Footlocker released 4 exclusieve sneakers voor Footlocker’s 45 jarig bestaan

Footlocker bestaat 45 jaar en dit vieren ze door vier exclusieve sneaker uit te brengen. De vier modellen zijn de Puma Liquid Cell Omega, adidas LA Trainer, adidas Ultra Boost OG en Converse Chuck Taylor All Star High. Alle vier de silhouetten zijn helemaal in het thema gebracht van Footlocker. Footlocker werd precies 45 jaar geleden opgericht op 12 september 1974. De eerste Footlocker winkel werd geopend in Puente Hills Mall in California en is tot de dag van vandaag nog steeds open. Nu heeft Footlocker in totaal 3310 winkel verspreid over 49 landen!

Puma Liquid Cell Omega

De Liquid Cell Omega is een van de futuristische sneakers van Puma. Het bovenwerk van de sneaker heeft een zwart/wit strepen patroon die ook weer terug te vinden is op de achterkant van de midsole. Rode straps zijn te vinden aan de zijkant van de upper en sluiten aan bij de veters. De zwarte tong bied mooi contrast en heeft nog het nummer “45” erop staan.

adidas LA Trainer

De adidas LA Trainer is een simpel maar clean model. Het bovenwerk is vooral zwart en gemaakt van suede met leer. Op de hiel is een mooi detail te vinden, daar staat namelijk op de linker sneaker “19” en de recht “74”. De midsole is donkergrijs met zwarte strepen en zitten er aan de achterkant van de midsole drie adidas pins in de kleuren wit, rood en grijs.

adidas Ultra Boost OG

De adidas Ultra Boost OG is wel de meest opvallende uit de vier. Deze sneaker heeft namelijk grote wit en zwart strepen over de gehele upper lopen. Aan de achterkant van de upper staat er aan de buitenkant van de sneaker “2019” en aan de binnenkant “1974”, dit is alweer een mooi klein detail.

Converse Chuck Taylor All Star High

Last but not least, de Converse Chuck Taylor All Star High. Deze Chuck 70 heeft hetzelfde strepen patroon op de upper alleen loopt deze geheel verticaal. Op de tong staat mooi in een old school vibe dat Footlocker 45 jaar bestaat. De veters zijn rood gekleurd en geeft de sneaker zo een mooie finishing touch.

De vier modellen zijn NU verkrijgbaar bij Footlocker.nl, dus wees er snel bij voordat ze zijn uitverkocht!


Puma Liquid Cell Omego - Foot Locker Exclusive

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Footlocker 45 jaar
Footlocker 45 jaar

adidas LA trainer - Foot Locker Exclusive

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Footlocker 45 jaar

adidas UltraBoost OG 45 - Foot Locker Exclusive

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Footlocker 45 jaar

Converse Chuck Taylor High - Foot Locker Exclusive

168103C · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Footlocker 45 jaar
Images by Footlocker

Previous ArticleNext Article