Footlocker released 4 exclusieve sneakers voor Footlocker’s 45 jarig bestaan 137

Footlocker bestaat 45 jaar en dit vieren ze door vier exclusieve sneaker uit te brengen. De vier modellen zijn de Puma Liquid Cell Omega, adidas LA Trainer, adidas Ultra Boost OG en Converse Chuck Taylor All Star High. Alle vier de silhouetten zijn helemaal in het thema gebracht van Footlocker. Footlocker werd precies 45 jaar geleden opgericht op 12 september 1974. De eerste Footlocker winkel werd geopend in Puente Hills Mall in California en is tot de dag van vandaag nog steeds open. Nu heeft Footlocker in totaal 3310 winkel verspreid over 49 landen!

Puma Liquid Cell Omega

De Liquid Cell Omega is een van de futuristische sneakers van Puma. Het bovenwerk van de sneaker heeft een zwart/wit strepen patroon die ook weer terug te vinden is op de achterkant van de midsole. Rode straps zijn te vinden aan de zijkant van de upper en sluiten aan bij de veters. De zwarte tong bied mooi contrast en heeft nog het nummer “45” erop staan.

adidas LA Trainer

De adidas LA Trainer is een simpel maar clean model. Het bovenwerk is vooral zwart en gemaakt van suede met leer. Op de hiel is een mooi detail te vinden, daar staat namelijk op de linker sneaker “19” en de recht “74”. De midsole is donkergrijs met zwarte strepen en zitten er aan de achterkant van de midsole drie adidas pins in de kleuren wit, rood en grijs.

adidas Ultra Boost OG

De adidas Ultra Boost OG is wel de meest opvallende uit de vier. Deze sneaker heeft namelijk grote wit en zwart strepen over de gehele upper lopen. Aan de achterkant van de upper staat er aan de buitenkant van de sneaker “2019” en aan de binnenkant “1974”, dit is alweer een mooi klein detail.

Converse Chuck Taylor All Star High

Last but not least, de Converse Chuck Taylor All Star High. Deze Chuck 70 heeft hetzelfde strepen patroon op de upper alleen loopt deze geheel verticaal. Op de tong staat mooi in een old school vibe dat Footlocker 45 jaar bestaat. De veters zijn rood gekleurd en geeft de sneaker zo een mooie finishing touch.

De vier modellen zijn NU verkrijgbaar bij Footlocker.nl, dus wees er snel bij voordat ze zijn uitverkocht!


Puma Liquid Cell Omego - Foot Locker Exclusive

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Footlocker 45 jaar
Footlocker 45 jaar

adidas LA trainer - Foot Locker Exclusive

Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Footlocker 45 jaar

adidas UltraBoost OG 45 - Foot Locker Exclusive

Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders
Footlocker 45 jaar

Converse Chuck Taylor High - Foot Locker Exclusive

Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Footlocker 45 jaar
Images by Footlocker

Previous ArticleNext Article

De Asics Gel Lyte III komt terug in een OG colorway en OG vorm 4

In 1990 werd de Asics Gel Lyte III voor het eerst uitgebracht. Om het model zijn 30ste verjaardag te vieren brengt Asics het model terug in zijn OG colorway. Ook zal het model terugkomen in de OG vorm van vroeger.

Zoals we al zeiden werd het model in 1990 voor het eerst uitgebracht. De sneaker was ontworpen door Shigeyuki Mutsui. Na 5 jaar werkzaam te zijn bij Asics, ontwierp hij de sneaker die een ware legende zou worden. Zijn missie was om een performance schoen neer te zetten die functioneel en stijlvol was. Na bijna 30 jaar is deze sneaker een groot icoon. De sneaker biedt een perfecte combinatie van ondersteuning, comfort en technische mogelijkheden met een baanbrekende EVA-midsole en een verticaal verlengd middenvoetframe.

Naast de hardloopbaan werd de sneaker bewonderd door vele sneakerheads. Dit kwam gedeeltelijk dankzij de kenmerkende split-tong constructie en vooruitstrevende kleurencombinaties. De Gel Lyte III is voorbereid op een eigentijdse twist en biedt een esoterische stilering die niet alleen sneakerheads aanspreekt, maar ook de modewereld.

Asics Gel Lyte III ‘OG’ | 1191A266-100

De Gel Lyte III is het bekendste model van de Gel serie. De opgesplitste tong is een kenmerkend detail geworden en representeert het merk. Nu keert de OG colorway terug na bijna dertig jaar. Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt textiel in een witte kleur. Op deze witte basis zijn groene en gele overlays verwerkt. Zo zijn de tong, sock liner en veters gemaakt van een gele kleur. In tegenstelling tot de witte kleur, zijn er ook wat zwarte details toegevoegd. Zo hebben de heel clip en de outsole een zwarte kleur gekregen. Ook op de zijkanten bevindt zich onder de kenmerkende Asics strepen zwart gaas. Deze Asics strepen op de zijkanten beschikken trouwens over groene outlining.

