Prime sneaker & consignment store eigenaar Non is Co-host van de Sneakerjagers On Air Podcast. 757

Bekijk HIER de eerste aflevering.

Zoals je misschien al gelezen hebt start Sneakerjagers zondag 8 september met de allereerste Nederlandstalige Podcast over sneakers met de naam: ‘Sneakerjagers On Air’ Sidekick van deze podcast is niemand minder dan Non van Leyp en de wereldberoemde sneaker- en consignment store Prime aan de Schoutenstraat 11 in Utrecht. 

Als er iemand de sneakerwereld goed kent is dat Non die in 2004 samen met twee jeugdvrienden het Rotterdamse creatieve collectief Leyp startte met als basis hun gezamenlijke passie voor sneakers. Inmiddels zijn ze niet alleen bekend als voormalig wereldkampioen customizen van sneakers maar hebben ze vele ontwerpen achter hun naam staan. Al op hele jonge leeftijd was Non verzamelaar en stond zo’n beetje alles wat hij deed in het teken van creativiteit en product. Rond 2013 opende hij naast Leyp de sneaker- en consignment Store Prime in Utrecht

De winkel aan de Schoutenstraat 11 werkt grotendeels op basis van ‘consignment’. Verzamelaars en liefhebbers kunnen bij Prime hun exclusieve paartjes laten taxeren en verkopen tegen een voor afgesproken tarief. Hierdoor staat de winkel vol met exclusieve paartjes, vintage sneakers en gewilde hype releases. De winkel is nationaal maar ook en vooral internationaal bekend bij sneakerfanaten die op zijn naar zijn of haar ‘Holy Grail’ Het klantenbestand van Non bestaat uit mensen over de hele wereld! 

Non is dus de ultieme side-kick voor de podcast en weet met zijn achtergrond en kennis veel en uitgebreid te vertellen over het product, de merken, het ‘wereldje’ en de verkoopkanalen.

De eerste aflevering van de Sneakerjagers Podcast met onder andere Daan Boom en Vijz bespokes is te beluisteren vanaf zondag 8 september op iTunes en Spotify en te zien op het Youtube kanaal van Sneakerjagers.

Sneakerjagers On Air Podcast Non
De bekende Prime wand die op menig sneaker event te vinden is.
Previous ArticleNext Article

De vijfde aflevering van seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat live! 40

We zijn weer los! Aflevering 5 van het tweede seizoen Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat nu online. In deze aflevering ontvangt onze host Valerio Zeno, Jasper Lijfering van Amsterdam Vintage Watches en Rolph van Heyster van Calico Jack.

Jasper Lijfering

Jasper Lijfering is CEO van één van de meest toonaangevende vintage luxe horloges boutiques, Amsterdam Vintage Watches. Door zijn innovatieve manier van marketing weet Jasper een gigantisch grote doelgroep aan te spreken en enthousiast te maken voor horloges. Ondanks dat de horlogemarkt vrij gesloten wet Japers met YouTube videos en natuurlijk de Instagram een breed publiek aan te spreken. Check vooral zijn insta @jasper_lijfering als je benieuwd ben naar horloges.

Rolph van Heyster

Combineer Italian sportswear, British cool, modern street- & menswear en football culture en je krijgt Calico Jack. Deze toonaangevende sneaker- & streetwearstore in Venlo weet al jaren de essentie van streetwear te weerspiegelen. Check vooral de insta van @calicojackstore om een goeie impressie te krijgen van deze geweldige winkel in Venlo en geïnspireerd te raken door heerlijk voetbal foto’s van de jaren 90.

De 5e aflevering van seizoen 2 is vanaf nu te zien via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast

Rolph van Heyster, co-owner van Calico Jack, is te gast in Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast 57

In aflevering 5 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast ontvangt host van de show Valerio Zeno mede eigenaar van Calico Jack: Rolph van Heyster.

Rolph van Heyster opende in 2013 samen met Erik Morrenhof de sneaker en lifestyle winkel Calico Jack in Venlo. Sinds dien is de sneaker en streetwear winkel een gevestigde naam in de Nederlandse sneakerwereld. Door Italian sportswear, British cool, modern street- & menswear met football culture te combineren heeft Calico Jack een bijzonder divers aanbod die we niet in heel veel winkels zien.

Naast liefhebber van fashion en sneakers is Rolph gek van voetbal. Dit is duidelijk te zien in de winkel van Calico Jack. Zo word je verwelkomt door een vintage foto van Pirlo in Inter Milan shirt als je binnenloopt, en is de Instagram feed regelmatig gevuld met prachtige foto’s die je meenemen naar het voetbal van de jaren 80 en 90.

In de podcast verteld Rolph alles over zijn winkel Calico Jack, de sneakerwereld en de corona periode. De 5e aflevering van seizoen 2 is vanaf vrijdag 26 juni 2020 om 20:00 te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcast

Jasper Lijfering, eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, is te gast in aflevering 5 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast 154

Valerio Zeno, host van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast, ontvangt in de vijfde aflevering van seizoen twee niemand minder dan de King of Vintage watches: Jasper Lijfering.

Jasper is eigenaar van Amsterdam Vintage Watches, één van de (zowel niet de meest) toonaangevende boutiques in luxe vintage horloges. Het familie bedrijf bestaat al sinds 1987 en heeft een ware metamorfose doorgemaakt onder Jasper sinds 2014. Dit was het jaar dat Jasper het bedrijf over nam van zijn ouders. Sinds 11 jaar zit de winkel op de Singel in het centrum van Amsterdam en hier ontvangt en verwelkomt Jasper samen met zijn team dagelijks klanten die komen voor de beste luxe vintage horloges. Denk aan merken als Rolex, IWC, Patek Philippe, Audemars Piguet en Cartier.

Naast zijn succesvolle winkel weet Jasper ook online duizenden bezoekers te trekken met Amsterdam Vintage Watches. Doormiddel van videos waarin hij bijvoorbeeld de nieuwe vintage horloges in de winkel bespreekt of zijn mening geeft of de horloges van de spelers van Ajax brengt Jasper zijn passie voor horloges over op een groot publiek. Ondanks dat de horlogemarkt vrij gesloten is weet Jasper met de marketing via bijvoorbeeld YouTube en Instagram een grote doelgroep aan te spreken die interesse heeft in horloges.

In de vijfde podcast aflevering verteld Japer alles over zijn passie, ondernemerschap en natuurlijk sneakers! Deze nieuwe aflevering van seizoen 2 is vanaf vrijdag 26 juni 2020 om 20:00 te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcast