Angstaanjagende Vans samenwerking in opkomst

Vans heeft al verschillende samenwerkingen achter de rug met film concepten zoals Harry Potter en Mickey Mouse. Nu is het concept van Tim Burton: ‘The Nightmare Before Christmas’ aan de beurt voor samenwerking.

Tim Burton’s: ‘The Nightmare Before Christmas’ is een populair verhaal wat voor het eerst uitkwam in 1993. Sindsdien is het in verschillende succesvolle vormen gereleased en is het de eerste stop-motion film die naar 3D is geconverteerd. Het verhaal gaat over de verveelde pompoen koning van halloween, Jack Skellington, die heel graag kerst wil vieren inplaats van halloween. Dit gaat niet zomaar en zijn mislukte poging hiertoe word getoond in dit verhaal. De film is zelfs genomineerd voor de Academy Award voor beste visuele effecten. Disney heeft ‘The Nightmare Before Christmas’ op verschillende manieren gereleased in de afgelopen jaren en nu is Vans aan de beurt om er hun draai aan te geven.

De Slip-On, Authentic, Old-Skool en Sk8-Hi modellen van Vans hebben allemaal een makeover gekregen. In alle modellen komen de verschillende themas en concepten uit het verhaal duidelijk naar voren. Bekijk de foto’s voor de eerste beelden van deze samenwerking. Alle modellen hebben de rode Vans branding op de tong en op de hiel zoals we van Vans gewend zijn.

Wij verwachten dat deze samenwerking volgende maand zal releasen. Houd onze Releasekalender in de gaten voor meer informatie naarmate deze release nadert!


Vans The Nightmare Before Christmas
Vans The Nightmare Before Christmas
Vans The Nightmare Before Christmas
Vans The Nightmare Before Christmas
Previous ArticleNext Article