Een van de meest gewilde schoenen, de Travis Scott x Air Jordan 6, komt in full-family sizing

Travis Scott is momenteel één van de bekendste artiesten. Er wordt dan ook al door velen maandenlang gewacht op de Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Medium Olive’. Maar we hebben goed nieuws, want de schoen zal te verkrijgen zijn in full-family sizing. Nu kan je met het hele gezin matchen!

De Air Jordan 6 is een legendarische sneaker. Michael Jordan won namelijk zijn eerste NBA-titel en zijn eerste NBA Finals MVP op deze sneakers. Niet gek dus dat Travis Scott na de Nike Air Force 1 Low, Air Jordan 4, Air Jordan 33 en de Air Jordan 1 High en Low nu ook zijn eigen draai geeft aan de Air Jordan 6. Travis Scott kreeg zelf in 2018, samen met Kylie Jenner, zijn dochter Stormi Webster. In zijn documentaire ‘Look Mom I Can Fly’ was Stormi al te zien in de kinder versie van de sneakers. In tegenstelling tot zijn eerdere releases, komt deze sneaker officieel in full-family sizing uit.

Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Medium Olive’ | CN1084-200

Bij de kindermaten gaat er niks groots aan het design van de sneaker veranderen. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van suède in een ‘Medium Olive’ kleur. De sneaker heeft verschillende zwarte en rode accenten. Aan de buitenkant van de enkel bevindt zich een vakje die je kan openen en sluiten aan de hand van een button. Op de tong en de onderkant van de zool vind je het Air Jordan logo. Op de linkerschoen staat aan de achterkant de ‘Nike Air’-branding. Op de rechterschoen staat er op de achterkant de ‘Cactus Jack’-branding, die ook te vinden is in de binnenkant van het sluitbare vakje en op de lacelock. De sneaker is ook echt ‘lit’, want de outersole is glow-in-the-dark.

De Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Medium Olive’ komt zaterdag 12 oktober 2019 uit bij de Nike SNKRS app en geselecteerde retailers. De volwassen maat zal €250,- gaan kosten, maar de prijzen van de kindermaten zijn nog niet bekend. Houd dus onze Releasekalender in de gaten voor alle updates. En scroll naar beneden voor foto’s van de schoen!


Travis Scott X Air Jordan 6 'Medium Olive'

CN1084-200 · Prijs vanaf €574,-

Naar alle aanbieders

Travis Scott X Air Jordan 6 GS 'Medium Olive'

CN1085-200 · Prijs vanaf €360,-

Naar alle aanbieders

Travis Scott x Air Jordan 6 'Medium Olive'
Travis Scott x Air Jordan 6 'Medium Olive'
Travis Scott x Air Jordan 6 'Medium Olive'
Travis Scott x Air Jordan 6 'Medium Olive'
Travis Scott x Air Jordan 6 'Medium Olive'
Images by Nike
Previous ArticleNext Article