De 5 meest aantrekkelijke luxury sneakers bij Eleganza 181

Als jij van dure sneakers houd ben jij momenteel bij het juiste blog. Bij Eleganza hebben ze namelijk een hoop aantal luxury merken, dus ook een hoop luxury sneakers. Wij hebben een top 5 samengesteld van de mooiste luxury sneakers voor jou. Staat jouw paartje er toch niet tussen? Wees niet getreurd, want op de website van Eleganza zijn er nog veel meer sneakers verkrijgbaar! Scroll naar beneden voor het volledige overzicht en check dagelijks Sneakerjagers om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


Android Homme Propulsion Camouflage

Prijs: €250,-
Colorway: Zwart

>> Shop deze sneaker hier <<


Alexander McQueen Oversized Sneaker

Eleganza

Prijs: €395,-
Colorway: Zwart

>> Shop deze sneaker hier <<


Givenchy Perforated Urban

Prijs: €475,- €290,-
Colorway: Grijs

>> Shop deze sneaker hier <<


Dsquared2 551 Sneaker

Eleganza

Prijs: €300,-
Colorway: Wit

>> Shop deze sneaker hier <<


Valentino Garavani Camouflage Rockrunner

Eleganza

Prijs: €550,-
Colorway: Multicolor

>> Shop deze sneaker hier <<


Previous ArticleNext Article

adidas dropt binnenkort het SPZL Pack met vier sneakers 1

Er staat ons een heerlijke verassing te wachten. En dit keer kunnen we een heel pack verwachten, van natuurlijk niemand minder dan adidas! Het merk dropt 4 paar nieuwe sneakers in het adidas SPZL pack. Vier verschillende modellen, elk heeft die zijn eigen heerlijke uiterlijk. Het pack is geïnspireerd door de Nothern Soul beweging die ontstond in het Engeland van de jaren ’70. Ze stralen alle vier een zorgeloze houding uit. Dit heerlijke pack belooft ook al bijna te droppen. We kunnen ze al op 12 juni 2020 verwachten! Lees snel verder voor alle informatie.

adidas SPZL Pack

Alle vier de sneakers stralen een zorgeloze houding uit. De adidas Lotherton is het Topanga model, ze brengen vintage kleur en stijl in je sneakercollectie. Het Tech Gold bovenwerk wordt geaccentueerd door de Graft Green hits, die te zien zijn op de three stripes, het hiellipje en het tonglabel. Tonale veters, en zwarte tussenzool en een Gum buitenzool ronden de belangrijkste kenmerken van de sneaker af. Dan heb je de adidas Training 76, die heeft zijn klassieke uiterlijk behouden en valt erg in smaak bij de Engelsen. De Zurro heeft een wat kleurrijker uiterlijk, met blauwe en gele accenten valt deze sneaker ook erg in de smaak. En natuurlijk de Ashurst, heeft ook een rusteloze houding maar toch met leuke kleuren en accenten.

Release info

Nog heel even wachten, over ongeveer een weekje zal dit heerlijke adidas SPZL pack droppen. Op vrijdag 12 juni 2020 zal dit heerlijke pack droppen bij adidas en adidas retailers, de prijzen verschillen nog een beetje. Om 00:00 uur zullen ze online staan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

adidas Training 76 SPZL 'White'

vrijdag 12 juni 2020

Naar alle aanbieders

ADIDAS TRAINING 76 SPZL ‘WHITE’ | EH3058

Images by: adidas

adidas Zurro SPZL 'Bold Blue'

vrijdag 12 juni 2020

Naar alle aanbieders

ADIDAS ZURRO SPZL ‘BOLD BLUE’ | FV5481

Images by: 43einhalb

adidas Lotherton SPZL 'Beige'

vrijdag 12 juni 2020

Naar alle aanbieders

ADIDAS LOTHERTON SPZL ‘BEIGE’ | EH3057

Images by: adidas

adidas Ashurst SPZL 'Grey One'

vrijdag 12 juni 2020

Naar alle aanbieders

ADIDAS ASHURST SPZL ‘GREY ONE’ | FV5479

Images by: 43einhalb

Air Jordan 1 Mid dropt heerlijke colorway voor dames 10

Air Jordan 1 zijn hotter dan ooit en ook de Mids vallen in de smaak en daar speelt het Jordan brand goed op in. Er staan namelijk al wat behoorlijk colorways te wachten die staan te popelen om uit te komen. En nu hebben ze er nog ééntje bij toegevoegd, de heerlijke ‘Barely Orange’ colorway. Deze heeft ontzettend veel kenmerken en komt voor de meeste ook wel op zeer bekende wijze aan. Het paar heeft namelijk wat weg van de Air Jordan 1 ‘Fossil’. Wanneer het paar zal droppen is nog niet bekend, wel kunnen we dit paar nog deze zomer verwachten.

Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Barely Orange’ | BQ6472-800

Ook al heeft deze heerlijke colorway wat weg van de ‘Fossil’, toch zijn ze wel anders van elkaar. Zo is dit paar veel lichter en helderder. Met een pasteloranje die de zwarte, witte en zeilondertonen naar boven haalt. De laatste komt hier aan op het middenpaneel en op de veters. Dit terwijl zwarte blokkering vormen op de tong, voering, kraag en de swoosh. Ook kunnen we de vleugels en de tenen niet vergeten. Onder de voeten vind je een schone witte tussenzool met een ‘Barely Orange’ rubberen buitenzool. Voor de branding is er gekozen om deze te benadrukken met zwarte kleuren.

Release info

Nog heel even wachten want helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven. Wel verwachten we het paar in 2020, in de zomer. Meestal bij dit soort paren, zullen ze uit het niets online staan. Dus voor je het weet zullen ze online staan! Wees wel op je hoede, want ze zullen behoorlijk hard gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Images by: Nike

Detailed look: Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’ 11

Het is 2020 en dat is toch wel echt het jaar van de Air Jordans. Modellen als de Air Jordan 1, Air Jordan 4 en de Air Jordan 6 zijn weer hotter dan ooit. Deze hype hebben we voornamelijk te danken aan de ontzettend harde colorways die uitgebracht worden door Nike. Het merk bewijst keer op keer alle touwtjes in handen te hebben. Ook met deze Premium Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’ laten ze zien van alle markten thuis te zijn. 

De naam van deze release zegt het al: Premium. De Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’ is gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve materialen en dit zie je direct terug. Desondanks het feit dat de sneaker geheel zwart is springen de details er toch uit. Zo zien we het subtiele verschil in glad leer en nerf leer op het bovenwerk. Ook zijn de witte/lichtgrijzen details bij de midsole perfect voor de nuance voor de sneaker. 

Gezien de colorway durven we nog niet te zeggen wanneer deze Air Jordan 6 SD WMNS ‘Triple Black’ exact uit zal komen. Het gerucht gaat wel dat ze deze zomer al uit zullen komen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die de komende tijd uit zullen komen. Ook zie je hier het overzicht met alle hyped sneakers van dit moment. 

WMNS ‘Triple Black’