Vier Oktoberfest met deze twee exclusieve adidas sneakers

In 2018 bracht adidas de speciale Oktoberfest-schoen uit, een sublieme ode aan hun Beierse roots en geïnspireerd op de traditionele lederhose. Wie de blits wilde maken op ‘die wiesn’ (het zuip-weiland) kon niet zonder de donkerbruine sneaker met de drie lichtbruine strepen.

Dit jaar doen ze het nog eens dunnetjes over met de release van een nieuwe editie München: de ‘Clay Brown’. Lichtbruin, helemaal van leer, traditionele stiksels op de achterkant, het woord ‘Prost’ op de zijkant en natuurlijk weer voorzien van DPBR coating: durable puke & beer repellent. De adidas München is nu al dé schoen voor het najaar, ook als je geen pullen gaat wegtikken op het Oktoberfest!

Vanaf 14 september zijn de ‘Clay Brown’ en een gelimiteerde re-release van de 2018 versie, de ‘Night Brown’ exclusief in Nederland verkrijgbaar bij Calico Jack. De raffle voor beide schoenen vind je HIER. Je kunt echter ook mee doen met de Calico x Sneakerjagers winactie! Houd Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van de winactie.


adidas München Made in Germany 'Clay Brown'

EH1472 · Prijs vanaf €256,-

Naar alle aanbieders
adidas

adidas München Oktoberfest Made in Germany

BY9805 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
adidas
Images by Calico Jack

Previous ArticleNext Article