De Nike Air Max Tailwind IV in een nieuwe subtiele colorway die toch opvalt

De Nike Air Max Tailwind IV is dit jaar al meerdere keren terug gekomen. Ook nu is de sneaker er weer in een nieuwe colorway, die subtiel is maar door het unieke design vallen de sneakers toch heel erg op!

De Nike Air Max Tailwind is een belangrijk model voor Nike. De Nike Air Max Tailwind OG was namelijk de eerste sneaker van Nike die een Air-Unit verborgen had in de tussenzool. Pas 21 jaar later, in 1999, kwam de Nike Air Max Tailwind IV uit. De sneaker had een uniek design voor zijn tijd. Op de sneakers waren opvallende ribbels te zien en voor het eerst waren er zichtbare Air-Units in de voorvoet te vinden.

Nike Air Max Tailwind IV ‘Black/Silver’ | AQ2567-004

De basis van de sneaker is helemaal zwart. Het mesh aan de zijkant is een overloop van ‘Metallic Silver’, naar donker grijs. Op het mesh bevinden zich strepen die in tegenovergestelde richting overlopen. Op de toebox bevindt zich een ‘Metallic Silver’ Swoosh en bij de enkel en op de hiel bevinden zich ook nog Swooshes. Op de tong en hiel zie je ook de ‘Air Max’-branding staan in het ‘Metallic Silver’. Boven de zichtbare Air-Sole Units bevinden zich ook ‘Metallic Silver’ stukken.

De sneaker zal rond de €170,- gaan kosten en zal te koop zijn bij Nike, maar wij weten nog niet precies wanneer deze schoen uitkomt. Houd daarom onze Releasekalender in de gaten en blijf op de hoogte van alle updates. Benieuwd naar de foto’s van deze schoen? Scroll dan naar beneden!


Nike Air Max Tailwind IV 'Black/Silver'

AQ2567-004 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max Tailwind IV
Nike Air Max Tailwind IV
Nike Air Max Tailwind IV
Nike Air Max Tailwind IV
Images by Nike

Previous ArticleNext Article