KangaROOS viert 40-jarig jubileum met speciale uitvoering op de Invader 104

KangaROOS viert dit jaar geleden hun 40-jarig jubileum en brengen daarom een speciale editie uit van het Invader model. De KangaROOS Invader 40 years komt in drie verschillende colorways.

Veertig jaar geleden had Bob Gamm, een duursporter en architect uit Boston, het idee om een hardloopschoen te maken die het vervelende dragen van sleutels in de zakken of hand zou verwijderen. Als gevolg van dit idee, voegde Bob Gamm een opslagoptie toe die rechtstreeks op de schoen zat. De “Pocket” was geboren. Gamm plaatste een klein tasje aan de zijkant van de schoen die uitgerust was met een rits. Nadat Gamm de schoen presenteerde aan zijn vriendengroep, ontstond de naam KangaROOS.

Nu viert KangaROOS hun 40-jarig bestaan met drie speciale edities voor de KanaROOS Invader 40 Years. Het model, de KangaROOS Invader 40 Years, komt in drie colorways blauw, rood en wit. De basis van de upper is gemaakt van mesh met suède overlays op de mudguard, eyelets en hiel. Het logo van KangROOS is gemaakt van leer en geeft zo een mooie touch aan het geheel. Een mooi details is te vinden op de hiel, waar in het groot “40” staat met de tekst “KangaROOS” eronder. De upper zit bovenop een simpele, maar clean mid- en outsole.

De KanaROOS Invader 40 Years komt zaterdag 14 september uit bij onder andere 43Einhalb. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


KangaROOS Invader 40 Years 'Blue'

Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders
KangaROOS Invader 40 Years
KangaROOS Invader 40 Years

KangaROOS Invader 40 Years 'Red'

Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders
KangaROOS Invader 40 Years
KangaROOS Invader 40 Years

KangaROOS Invader 40 Years 'White'

Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders
KangaROOS Invader 40 Years
KangaROOS Invader 40 Years
Images by Schrittmacher and 43Einhalb

Previous ArticleNext Article

De Asics Gel Lyte III komt terug in een OG colorway en OG vorm 11

In 1990 werd de Asics Gel Lyte III voor het eerst uitgebracht. Om het model zijn 30ste verjaardag te vieren brengt Asics het model terug in zijn OG colorway. Ook zal het model terugkomen in de OG vorm van vroeger.

Zoals we al zeiden werd het model in 1990 voor het eerst uitgebracht. De sneaker was ontworpen door Shigeyuki Mutsui. Na 5 jaar werkzaam te zijn bij Asics, ontwierp hij de sneaker die een ware legende zou worden. Zijn missie was om een performance schoen neer te zetten die functioneel en stijlvol was. Na bijna 30 jaar is deze sneaker een groot icoon. De sneaker biedt een perfecte combinatie van ondersteuning, comfort en technische mogelijkheden met een baanbrekende EVA-midsole en een verticaal verlengd middenvoetframe.

Naast de hardloopbaan werd de sneaker bewonderd door vele sneakerheads. Dit kwam gedeeltelijk dankzij de kenmerkende split-tong constructie en vooruitstrevende kleurencombinaties. De Gel Lyte III is voorbereid op een eigentijdse twist en biedt een esoterische stilering die niet alleen sneakerheads aanspreekt, maar ook de modewereld.

Asics Gel Lyte III ‘OG’ | 1191A266-100

De Gel Lyte III is het bekendste model van de Gel serie. De opgesplitste tong is een kenmerkend detail geworden en representeert het merk. Nu keert de OG colorway terug na bijna dertig jaar. Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt textiel in een witte kleur. Op deze witte basis zijn groene en gele overlays verwerkt. Zo zijn de tong, sock liner en veters gemaakt van een gele kleur. In tegenstelling tot de witte kleur, zijn er ook wat zwarte details toegevoegd. Zo hebben de heel clip en de outsole een zwarte kleur gekregen. Ook op de zijkanten bevindt zich onder de kenmerkende Asics strepen zwart gaas. Deze Asics strepen op de zijkanten beschikken trouwens over groene outlining.

