Pick of the Week #37: Nike Air Max 720 OBJ ‘Desert Ore’

Hij staat weer klaar, de nieuwe Pick of the Week. Dit keer is het een recent uitgekomen sneaker die perfect is balans is. Natuurlijk hebben we het over de nieuwe Nike Air Max 720 OBJ ‘Desert Ore’.

Nike Air Max 720 OBJ ‘Desert Ore’

De American Football speler komt op dit moment uit voor de Cleveland Browns. Eerder speelde hij voor de New York Giants, waar hij ook verkozen werd tot Rookie of the Year. (2014) Zijn sneaker heeft een niet te missen silhouette, en de Air Unit is voornamelijk erg aanwezig, op de goede manier. Hij heeft namelijk de grote 720 Air Unit gekregen, deze zagen we begin 2019 voor het eerst onder een sneakers. De upper is net zo goed uitgesproken, veel panelen lopen niet helemaal recht of strak. Er is gekozen voor veel ronde vormen en golvende patronen. Juist door de gekozen colorway komt de sneaker goed tot zijn recht. De outsole is wit en ook de Air Unit is kleurloos/doorzichtig. De upper heeft een colorway die bestaat ui twee tonen ‘beige’, namelijk ‘Desert Ore’ en ‘Light Bone’. Door deze samenstelling is dit dan ook onze Pick of the Week geworden.

Check hier onder de foto’s en ook kan je direct door gaan naar de volledige lijst met verkooppunten.


Nike Air Max 720 OBJ 'Desert Ore'

CK2531-200 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 720 OBJ
Nike Air Max 720 OBJ
Nike Air Max 720 OBJ
Afbeeldingen: Afew store
Previous ArticleNext Article