Vans en RETROSUPERFUTURE brengen een aantal verrassend exclusieve producten op de markt.

Het exclusieve brillenmerk RETROSUPERFUTURE en de gigant Vans hebben hun handen ineen geslagen en komen met een aantal wonderbaarlijke producten. Twee van deze producten zijn de twee Vans x RETROSUPERFUTURE OG Style 43 LX colorways waarvan de kwaliteit uitermate hoog is.

SUPER van RETROSUPERFUTURE is een ondernemerschap gebaseerd op exclusieve brillen. In het jaar 2007 heeft de heer Daniel Beckerman dit in Italië opgezet en heeft verschillende exclusieve samenwerkingen gehad met grote bedrijven over de hele wereld.

De producten

De twee bedrijven hebben twee subtiele colorways op de Style 43 LX geplaatst. Ze hebben gekozen voor een lichte colorway en een donkere colorway. Om te beginnen heeft de upper van de eerste sneaker een witte zand kleur en is dat bij de tweede sneaker zwart van kleur. De materialen die ze hebben gebruikt zijn op beide sneakers hetzelfde. De toebox is gemaakt van zacht suède. De midsole is bij de lichte sneaker fel groen van kleur en bij de donkere sneaker paars. Daarnaast staat er ook RETROSUPERFUTURE op. Tevens staat er op de toebox RETROSUPERFUTURE in het klein. Daarnaast staan er op de tong het RETROSUPERFUTURE logo en het Vans logo. Alle details hebben dezelfde kleur als de midsoles.

In deze samenwerking snap je natuurlijk dat er twee paartjes sneakers uitgebracht gingen worden. Maar wat er ook niet kon ontbreken zijn natuurlijk de brillen. Net zoals met de sneakers brengen ze ook twee paar brillen uit. allebei zijn in dezelfde stijl als de sneakers. Het frame van de ene sneaker is wit zand van kleur met groene glazen en de ander is donker paars van kleur met paarse glazen die er iets feller uit spatten.Zowel de sneakers als de brillen komen 13 september 2019 uit bij verschillende winkels. De sneakers gaan rond de €75,- kosten en de brillen gaan €179,99 kosten. Wil jij je outfit compleet maken en wil je er altijd goed uit zien. Zorg dan dat jij op 13 september 2019 deze must haves bemachtigt. Check voor alle aanbieders onze Releasekalender.


RETROSUPERFUTURE X Vans OG Style 43 LX 'Green'

VN0A3DPBTF51 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

RETROSUPERFUTURE X Vans OG Style 43 LX 'Purple'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: BSTN

Previous ArticleNext Article