Deze epische FILA Grant Hill 2 editorial mag je niet missen

De FILA Grant Hill 2 is de tweede sneaker die gereleased word in samenwerking met de voormalige basketballer Grant Hill. De Nederlandse sneaker boetiek Epic heeft samengewerkt met FILA om een editorial te schieten voor de release van deze sneaker.

De al eerder gereleasde sneaker is een eerbetoon aan de opname van Grant Hill in de Basketball Hall of Fame. Grant Hill heeft een levenslang contract met FILA en heeft op dit moment al meerdere sneakers gereleased. De sneaker is een update van het al eerder uitgekomen silhouet en is beschikbaar in een witte colorway bij Epic. De sneaker is gemaakt van leer met glimmend blauwe accenten. Op de hiel bevind zich een gouden strook, die refereert naar het feit dat Grant Hill is opgenomen in de Hall of Fame, met daarop de FILA branding.

Epic is sinds 2007 een sneaker boetiek in Breda. Op vrijdag 13 september zullen de FILA Grant Hill 2 opnieuw gereleased worden en daarom heeft Epic samen met FILA een editorial gemaakt. Naast de sneakers zijn in de editorial ook de kledingstukken van FILA te zien. Houd de sneaker release kalender in de gaten om up-to-date te blijven van aankomende nieuwe releases.


Fila Grant Hill 2 'OG'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Editorial by Epic voor de release van de FILA Grant Hill 2
Editorial by Epic voor de release van de FILA Grant Hill 2
Photography by Eelco Wortman

Previous ArticleNext Article