste een klein tasje aan de zijkant van de schoen die uitgerust was met een rits. Nadat Gamm de schoen presenteerde aan zijn vriendengroep, ontstond de naam KangaROOS.

Nu viert KangaROOS hun 40-jarig bestaan met drie speciale edities voor de KanaROOS Invader 40 Years. Het model, de KangaROOS Invader 40 Years, komt in drie colorways blauw, rood en wit. De basis van de upper is gemaakt van mesh met suède overlays op de mudguard, eyelets en hiel. Het logo van KangROOS is gemaakt van leer en geeft zo een mooie touch aan het geheel. Een mooi details is te vinden op de hiel, waar in het groot “40” staat met de tekst “KangaROOS” eronder. De upper zit bovenop een simpele, maar clean mid- en outsole.

De KanaROOS Invader 40 Years komt zaterdag 14 september uit bij onder andere 43Einhalb. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


KangaROOS Invader 40 Years 'Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
KangaROOS Invader 40 Years
KangaROOS Invader 40 Years

KangaROOS Invader 40 Years 'Red'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
KangaROOS Invader 40 Years
KangaROOS Invader 40 Years

KangaROOS Invader 40 Years 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
KangaROOS Invader 40 Years
KangaROOS Invader 40 Years
Images by Schrittmacher and 43Einhalb

Previous ArticleNext Article