Een laatste colorway van de Off-White x Nike Dunk Low is opgedoken

Dat er binnenkort een samenwerking uitkomt tussen Off-White x Nike op de Dunk Low is geen nieuws. Echter zijn er wel geruchten naar buiten gekomen van een nieuwe, derde colorway. Het gaat om een ‘University Gold/White/Midnight Navy’ colorway. Dit is de derde en laatste colorway van het silhouet.

Twee jaar geleden verscheen voor het eerst de samenwerking tussen Off-White en Nike. Toen kwam ‘The Ten’ collectie uitgebracht en deze samenwerking is razend populair geworden. We zijn nu twee jaar verder en de samenwerking tussen de twee zijn nog steeds het enorm populair onder de sneakerheads.

In juni kwamen de eerste foto’s naar buiten van de Off-White x Nike Dunk Low. Echter werden er in eerste instantie twee colorways verwacht in de kleuren blauw en blauw/oranje. Helaas lijkt het erop dat deze beiden niet zullen uitkomen, maar er zullen wel drie andere mooie colorways uitkomen. Er zal een rode, groene en een blauw/goud colorway uitkomen.

Off-White x Nike Dunk Low ‘University Gold/White/Midnight Navy’ | CT0856-700

De sneaker beschikt over een upper gemaakt van goud en blauw gekleurd leer. Over deze lederen upper bevind zich hier en daar kenmerkende Off-White en Nike branding, zoals de kenmerkende Off-White tekst. Ook beschikt dit silhouet, net als de ‘Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5’, over een bijzonder vetersysteem. Doormiddel van feloranje veters, wordt er extra textuur aan dit bijzondere vetersysteem toegevoegd. Net als bij elke samenwerking tussen de twee grootmachten, beschikt de achterkant van de Swoosh over een oranje lipje.

Alle drie de colorways worden in oktober 2019 verwacht met een prijs van €170,-. De sneakers zullen hoogst waarschijnlijk uitkomen via Nike. Bekijk de eerste foto’s van de derde en nieuwste colorway hieronder en houd onze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


Off-White x Nike SB
Off-White x Nike SB
Off-White x Nike SB
Images by @spicychickenwings

Previous ArticleNext Article