adidas gaat in samenwerking met het Japanse bedrijf Bed J.W. Ford drie gloednieuwe sneakers uitbrengen 127

adidas heeft al met verschillende Japanse bedrijven een samenwerking gehad maar voor het eerst in historie van het bedrijf gaan ze een samenwerking aan met Bed J.W. Ford. In deze samenwerking brengen ze naast drie toffe sneakers ook een veelbelovende kledinglijn uit.

Het Japanse bedrijf Bed J.W. Ford is opgericht in het jaar 2010 door Shinpei Yamagishi en Keisuke Kosaka. Het is een high-fashion bedrijf die is gevestigd in Tokyo. Ze staan erom bekend dat ze de meest exclusieve producten op de markt brengen. Nu hebben ze ervoor gekozen om een nieuwe stap te zetten, hand in hand met de gigant adidas, om het onmogelijke te bereiken.

De details

Voor deze samenwerking heeft adidas is samenwerking met Bed J.W. Ford drie unieke modellen gekozen. De adidas Kamanda, de Crazy BYW en de Korsika. Als we deze sneakers van dichtbij gaan bekijken zien we dat de twee bedrijven een aantal overeenkomsten op de sneakers hebben geplaatst. Wat het meeste opvalt is dat alle drie de sneakers geheel zwart van kleur zijn. Daarnaast zien we dat de sockliner ook daadwerkelijk als een sok gediend kan worden. De eerste sneaker heeft de look van een voetbalschoen gekregen, de tweede van een basketbal schoen en de derde heeft de stijl van een nette herenschoen. Ten slotte hebben alle drie de sneakers een subtiele referentie naar het Japanse bedrijf gekregen die aan de zijkant van de sneakers bevindt. Al met al hebben de twee drie sterke sneakers uit de verf laten komen en beloven ze veel goeds.

Alle drie de sneakers zullen 20 september 2019 releasen. De Kamanda en de Crazy BYW zullen een kostprijs van €199,95 en aan de Korsika komt een prijskaartje van €179,95 te hangen. Kun jij niet wachten deze exclusieve release, zorg er dan voor dat jij op 20 september klaar zit om de beauty’s te bemachtigen.


Bed J.W. Ford x adidas Kamanda

Prijs vanaf €233,-

Naar alle aanbieders
Bed JW Ford adidas Kamanda EF3830 Release Date
Bed JW Ford adidas Kamanda EF3830 Release Date
Bed JW Ford adidas Kamanda EF3830 Release Date
Bed JW Ford adidas Kamanda EF3830 Release Date

Bed J.W. Ford x adidas Crazy BYW

Prijs vanaf €235,-

Naar alle aanbieders
Bed JW Ford adidas Crazy BYW EF3836 Release Date
Bed JW Ford adidas Crazy BYW EF3836 Release Date

[release id=

Bed JW Ford adidas Korsika EF9612 Release Date
Bed JW Ford adidas Korsika EF9612 Release Date
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article

De vrolijke Nike Air Max 200 ‘Black/Pink’ 5

De Nike Air Max 200 is een van de laatste modellen van Nike. En in deze donkere dagen heeft Nike de sneaker een kleurrijke make-over gegeven en komt de Nike Air Max 200 ‘Black/Pink’ uit.

Het model is geïnspireerd op stromende lava en golven van de oceanen. Dit geeft de sneaker een uniek design, maar toch zie je ook wat overeenkomsten met de Air Max 180. Zo zie je bijvoorbeeld de Air bubble in de hiel. De sneaker geeft je erg veel demping en zit erg comfortabel. Dit komt niet alleen door de zool maar ook door het gebruik van flexibele materialen.

Nike Air Max 200 ‘Black/Pink’ | CU4745-001

De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer. We zien verschillende zwarte en roze accenten terug komen op de sneaker. De roze kleur zien we ook terugkomen op de Swooshes, de Nike branding op de tong en boven de Air-Sole unit. De lacelock is ook een roze smiley die een Swoosh als mond heeft. De Air-Sole unit zelf is fel groen wat aansluit bij de andere kleuren. Ook bevindt er zich op de heeltab nog een blauwe Nike branding en zijn de insoles van de sneaker rood. De sneaker is dus erg kleurrijk en vrolijkt je zeker op in deze donkere dagen!

