De nieuwe collectie van By Parra is nu verkrijgbaar bij Freshcotton 464

By Parra is geen onbekende voor de meeste. We kunnen het merk natuurlijk kennen van de waanzinnige samenwerkingen met Nike. Zo heeft Piet Parra onder andere de Nike Air Max 1 ‘Cherrywood’, Nike Air Max 1 ‘Amsterdam’ en de laatst uitgebrachte Parra x Nike SB Dunk Low gemaakt. Maar Piet Parra staat niet alleen bekend om zijn geweldige samenwerkingen, maar ook om zijn kleding. Al Piet Parra zijn designs zijn uniek en herkenbaar. Nu heeft By Parra een nieuwe collectie uitgebracht. Verschillend van t-shirts, longsleeves, sweater, hoodies, jassen en accessoires. Nu is deze mooie nieuwe collectie nog steeds verkrijgbaar bij Freshcotton. Check de gehele By Parra collectie HIER!


1. Longsleeves

De collectie bevat een aantal longsleeves verschillend van grote printen naar strepen met een klein logo erop. De kleuren verschillen van zwart en roze naar roze/rood/groen en rood/wit/blauw.


2. Caps

Er zijn vier caps te vinden in de de nieuwe collectie van By Parra. Op drie van de caps is een vogeltje te zien met het logo van Parra erbij. De andere cap heeft een vlag erop die de letter “P” moet voorstellen.


3. T-Shirts

De collectie heeft twee t-shirts waarvan er al een in uitverkocht. Het t-shirt geeft een lekker zomer vibe, al is de zomer zo goed als voorbij. Dunne zwart met witte strepen lopen over het gehele t-shirt heen met het logo van Parra op de borst.


4. Jassen

By Parra wil ook dat je alvast goed voorbereid bent op de koude, regenachtige dagen die eraan zitten te komen. De linker jas heeft een golvend patroon in de kleuren zwart en wit. Het zakje op het midden van de borst heeft het Parra logo erop en heeft blauw met rode achtergrond kleuren. De rechter jas is wat simpeler, maar erg clean. Een klein logo is te vinden op de borst en linker schouder.


5. Accessoires

De twee accessoires zijn een waist back en crew socks. De waist bag heeft een abstract patroon over de gehele bag met de kleuren blauw, roze, en tinten blauw. De crew socks zijn overal geel gekleurd en hebben een witte, zwarte en grote rode streep met het Parra logo erop.


6. Hoodies en Sweaters

De twee sweaters hebben vlaggen erop met de text “Parra'” erin met de overal kleur van blauw en grijs. De twee hoodies hebben de kleur rood en zwart met een trofee op de borst.

Images by Freshcotton


Previous ArticleNext Article

adidas brengt drie hele gave ZX8000 Infant sneakers uit 6

Er staat ons wat ontzettends leuks te wachten, adidas brengt namelijk de ZX8000 Infant voor kids in drie verschillende colorways! Ze zullen er al zijn vanaf maat 19! De sneaker(tjes) zullen precies op tijd online komen, alle drie de colorways droppen aanstaande maandag 1 juni al om 13:00 uur. Ze komen dus in drie frisse colorways, Green, Light Aqua en Crystal White. We kunnen je garanderen dat er voor jouw mini me zeker ééntje tussen zal zitten, lees snel verder voor alle informatie.

adidas ZX8000 Infant

De ZX8000 voor babies staat op de planning! Deze heerlijke sneakers zijn perfect voor dat kleine voetje, en ze komen ook nog eens in drie verschillende colorways. De colorways die nu verkrijgbaar zullen zijn voor de kids bestonden al wel een tijdje voor de ouderen. De bovenkant is voorzien van een suede bovenzijde, met onderlagen van mesh. Het is een echte retro sneaker. En nu is die er eindelijk voor je kleine. Terwijl de sneaker ook nog eens adembenemend uit ziet, is die ook voorzien van de ZX technologie. Die zorgt ervoor dat jouw kleine perfect in de sneaker zit en zo comfortabel de hele dag door kan. Perfect voor de zomer dus.

