Zijn dit Crocs of de nieuwe Yeezy Foam Runners van Kanye West?

Er lijkt maar geen einde te komen aan de Yeezy releases. Een nieuwe teaser van een Yeezy Foam Runner release die in 2020 uit zou moeten komen heeft voor veel reacties gezorgd.

Eerder dit jaar werden de Yeezy Foam Runners al gezien aan de voeten van Kanye West zijn dochter, North West. Recent zijn er meer foto uitgekomen van de spraakmakende release in een editorial van THE FACE MAGAZINE. Op de foto’s is te zien dat de sneaker heel erg afwijkt van het Yeezy design dat we gewend zijn. Het is een unieke slip-on schoen gemaakt van wit foam. De schoen lijkt uit één stuk gemaakt te zijn met gaten aan beiden kanten. De zool is ook onderdeel van het geheel zonder dat er naden te zien zijn, dit is ook afwijkend van het design van eerdere Yeezy’s. Daarentegen heeft de zool wel wat weg van de zool van de Yeezy Boost 700.

Online is er veel commotie ontstaan over de Yeezy Foam Runner en het design word vergeleken met die van Crocs. Check de fotos hieronder voor deze bijzondere release die in 2020 wordt verwacht. Houd de release kalender in de gaten voor meer informatie over opmerkelijke releases!


Yeezy Foam Runner
Images by THE FACE MAGAZINE

Previous ArticleNext Article