Een laatste colorway van de Off-White x Nike Dunk Low is opgedoken 507

Dat er binnenkort een samenwerking uitkomt tussen Off-White x Nike op de Dunk Low is geen nieuws. Echter zijn er wel geruchten naar buiten gekomen van een nieuwe, derde colorway. Het gaat om een ‘University Gold/White/Midnight Navy’ colorway. Dit is de derde en laatste colorway van het silhouet.

Twee jaar geleden verscheen voor het eerst de samenwerking tussen Off-White en Nike. Toen kwam ‘The Ten’ collectie uitgebracht en deze samenwerking is razend populair geworden. We zijn nu twee jaar verder en de samenwerking tussen de twee zijn nog steeds het enorm populair onder de sneakerheads.

In juni kwamen de eerste foto’s naar buiten van de Off-White x Nike Dunk Low. Echter werden er in eerste instantie twee colorways verwacht in de kleuren blauw en blauw/oranje. Helaas lijkt het erop dat deze beiden niet zullen uitkomen, maar er zullen wel drie andere mooie colorways uitkomen. Er zal een rode, groene en een blauw/goud colorway uitkomen.

Off-White x Nike Dunk Low ‘University Gold/White/Midnight Navy’ | CT0856-700

De sneaker beschikt over een upper gemaakt van goud en blauw gekleurd leer. Over deze lederen upper bevind zich hier en daar kenmerkende Off-White en Nike branding, zoals de kenmerkende Off-White tekst. Ook beschikt dit silhouet, net als de ‘Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5’, over een bijzonder vetersysteem. Doormiddel van feloranje veters, wordt er extra textuur aan dit bijzondere vetersysteem toegevoegd. Net als bij elke samenwerking tussen de twee grootmachten, beschikt de achterkant van de Swoosh over een oranje lipje.

Alle drie de colorways worden in oktober 2019 verwacht met een prijs van €170,-. De sneakers zullen hoogst waarschijnlijk uitkomen via Nike. Bekijk de eerste foto’s van de derde en nieuwste colorway hieronder en houd onze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


Off-White x Nike SB
Off-White x Nike SB
Off-White x Nike SB
Images by @spicychickenwings

Previous ArticleNext Article

Saucony Grid Web komt terug en krijgt ‘Iridescent’ colorway 1

Het merk Saucony heeft de Grid Web weer terug gebracht en heeft dit keer een hele gave colorway mogen ontvangen. Dit keer heeft die namelijk een Crisp White en Iridescent colorway. De Grid Web werd voor het eerst geïntroduceerd in 2000 en stond bekend als “The Performance Sneaker”, door de golvende lijnen en een sporty uiterlijk. Dit heerlijke paar belooft al heel snel uit te komen, de ‘Iridescent’ belooft al op 1 juni uit te komen. Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Saucony Grid Web ‘Iridescent’ | S70492-01

Voor het eerst getoond in 2000. Comfortabel en geweldige looks, de Saucony heeft alles in één. De Saucony Grid Web is gemaakt van lichtgewicht mesh en heeft vlammen van plastic in een “Iridescent” colorway. De sneaker past dus precies bij de tijdgeest van vandaag. De klassieke sneaker is herwerkt en heeft een golvende, moderne draai gekregen.

Het Grid Web is een presentatiegerichte sneaker en beschikt over de ultramoderne Grid technologie van het merk. Het bovenwerk heeft een witte basis gekregen, met iriserende details. De sneaker heeft een sportieve look en focus op comfort.

Release info

Nog heel even wachten dus, de Saucony Grid Web ‘Iridescent’ zal terugkeren met zijn heerlijke vernieuwde uiterlijk en prachtige colorway. Ze zullen verkrijgbaar zijn vanaf 139,- euro en je kan ze vinden bij verschillende retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Saucony Grid Web 'Iridescent'

maandag 1 juni 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Saucony

Converse viert de vijfde Pride collectie met Chuck Taylor 2

Pride Never Stops, het motto van Converse. Het merk heeft een gehele collectie gewijd aan de Pride Month en heeft vier heerlijke colorways gebracht op lage en hoge modellen op de Chuck Taylor. Het is een viering van inclusiviteit en trots, in alle vormen en kleuren. Dat is waar het bij Pride om draait, en iets mooiers bestaat niet. Alle sneakers zijn geïnspireerd op de vele vlaggen die door de LGBTQ gemeenschap worden gehesen. De collectie genaamd “More Colour, More Pride” komt al heel snel uit, op vrijdag 29 mei 2020 zullen ze alle vier online staan.

