sacai x Nike LDWaffle Release Reminder

Ze lieten even op zich wachten, maar deze week komen de drie nieuwe colorways uit voor de sacai x Nike LDWaffle! Op donderdag 12 september 2019 komen ze uit via Nike en zaterdag 14 september 2019 bij andere Nike retailers.

Vier maanden geleden kwamen de eerste twee colorways voor de sacai x Nike LDWaffle. Wat deze sneaker bijzonder maakten was dat alles dubbel op de sneaker zat. Zo was de Swoosh, mudguard, tong, hiel en midsole dubbel. De sacai Nike LDWaffle werd zo een van de meest gehypte sneakers van 2019. Beide colorways gaan op StockX nog voor ongeveer €500,-.

sacai x Nike LDWaffle | Details

Twee van de drie nieuwe colorways zijn erg rustig tegenover de vorige twee colorways. Hier is vooral gebruik gemaakt van zwart, wit en grijs. De andere colorway daar in tegen is de meest opvallende van de drie. Deze heeft namelijk een kleurcombinatie van roze, groen en geel. Natuurlijk is er weer gebruik gemaakt van de dubbele lagen, want anders zou het geen sacai sneaker meer zijn.

How to Cop?

Donderdag 12 september 2019 komen deze pareltjes uit via de Nike SNEAKRS app om 09:00u ’s ochtends. Zaterdag 14 september 2019 komen ze uit bij verschillende Nike retailers en veel hebben hiervoor een raffle openstaan. Check hieronder de full store list en welke winkels een raffle houden! Dus wil jij een win pakken, schrijf je dan voor alle raffles in en sta op donderdag vroeg op, want ze zijn zo weg!


Sacai X Nike LDWaffle 'Black'

BV0073-001 · Prijs vanaf €557,-

Naar alle aanbieders
sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle

Sacai X Nike LDWaffle 'Wolf Grey'

BV0073-100 · Prijs vanaf €636,-

Naar alle aanbieders
sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle

Sacai X Nike LDWaffle 'Pink/Green'

BV0073-301 · Prijs vanaf €336,-

Naar alle aanbieders
sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle

Previous ArticleNext Article