Release info

Nog heel even wachten dus, wees er op tijd bij! Want ze zullen hard gaan. De adidas ZX8000 voor je mini me zal maandag 1 juni 2020 verkrijgbaar zijn bij SNS om 13:00 uur. De maten gaan vanaf maat 19 tot en met 27 en zullen verkrijgbaar zijn vanaf 59,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas ZX8000 Infant 'Crystal White'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

ADIDAS ZX8000 INFANT ‘CRYSTAL WHITE’ | FW4484

adidas ZX8000 Infant 'Light Aqua'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

ADIDAS ZX8000 INFANT ‘LIGHT AQUA’ | FX2905

adidas ZX8000 Infant 'Green'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders

ZX8000 INFANT ‘GREEN’ | FX2904

Images by: adidas

De nieuwe Air Jordan 1 High Zoom is gemaakt van gerecyclede materialen 16

Jordan Brand zit de laatste tijd niet stil. Verschillende Jordans hebben al meerdere malen in onze releasekalander gestaan. De Air Jordan 1 High Zoom is voor het laatst uitgebracht afgelopen maart in de Racer Blue colorway. Deze keer komt de sneaker in een wel hele speciale colorway. De allernieuwste Air Jordan 1 High Zoom komt namelijk in een unieke mix van gerecycled materiaal. Een ding is zeker, dit is er een die we niet snel zullen vergeten!

De Air Jordan 1 begon als basketbalschoen voor Michael Jordan en is uiteindelijk uitgegroeid tot een razend populaire lifestyle sneaker. Als je een paartje wil scoren moet je er altijd snel bij zijn, de sneakers bij namelijk binnen no-time uitverkocht. De Air Jordan 1 Chicago Bulls gedragen door Michael Jordan tijdens de NBA is 1985 is laatst zelfs verkocht voor maar liefst een half miljoen dollar!

Air Jordan 1 High Zoom Space | CW2414-001

Deze Air Jordan 1 High Zoom is niet zomaar een colorway. De sneaker is namelijk gemaakt van gerecyclede materialen. Slijp rubberresten bevinden zich over de gehele outsole, daarbij heeft de midsole een witte kleur gekregen. Als we verder kijken naar het bovenwerk zien we dat deze gemaakt is van canvas in vervaagd zwart. De hiel wordt geaccentueerd met een gestikte rand in een Flash Crimson kleur. Dit effect komt terug in branding logo op de tong en in de veteruiteinden. Met het binnenschuim in de voering is deze sneaker helemaal compleet.

Wanneer de sneaker precies zal releasen is nog niet officieel bekend. We verwachten dat dit rond 12 augustus zal zijn. Nog even wachten dus, maar geniet tot die tijd hieronder van de afbeeldingen. Voor de exacte releasedatum kun je onze releasekalender in de gaten houden en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

Air Jordan 1 High Zoom Space
Air Jordan 1 High Zoom Space
Images by earlygvng

Scoor de Nike Air Max 90 ‘University Blue’ nu voor een aantrekkelijke prijs 17

De Nike Air Max 90 is een sneaker die al ongelofelijk veel jaren mee gaat in de sneakerwereld. Ook zijn er ondertussen al enorm veel colorways verschenen en een van deze colorways is nu aardig afgeprijsd. We hebben het hier over de ‘University Blue’ colorway!

Het Air Max 90 model is een iconische sneaker voor velen. Dit jaar viert het model zijn dertigste verjaardag en zo zijn er al aardig wat colorways gereleased dit jaar op het klassieke model. Ook deze ‘University Blue’ colorway is er zeker eentje die jij in je schoenenkast wil hebben staan!

Nike Air Max 90 ‘University Blue’ | AJ1285-105

De prachtige colorway beschikt over drie verschillende kleuren, namelijk donkerblauw, blauw en wit. Deze kleurcombinatie is perfect uitgewerkt op het iconische model. De basis is verwerkt in een witte kleur. Rondom de toebox is een donkerblauwe kleur te vinden die overloopt in de eyestays en onder de Swoosh. De mudguard daarin tegen is verwerkt in een blauwe kleur. Ook heeft de Swoosh een witte kleur gekregen. Onder de sneaker loopt een witte midsole met daaronder een donkerblauwe outsole.

De Nike Air Max 90 ‘University Blue’ kost normaal gesproken €139,99 maar nu is die afgeprijsd naar €109,99. Aarzel daarom niet te lang en voeg deze topper toe aan je collectie! Houd ook onze ‘Sneaker Steal Festival’ pagina in de gaten voor de laatste steals & deals.


Nike Air Max 90 Essential 'University Blue'

AJ1285-105 · Nu voor €110,-

Bekijken bij Sidestep
Air Max 90
Air Max 90
Air Max 90