Achterop de sneaker en voorop de toebox bevindt zich groen suède. Op het groene suède op de achterkant staat in gele letters ‘GEL LYTE III’. Onder de opvallende upper heeft Asics een witte midsole geplaatst met in het midden een grijs vlak. Op dit grijze vlak is Asics branding te vinden. Net zoals achter op de heel tab.

Wil jij deze sneaker toevoegen aan jouw collectie? Dat kan, want aanstaande vrijdag, 15 november 2019, komt de sneaker uit via onder andere Epic Store. Aarzel niet te lang en zit vrijdag op tijd klaar om jouw paartje te bemachtigen. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview. Scroll snel naar beneden voor mooie foto’s van END.


ASICS Gel-Lyte III 'OG'

vrijdag 15 november 2019

Naar alle aanbieders
ASICS Gel Lyte III - 1191A266-100
ASICS Gel Lyte III - 1191A266-100
ASICS Gel Lyte III - 1191A266-100
Images by END.

adidas komt met een colorway speciaal voor het Zweedse Molmö 7

Het Duitse adidas heeft al verschillende colorways gekend binnen haar tot dus verre carrière. Ik denk dat er niemand is die hier het niet over eens is. Ditmaal hebben ze voor iets speciaal gekozen. De, in de jaren zeventig geïntroduceerde, adidas Malmö krijgt na al die jaren opnieuw een release.

Malmö is de derde grootste stad in Zweden. Het is een stad met een ongelooflijk aanbod aan bezienswaardigheden en beschikt over een multi-culturele cultuur. Waar de stad ook om bekend staat heeft met iets heel anders te maken. De legendarische voetballer Zlatan Ibrahimovic komt hier namelijk vandaan.

adidas Malmö ‘Gold Metallic’ | Closer look

Het uiterlijk van de sneaker is, zo als we gewend zijn, weer ontzettend clean. Om te beginnen hebben ze de upper een zacht suède materiaal gegeven en beschikt hij over een gele kleur. Daarnaast zijn de bekende Three Stripes in een blauwe kleur aangebracht. Dit geldt ook voor de heeltab, de sockliner, de tong en de veters. Dit zijn natuurlijk de bekende kleuren van de Zweedse vlag. Ten slotte hebben ze ‘adidas’ en ‘Malmö’ in gouden letters aangebracht op de zijkant van de sneaker.

Vanaf €95,- kan deze strakke colorway al van jou zijn. Je moet hiervoor wel even gaan klaar zitten. Van vrijdag 15 november 2019 op zaterdag 16 november 2019 om twaalf uur ’s nachts komen ze uit. Zorg er dus voor dat je dan gereed bent om ze te bemachtigen. Namens Sneakerjagers, heel veel succes!


adidas Malmo 'Gold Metallic'

zaterdag 16 november 2019

Naar alle aanbieders
adidas Malmö
adidas Malmö
adidas Malmö
adidas Malmö
Banner by: END.
Images by: adidas

Een overzicht van alle raffles van de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’ 30

Al sinds februari wordt er op deze sneaker gewacht en over vier dagen is het zo ver. De nieuwste samenwerking tussen Travis Scott x Nike zal uitkomen op 16 november 2019. Samen hebben zij hun creativiteit losgelaten op de Nike Air Force 1.

Aangezien er in de komende dagen aardig wat raffles zullen open gaan, leek het ons verstandig om een overzicht te maken. Zo kun jij je voor elke raffle inschrijven en maak je nog meer kans op deze gehypte samenwerking tussen de rapper uit Houston en Nike. Wij zullen tot zaterdag 16 november 2019 elke ochtend het overzicht van de raffles updaten, zodat jij je elke ochtend kan inschrijven voor nieuwe raffles.

Wil jij nog meer te weten komen over deze sneaker? Check dan HIER ons meest recente blog waarin je over de laatste details kan lezen. Check ook onze Releasekalender voor meer informatie over de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’. Scroll snel naar beneden voor alle raffles en schrijf je nu in, als je dat nog niet gedaan hebt!


Travis Scott X Air Force 1 Low 'Cactus'

zaterdag 16 november 2019

Naar alle aanbieders
Travis Scott x Nike
RAFFLE
RAFFLE
Travis Scott x Nike
RAFFLE
Travis Scott x Nike
RAFFLE
Travis Scott x Nike
FCFS RAFFLE
RAFFLE