Achterop de sneaker en voorop de toebox bevindt zich groen suède. Op het groene suède op de achterkant staat in gele letters ‘GEL LYTE III’. Onder de opvallende upper heeft Asics een witte midsole geplaatst met in het midden een grijs vlak. Op dit grijze vlak is Asics branding te vinden. Net zoals achter op de heel tab.

Wil jij deze sneaker toevoegen aan jouw collectie? Dat kan, want aanstaande vrijdag, 15 november 2019, komt de sneaker uit via onder andere Epic Store. Aarzel niet te lang en zit vrijdag op tijd klaar om jouw paartje te bemachtigen. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview. Scroll snel naar beneden voor mooie foto’s van END.


ASICS Gel-Lyte III 'OG'

vrijdag 15 november 2019

Naar alle aanbieders
ASICS Gel Lyte III - 1191A266-100
ASICS Gel Lyte III - 1191A266-100
ASICS Gel Lyte III - 1191A266-100
Images by END.

adidas komt met een colorway speciaal voor het Zweedse Molmö 10

Het Duitse adidas heeft al verschillende colorways gekend binnen haar tot dus verre carrière. Ik denk dat er niemand is die hier het niet over eens is. Ditmaal hebben ze voor iets speciaal gekozen. De, in de jaren zeventig geïntroduceerde, adidas Malmö krijgt na al die jaren opnieuw een release.

Malmö is de derde grootste stad in Zweden. Het is een stad met een ongelooflijk aanbod aan bezienswaardigheden en beschikt over een multi-culturele cultuur. Waar de stad ook om bekend staat heeft met iets heel anders te maken. De legendarische voetballer Zlatan Ibrahimovic komt hier namelijk vandaan.

adidas Malmö ‘Gold Metallic’ | Closer look

Het uiterlijk van de sneaker is, zo als we gewend zijn, weer ontzettend clean. Om te beginnen hebben ze de upper een zacht suède materiaal gegeven en beschikt hij over een gele kleur. Daarnaast zijn de bekende Three Stripes in een blauwe kleur aangebracht. Dit geldt ook voor de heeltab, de sockliner, de tong en de veters. Dit zijn natuurlijk de bekende kleuren van de Zweedse vlag. Ten slotte hebben ze ‘adidas’ en ‘Malmö’ in gouden letters aangebracht op de zijkant van de sneaker.

Vanaf €95,- kan deze strakke colorway al van jou zijn. Je moet hiervoor wel even gaan klaar zitten. Van vrijdag 15 november 2019 op zaterdag 16 november 2019 om twaalf uur ’s nachts komen ze uit. Zorg er dus voor dat je dan gereed bent om ze te bemachtigen. Namens Sneakerjagers, heel veel succes!


adidas Malmo 'Gold Metallic'

zaterdag 16 november 2019

Naar alle aanbieders
adidas Malmö
adidas Malmö
adidas Malmö
adidas Malmö
Banner by: END.
Images by: adidas

Een overzicht van alle raffles van de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’ 33

Al sinds februari wordt er op deze sneaker gewacht en over vier dagen is het zo ver. De nieuwste samenwerking tussen Travis Scott x Nike zal uitkomen op 16 november 2019. Samen hebben zij hun creativiteit losgelaten op de Nike Air Force 1.

Aangezien er in de komende dagen aardig wat raffles zullen open gaan, leek het ons verstandig om een overzicht te maken. Zo kun jij je voor elke raffle inschrijven en maak je nog meer kans op deze gehypte samenwerking tussen de rapper uit Houston en Nike. Wij zullen tot zaterdag 16 november 2019 elke ochtend het overzicht van de raffles updaten, zodat jij je elke ochtend kan inschrijven voor nieuwe raffles.

Wil jij nog meer te weten komen over deze sneaker? Check dan HIER ons meest recente blog waarin je over de laatste details kan lezen. Check ook onze Releasekalender voor meer informatie over de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’. Scroll snel naar beneden voor alle raffles en schrijf je nu in, als je dat nog niet gedaan hebt!


Travis Scott X Air Force 1 Low 'Cactus'

zaterdag 16 november 2019

Naar alle aanbieders
Travis Scott x Nike
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
Travis Scott x Nike
RAFFLE
Travis Scott x Nike
RAFFLE
RAFFLE
Travis Scott x Nike
FCFS RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE