Vans en RETROSUPERFUTURE brengen een aantal verrassend exclusieve producten op de markt. 268

Het exclusieve brillenmerk RETROSUPERFUTURE en de gigant Vans hebben hun handen ineen geslagen en komen met een aantal wonderbaarlijke producten. Twee van deze producten zijn de twee Vans x RETROSUPERFUTURE OG Style 43 LX colorways waarvan de kwaliteit uitermate hoog is.

SUPER van RETROSUPERFUTURE is een ondernemerschap gebaseerd op exclusieve brillen. In het jaar 2007 heeft de heer Daniel Beckerman dit in Italië opgezet en heeft verschillende exclusieve samenwerkingen gehad met grote bedrijven over de hele wereld.

De producten

De twee bedrijven hebben twee subtiele colorways op de Style 43 LX geplaatst. Ze hebben gekozen voor een lichte colorway en een donkere colorway. Om te beginnen heeft de upper van de eerste sneaker een witte zand kleur en is dat bij de tweede sneaker zwart van kleur. De materialen die ze hebben gebruikt zijn op beide sneakers hetzelfde. De toebox is gemaakt van zacht suède. De midsole is bij de lichte sneaker fel groen van kleur en bij de donkere sneaker paars. Daarnaast staat er ook RETROSUPERFUTURE op. Tevens staat er op de toebox RETROSUPERFUTURE in het klein. Daarnaast staan er op de tong het RETROSUPERFUTURE logo en het Vans logo. Alle details hebben dezelfde kleur als de midsoles.

In deze samenwerking snap je natuurlijk dat er twee paartjes sneakers uitgebracht gingen worden. Maar wat er ook niet kon ontbreken zijn natuurlijk de brillen. Net zoals met de sneakers brengen ze ook twee paar brillen uit. allebei zijn in dezelfde stijl als de sneakers. Het frame van de ene sneaker is wit zand van kleur met groene glazen en de ander is donker paars van kleur met paarse glazen die er iets feller uit spatten.Zowel de sneakers als de brillen komen 13 september 2019 uit bij verschillende winkels. De sneakers gaan rond de €75,- kosten en de brillen gaan €179,99 kosten. Wil jij je outfit compleet maken en wil je er altijd goed uit zien. Zorg dan dat jij op 13 september 2019 deze must haves bemachtigt. Check voor alle aanbieders onze Releasekalender.


RETROSUPERFUTURE X Vans OG Style 43 LX 'Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

RETROSUPERFUTURE X Vans OG Style 43 LX 'Purple'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: BSTN

Previous ArticleNext Article

De Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’ heeft een releasedatum 6

Enige tijd geleden introduceerde we bij jullie een nieuwe colorway van de Air Jordan 4 x Off-White ‘Sail’. Het model werd vrijwel direct na de release van de grijze Air Jordan 4 x Off-White geleaked door Virgil Abloh zelf. Het heeft even geduurd voor we weer meer informatie over deze release hebben kunnen vinden maar het is weer zo ver. Er is namelijk een releasedatum voor deze Air Jordan 4 x Off-White ‘Sail’ bevestigd. 

De Off-White X Air Jordan 4 krijgt een super cleane colorway. De sneaker heeft verschillende beige tinten die over de gehele sneaker te zien zijn. De veters, de mudguard en de air tag die aan de schoen zijn hebben een iets meer wit crème kleur gekregen. Natuurlijk zit aan de veters de welbekende tag van Off-White bevestigd. Boven het Air Unit aan de buitenkant van de sneaker staat ” Air ” in zwarte letters. De branding op de tong heeft een grijze kleur gekregen terwijl de heel van de sneaker en de bovenste eye-lets van doorzichtig rubber materiaal lijken te zijn.

Het ziet er nu dus naar uit dat de Air Jordan 4 x Off-White uit zullen komen op 25 juli 2020. Een exacte store-list is helaas nog niet bekend maar 25 juli kunnen jullie dus alvast noteren in de agenda! De kans is groot dat deze release uitgebracht zal worden bij Nike.com

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor updates en eventueel meer informatie over deze release. Ook check je hier het meest complete overzicht van alle snekaers die nog komen gaan. We hebben hier ook een overzicht met de meest hyped sneakers van dit moment. 

4 x Off-White 'Sail'
4 x Off-White 'Sail'

Officiele Nike foto’s van de Air Max 90 SP ‘Total Orange’ colorway 6

De Air Max 90 bestaat alweer een tijdje. De sneaker is namelijk dertig jaar geleden voor het eerst op de markt gebracht en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zo heeft Nike dit jaar een nieuwe variant gelanceerd, namelijk de Air Max FlyEase en is er een compleet nieuw model ontstaan: de Air Max 2090. Hoe dan ook is de verjaardag van de Air Max 90 nog lang niet klaar en zal de sneaker voorlopig nog in vele colorways verschijnen. Nike komt deze keer met een gloednieuwe ‘Total Orange’ colorway van de welbekende ‘Duck Camo’. Deze Nike Air Max SP ‘Total Orange’ mag je absoluut niet missen!

Nike Air Max 90 SP ‘Total Orange’ | CW4039-800

De naam van de colorway verklapt het al, de sneaker zal een volledig oranje bovenwerk krijgen. Maar dat is niet het enige. Het bovenwerk is gekleed in mesh en heeft lederen overlays gekregen. Over de lederen mudguard bevindt zich het welbekende en opvallend ‘Duck Camo’ in oranje/bruine tinten. Verder zien we een zwarte Swoosh, zwarte eye-lets en ook de branding patch op de heel gaat gekleed in een zwarte kleur. Verder kijken naar de zool zien we dat de air-unit een oranje kleur bevat en dat de ook zeer kenmerken Air Max 90 Wedge (het gedeelte rondom de air-unit) gekleed is in het zwart. De middenzool heeft daarentegen een witte kleur gekregen terwijl de buitenzool terugkeert in het oranje. Het branding-logo is in het zwart op de tong bevestigd.

De sneaker wordt binnenkort verwacht, namelijk op vrijdag 19 juni via o.a. Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €140,00 euro. Vergeet niet je wekker te zetten, want om klokslag 09:00 zal dit paar online verschijnen. Neem een kijkje in onze releasekalender als je benieuwd bent welke sneakers er nog meer droppen binnenkort en volg ons op sociale media voor het laatste sneaker nieuws. Check hier beneden de afbeeldingen van deze Air Max Total Orange.

Nike Air Max 90 SP Duck Camo 'Total Orange'

vrijdag 19 juni 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Total Orange'
Nike Air Max 90 'Total Orange'
Images by Nike

De Nike Air Force 1 Shadow komt in een nieuwe colorway 16

Nike is de laatste tijd lekker op dreef met nieuwe colorways. Het bekende Nike Air Force 1 Shadow model is al meerdere malen verschenen in nieuwe colorways en ook nu verschijnt het model weer in een nieuwe colorway. De Nike Air Force 1 Shadow is een nieuwe variant op de Nike Air Force 1. De sneaker is een eerbetoon aan vrouwen die een voorbeeld zijn voor de volgende generatie door verandering in de omgeving te brengen. Beiden sneakers zijn razend populair en kunnen we tegenwoordig niet meer weg denken in onze sneakerwereld. Deze nieuwe Air Force 1 Silver belooft ook weer een plaatje te worden!

Nike Air Force 1 Shadow ‘Silver’ | CW6030-001

Deze Air Force 1 Silver is een kleurrijke colorway met veel details. Het bovenwerk is gekleed in een zilveren basiskleur. Als we verder kijken zien we nog drie andere kleuren die zich bevinden op het bovenwerk. Zo zien we de kleur blauw, paars en oranje. De paarse kleur zien we terug op de neus en in het dubbele ‘air’ plaatje op de middenzool. Het veter gedeelte wordt omlijnd door een oranje kleur en oranje is daarbij ook weer te zien op de heel. Als we verder kijken naar de kleur blauw zien we deze in de Swoosh en terugkomen in het branding-logo op de tong. Het bovenwerk beschikt niet alleen over een zilveren kleur, maar heeft op de neus en in het middenstuk ook een reliëf. Verder heeft de middenzool om het design compleet te maken een witte kleur gekregen.

Wanneer deze te gekke colorway zal releasen is nog niet bekend. Hierover verwachten wij binnenkort meer te weten, houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de release. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €110,00 euro. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en tot de release kun je hieronder genieten van de afbeeldingen!

Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'
Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'
Images by Nike