De mega succesvolle Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’ komt heel snel weer terug

Na de heel erg succesvolle release van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’ in Juni komt deze sneaker al heel snel weer terug. Alleen de Non-Reflective versie zal opnieuw releasen op Black Friday.

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’ werd gereleased samen met de erorm gehypte reflectieve versie. De niet reflectieve versie is helemaal zwart, behalve de rode draad op de hiel, en heeft het 350 design dat we van adidas en Kanye West gewend zijn. De veter van de sneaker is wel reflecterend. Op Black Friday (29 November) zal deze sneaker weer terugkomen in de maten van de gehele familie. De retail prijzen zullen hetzelfde zijn als bij de eerdere release. Houd de sneaker release kalender in de gaten naarmate deze release dichterbij komt voor meer informatie!


adidas Yeezy Boost 350 V2 'Black'
adidas Yeezy Boost 350 V2 'Black'
Images by Thomas Barthélemy/Hypebeast France

Previous ArticleNext Article