sacai x Nike LDWaffle Release Reminder 533

Ze lieten even op zich wachten, maar deze week komen de drie nieuwe colorways uit voor de sacai x Nike LDWaffle! Op donderdag 12 september 2019 komen ze uit via Nike en zaterdag 14 september 2019 bij andere Nike retailers.

Vier maanden geleden kwamen de eerste twee colorways voor de sacai x Nike LDWaffle. Wat deze sneaker bijzonder maakten was dat alles dubbel op de sneaker zat. Zo was de Swoosh, mudguard, tong, hiel en midsole dubbel. De sacai Nike LDWaffle werd zo een van de meest gehypte sneakers van 2019. Beide colorways gaan op StockX nog voor ongeveer €500,-.

sacai x Nike LDWaffle | Details

Twee van de drie nieuwe colorways zijn erg rustig tegenover de vorige twee colorways. Hier is vooral gebruik gemaakt van zwart, wit en grijs. De andere colorway daar in tegen is de meest opvallende van de drie. Deze heeft namelijk een kleurcombinatie van roze, groen en geel. Natuurlijk is er weer gebruik gemaakt van de dubbele lagen, want anders zou het geen sacai sneaker meer zijn.

How to Cop?

Donderdag 12 september 2019 komen deze pareltjes uit via de Nike SNEAKRS app om 09:00u ’s ochtends. Zaterdag 14 september 2019 komen ze uit bij verschillende Nike retailers en veel hebben hiervoor een raffle openstaan. Check hieronder de full store list en welke winkels een raffle houden! Dus wil jij een win pakken, schrijf je dan voor alle raffles in en sta op donderdag vroeg op, want ze zijn zo weg!


Sacai X Nike LDWaffle 'Black'

BV0073-001 · Prijs vanaf €475,-

Naar alle aanbieders
sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle

Sacai X Nike LDWaffle 'Wolf Grey'

BV0073-100 · Prijs vanaf €529,-

Naar alle aanbieders
sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle

Sacai X Nike LDWaffle 'Pink/Green'

BV0073-301 · Prijs vanaf €428,-

Naar alle aanbieders
sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle

Previous ArticleNext Article

Sneakerjagers Top 10: Air Max 1 USA Exclusives 30

Als we een type sneaker aan Nederland moeten hangen dat is dat zonder twijfel de Air Max. Een beetje lucht in een sneaker en het zichtbaar maken doen blijkbaar iets met Nederlandser waardoor we massaal op deze Nike’s lopen. En kijken we nog iets verder dan is er onbetwiste favoriet: De Nike Air Max 1!

Nike Air Max 1

Het verhaal van de Air Max 1 gaat al een hele tijd terug en begint eigenlijk als in 1986. In dit jaar kwam namelijk de eerste ‘prototype’ van het model uit, maar een jaar later kwam de echte introductie. Vanaf 1987 is er eigenlijk weinig veranderd aan de sneaker, ja de Air Units zijn wat kleiner geworden en de algehele vorm is veranderd. De vorm was een aantal jaar bedroevend en leek wel op een banaan, maar die tijd is gelukkig voorbij! De vorm is weer zoals hij hoort te zijn! Top, dus nieuwe Air Max 1’s score! Maar helaas gaat dat niet op, Nike brengt er namelijk maar heel weinig uit op dit moment. Een goed moment om eens te kijken naar afgelopen releases die niet in Europa zijn uitgekomen.

De meeste sneakers in de lijst zijn dan ook Air Max 1 USA Exclusives, maar verschillende sneakers zijn ook uitgekomen in Azië of Australië. Terug kijkend op de afgelopen jaren zien we toch dat we echt wel een aantal top releases hebben gemist. Maar hier is gelukkig een oplossing voor! Door sites zoals StockX is het redelijk gemakkelijk om aan deze release te komen. Sommige releases zijn zelf op te pikken voor minder dan retail andere sneakers zijn daarentegen wel weer duurder.

Hieronder vind je een top 10 van deze Air Max 1 USA Exclusives, maar op StockX vind je nog veel meer sneakers. Het is zeker de moeite waard om eens te checken wat ze allemaal hebben!


Nike Air Max 1 'Chinese New Year Longevity'

Nike Air Max 1 'Chinese New Year Longevity'

CU8861-460 · Nu voor €153,-

Bekijken bij StockX

Nike Air Max 1 Chinatown New York (2020)

Nike Air Max 1 Chinatown New York (2020)

CU6645-001 · Nu voor €215,-

Bekijken bij StockX

De'Aaron Fox X Nike Air Max 1 'Swipa'

De'Aaron Fox X Nike Air Max 1 'Swipa'

CJ9746-001 · Nu voor €175,-

Bekijken bij StockX

Nike Air Max 1 DNA CH.1 Pack 'Huarache'

Nike Air Max 1 DNA CH.1 Pack 'Huarache'

AR3863-100 · Nu voor €242,-

Bekijken bij StockX

Nike Air Max 1 Inside Out 'Brown'

Nike Air Max 1 Inside Out 'Brown'