Wanneer de sneaker precies uitkomt is nog niet bekend, maar hij wordt ergens in de komende weken verwacht bij Nike en geselecteerde retailers voor een prijs van €125,-. Voor alle updates houd je natuurlijk onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor de officiële foto’s!


Nike Air Max 200 'Black/Pink'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 200 'Black/Pink' | CU4745-001
Nike Air Max 200 'Black/Pink' | CU4745-001
Nike Air Max 200 'Black/Pink' | CU4745-001
Images by Nike

Universal Works en adidas komen met twee colorways voor de UltraBOOST 2019 13

Het Britse Universal Works x adidas hebben hun handen ineen geslagen om twee prachtige colorways uit te brengen voor de winter hardloopcollectie. Het gaat om een witte en een bruine colorway die zijn uitgewerkt op het UltraBOOST 2019 model.

Mede-oprichter van Universal Works, David Keyte, liet zich inspireren door de koude, natte winterstraten van Londen. Zijn doel was om winterharde kleding te produceren van hoge kwaliteit. Ook is hij van mening dat je esthetische normen niet hoeft op te offeren om dit doel te bereiken. Hij zei: “Ik wil items tegenkomen die er nog steeds goed uitzien wanneer je bij een koffiewinkel aankomt.” Vandaar dat de collectie gekleed is in rijke blauwe en elegante bruine kleuren. Ook beschikt de collectie over materialen waarvan je niet zou van verwachten dat deze op technische hardloopkleding verwerkt konden worden, zoals wol.

De collectie bestaat uit verschillende items. Zo bestaat de collectie uit een jas, vest, shirt, panty’s, shorts, petten en schoudertassen. Elk item combineert hi-spec textiel met een aardachtig kleurenpalet voor een veelzijdige styling. Ook is deze sport-meets-street stijl zichtbaar op de UltraBOOST 2019 sneakers.

Universal Works x adidas UltraBOOST 2019 | Closer Look

De samenwerking heeft, zoals we al zeiden, twee mooie colorways geleverd op de UltraBOOST 2019. De sneaker is aangekomen in zowel bruin als wit. In plaats van een synthetische middenvoetkooi is er dit keer gekozen voor stevig maar soepel suède. Op de outsole zijn marmerdetails te vinden om extra de aandacht te trekken. Natuurlijk is er niks aan de kenmerkende demping en ondersteuning van de UltraBOOST veranderd.

Op 23 november 2019 zal de Universal Works x adidas hardloopcollectie uitkomen via adidas.nl. Ook zal de samenwerking bij verschillende retailers verkrijgbaar zijn. Check onze Releasekalender voor alle aankomende releases en check de foto’s van de sneaker hieronder!


Universal Works X adidas UltraBoost 19 'Praire Sand'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders
adidas ultraboost 2019 universal works prairie sand cumin winter white Eg5185 Eg5188 bone glacier grey release date info photos price collaboration sneakers running

Universal Works X adidas UltraBoost 19 'Winter White'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders
adidas ultraboost 2019 universal works prairie sand cumin winter white Eg5185 Eg5188 bone glacier grey release date info photos price collaboration sneakers running
Images by adidas

Dutch Deadstock: Unieke stand met hand dyed Nike en adidas sokken op Sneakerness Rotterdam 21

Tijdens Sneakerness worden naast sneakers ook andere unieke sneaker gerelateerde producten verkocht. De stand van Dutch Deadstock is het ultieme voorbeeld van zo’n stand op Sneakerness Rotterdam.

Dutch Deadstock is geen onbekende van Sneakerness. Sinds 2012 is Michiel namelijk al aanwezig op Sneakerness als verkoper. Hij is een ervaren sneaker liefhebber die niet alleen sneakers in zijn assortiment heeft. Supreme, posters en hand dyed socks zijn ook te koop bij Dutch Deadstock. De hand dyed sokken zijn een uniek product voor Sneakerness en onlangs is zijn website online gegaan met daarop alle verschillende variaties. Op Sneakerness Rotterdam zullen dus al deze regenboog kleurige Nike en adidas sokken te koop zijn bij de stand van Dutch Deadstock. Zelf bezoekt Michiel ook regelmatig evenementen en hij is te vinden via zijn website, Instagram en Facebook.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Dutch Deadstock Sneakerness Rotterdam
Dutch Deadstock Sneakerness Rotterdam
Dutch Deadstock Sneakerness Rotterdam
Dutch Deadstock Sneakerness Rotterdam
Images by Dutch Deadstock