Nike SB komt met een nog nooit getoonde ‘Baroque Brown’ colorway op een klassieker

Nike SB is een tijdje weg geweest met de klassieke Dunks maar sinds een aantal maanden zijn ze helemaal terug in de game. Nu komen ze ook met een colorway die ze nog nooit hebben laten zien op deze klassieker. Ze gaan een Nike SB High Pro releasen in een ‘Baroque Brown’ colorway.

Als je even snel kijkt kan dit pareltje je laten denken aan de Air Jordan 1 van Travis Scott. Toch heeft deze colorway wel echt zijn eigen stijl. De materialen die Nike SB heeft gebruikt zijn dan ook wel heel anders, maar doen wat betreft kwaliteit niet onder de Air Jordan 1’s.

Nike SB Dunk High ‘Baroque Brown’ | Details

De colorway heeft overal een sterk uiterlijk dat er ontzettend clean uitziet. Om te beginnen hebben ze de upper een stevig stofje gegeven en heeft hij een zacht grijs kleurtje. Daarnaast zijn de overlays op de sneaker aangebracht met stevig leer en heeft dit een bruine kleur. Deze kleur is goed te vergelijken met de kleur van de Travis Scott X Air Jordan 1’s. De sock-liner, de Swoosh en de veters hebben een zwarte kleur waardoor de sneaker echt van het doek spat. Ten slotte hebben ze de colorway afgemaakt door de klassieke witte midsole en zwarte outsole onder de sneaker te plaatsen. Je kan wel zeggen dat Nike SB weer een ontzettend mooi paartje heeft gemaakt en dat ze weer helemaal terug in de game zijn.

Na verwachting gaat de sneaker ergens in oktober 2019 releasen, maar wanneer precies is nog niet bekend. Helaas heeft dit pareltje nog geen vaste prijs maar wij verwachten dat er binnenkort meer informatie bekend gemaakt gaat worden. Het is daarom belangrijk dat je onze releasekalender goed in de gaten houd!


Nike SB Dunk High Pro Baroque Brown BQ6826-201 Release Date
Nike SB Dunk High Pro Baroque Brown BQ6826-201 Release Date
Nike SB Dunk High Pro Baroque Brown BQ6826-201 Release Date
Nike SB Dunk High Pro Baroque Brown BQ6826-201 Release Date
Nike SB Dunk High Pro Baroque Brown BQ6826-201 Release Date
Nike SB Dunk High Pro Baroque Brown BQ6826-201 Release Date
Nike SB Dunk High Pro Baroque Brown BQ6826-201 Release Date
Images by: @_goba_

Previous ArticleNext Article