858876-713 · Nu voor €120,-

Bekijken bij StockX

Nike Air Max 1 Premium

Nike Air Max 1 Premium 'USA'

CJ9927-100 · Nu voor €143,-

Bekijken bij StockX

Nike Air Max 1 Premium

Nike Air Max 1 Premium 'Puerto Rico'

CJ1621-100 · Nu voor €448,-

Bekijken bij StockX

Nike Air Max 1 'Have A Nike Day'

Nike Air Max 1 'Have A Nike Day'

BQ8929-500 · Nu voor €125,-

Bekijken bij StockX

Nike Air Max 1 'Houndstooth'

Nike Air Max 1 'Houndstooth'

CT1207-200 · Nu voor €178,-

Bekijken bij StockX

Air Max 1 Black Hyper Grape

Air Max 1 Black Hyper Grape

CU4713-001 · Nu voor €79,-

Bekijken bij StockX

De Nike Air Force 1 Low komt in een ‘Hydrogen Blue’ colorway 12

De Nike Air Force 1 Low, is en blijft een van de populairste en bekendste sneakers van Nike. Eentje die tijdloos mee blijft gaan met onze tijd. De sneaker is ontworpen voor Bruce Kilgore en kwam voor het eerst op de markt in de jaren ’80. Dit prachtige model heeft bijna iedereen wel in zijn kast staan. De sneaker is door de jaren heen in talloze colorways uitgebracht en verschijnt ook nu weer in een nieuwe colorway. Deze keer komt de sneaker in een aantal blauwe tinten met verschillende details. De Nike Air Force 1 Low ‘Hydrogen Blue’ belooft een toppertje te worden!

Nike Air Force 1 Low ‘Hydrogen Blue’ | CZ0377-100

De sneaker komt in een wit bovenwerk, gemaakt van leer. De middenzool heeft daarbij een baby blauwe kleur gekregen. Om de sneaker compleet te maken beschikt de colorway over een aantal toffe details. Zo heeft de Swoosh een blauwe kleur met een veelkleurig effect vanuit elke hoek die het licht raakt. De traditionele Nike Air branding op de tong staat in de omgekeerde richting gedraaid. Als finishing touch komt de kleur in de middenzool terug in het branding logo op de tong. Daarbij heeft ook het branding heel-logo dezelfde kleur ontvangen.

De Nike Air Force 1 ‘Hydrogen Blue’ heeft nog geen releasedatum gekregen. We verwachten dat we binnenkort meer weten over deze release. Wat we wel al weten is dat de sneaker een prijskaartje heeft van €100,00 euro. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release en check ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Nike Air Force 1 '07 'Hydrogen Blue'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low 'Hydrogen Blue'
Nike Air Force 1 Low 'Hydrogen Blue'
Images by Nike

Disney en adidas brengen twee colorways op Ultra Boost 14

Dromen komen dus wel echt uit! Disney is namelijk de samenwerking aangegaan en hebben Goofy op eén heerlijke adidas Ultra Boost gezet. Het pack bestaat uit twee heerlijke colorways, zwart en wit. Er gingen geruchten rond, maar nu zijn er eindelijk officiële foto’s opgedoken. Dit dromerige paar heeft dus gekozen voor twee colorways, de een heeft wat meer kleurrijkere details. Terwijl de andere gaat voor een wat rustigere look, zover dat kan. De sneakers worden in 2020 verwacht, maar een exacte releasedatum hebben we helaas nog niet. Maar lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Disney x adidas Ultra Boost ‘Goofy Pack’

Eindelijk is het dan zover. En het duidt op een nadere komst. De ‘Black’ colorway, heeft een zwart primekit bovenkant gekregen. Dit is gevestigd bovenop een bijpassende Boost-tussenzool. Het hoogtepunt is prominent aanwezig over de basis met geborduurde details in rode, groene, blauwe, gele en grijze kleuren die het Disney-personage Goofy vormen. Er is gekozen voor een co branding, die je terug ziet op de tongen en de inlegzolen.

Daarnaast zal er ook een witte colorway verschijnen. Deze heeft een heldere PrimeKnit bovenwerk die ook bovenop een een bijpassende Boost-tussenzool is gevestigd. Op de basis is er gekozen voor een zwarte schetsachtige grafische afdrukken van het schattige Disney personage. Ook op de witte colorway is er gekozen voor een co branding.

Release info

Helaas is er nog geen releasedatum bekend, wel weten we dat beide paren in 2020 verwacht worden. Dat wordt nog even wachten op dit dromerige pack. De sneakers zullen bij adidas verkrijgbaar zijn en bij verschillende retailers. Ze zullen vanaf 180,- euro verkrijgbaar zijn. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Disney X adidas Ultra Boost 'Goofy Pack' - White

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

DISNEY X ADIDAS ULTRA BOOST ‘GOOFY PACK’ – WHITE | FV6049

Images by: adidas

Disney X adidas Ultraboost 'Goofy Pack' - Black

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

DISNEY X ADIDAS ULTRABOOST ‘GOOFY PACK’ – BLACK | FV6050

Images by: adidas