Unieke Air Jordan 1 met fel gele details en een nog nooit eerder vertoond thema

De Air Jordan lijn van Nike staat bekend om details die te maken hebben met Michael Jordan zijn verleden. In deze opkomende unieke Air Jordan 1 zijn er weer verschillende hints uit zijn verleden te vinden maar deze keer op een andere manier dan dat wij gewend zijn.

Inplaats van een memorabele gebeurtenis, een speciale quote of een outfit van Michael Jordan heeft deze colorway een heel ander thema. Op de hiel en op de binnenkant van de kraag zijn barcodes te vinden die eruit zien als barcodes die op een boarding pas gevonden kunnen worden. Deze release heet dan ook niet voor niets ‘First Class Flight’. Op de hiel staat een barcode met het gemiddelde aantal punten, assists en rebounds die Michael Jordan tijdens zijn carrière heeft gemaakt. Ook de barcode op de binnenkant van de kraag heeft Jordan gerelateerde cijfers. De schoen is helemaal wit met verschillende fel gele details verspreid over de sneaker. Naast de gewoonlijke Nike Air branding op de tong bevat de sneaker nog een paar kleine zwarte details. Op de binnenkant van de hiel staat een driehoek met daarin het nummer 23. Daarnaast staat op de upper heel klein Michael Jordan’s handtekening.

Deze unieke Air Jordan 1 ‘First Class Flight’ komt uit op 26 september voor €150,-. Check Releasekalender voor meer informatie over de release en waar je deze sneaker kunt vinden.


Air Jordan 1 High OG 'First Class Flight'

555088-170 · Prijs vanaf €275,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Jordan 1 'First Class Flight'
Nike Air Jordan 1 'First Class Flight'
Nike Air Jordan 1 'First Class Flight'
Nike Air Jordan 1 'First Class Flight'
Images via @ylt_r3

Previous ArticleNext Article