Converse Chuck Taylor Pride

Sinds 2015 viert het schoenenmerk al de Pride Month, dit doen ze door een gehele collectie voor hen te ontwerpen. Wat betekent dat dit het vijfde jaar alweer is, deze collectie is de meest uitgebreide assortiment sneakers tot nu toe. De Chuck 70 en All Star worden gebracht in een breed scala aan regenboog printjes. Speciaal voor iedereen, zodat ze hun Pride maand van juni op hun eigen manier willen vieren.

Release info

De gehele collectie belooft al sneller te droppen dan je zou denken, morgen op 29 mei 2020 zal het pack droppen. Dan zullen ze verkrijgbaar zijn bij Converse, de prijzen verschillen nog een beetje. Dus kijk gerust hieronder voor alle informatie. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Converse Chuck 70 Low Pride 'Multi'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK 70 LOW PRIDE ‘MULTI’ | 167756C

Converse Chuck Taylor Low Pride 'White'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK TAYLOR LOW PRIDE ‘WHITE’ | 167760C

Converse Chuck Taylor Pride 'White'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CHUCK TAYLOR PRIDE ‘WHITE’ | 167758C

Converse Chuck Taylor Pride 'Black'

vrijdag 29 mei 2020

Naar alle aanbieders

CONVERSE CHUCK TAYLOR PRIDE ‘BLACK’ | 167759C

Images by: Converse

30% korting op sneakers voor de allerkleinste voetjes bij Nike 12

Nike heeft weer een ontzettend gave actie voor ons. Je ontvangt namelijk 30% korting op alle* producten bij Nike (*enkele uitzondering zijn van toepassing)! Deze korting ontvang je doormiddel van de promotie code: NIKE30. De actie geldt alleen niet heel lang, dus wees er op tijd bij. Voor je het weet is deze te gekke actie alweer voorbij. Wij konden dat niet laten liggen en hebben daarom een top 5 gemaakt voor de tofste sneakertjes voor je kleine. Die je nu kan scoren met behoorlijk wat korting! Er zijn wel wat enkele modellen en producten uitgesloten van de actie. Die vind je hieronder.

  • Cadeaukaarten van Nike
  • Alle Apple producten
  • Alle producten van NikeLab
  • Nike By You stijlen en modellen
  • Maximaal aankoopbedrag van €500,-
  • Daarnaast zijn er enkele modellen uitgesloten van deelname.

De Nike korting actie geldt nog maar heel even. Vandaag is die van start gegaan, en zal gelden tot 29 mei. Een korte tijd dus, wees er daarom op tijd bij. Hieronder vind je de top 5 voor de allerkleinste voetjes. Zit er niks tussen voor de kleine? Klik dan hier, dan kan je zelf nog even een kijkje nemen naar de tofste sneakers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de leukste sneakers voor jou en misschien ook wel voor de kleine? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Max 720-818

CD4392-001 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

NIKE AIR MAX 720-818 | CD4392-001

Prijs: € 150
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike React Vision

CD6888-102 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Nike React Vision | CD6888-102

Prijs: € 110
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike Air Max 90 GS 'White Orange'

CZ5868-100 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Air Max 90 GS ‘WHITE ORANGE’ | CZ5868-100

Prijs: € 110
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike Joyride Dual Run

CN9600-001 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Nike Joyride Dual Run | CN9600-001

Prijs: € 100
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info

Nike Air Max 90 FlyEase

CV0526-104 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 FlyEase | CV0526-104

Prijs: € 110
Gebruik: NIKE30 voor -30%
Klik hier voor meer info