Nike eert Lebron James en geeft hem een eigen gebouw bij de Nike World Headquarters!

Sinds het jaar 2003, het jaar dat hij werd gedraft voor de NBA, is Leborn James onderdeel van Nike. Hij is dan ook niet meer weg te denken bij het merk. Nike geeft nu dan ook het grootste cadeau dat ze waarschijnlijk ooit hadden kunnen geven. Het nieuwe gebouw van de Nike World Headquarters gaat naar Lebron James vernoemd worden.

Namen zoals Michael Jordan, Serena Williams, Bo Jackson, Mia Hamm en Tiger Woods hebben al de eer gekregen met een eigen hoofdkwartier. Dit keer is Lebron dus aan de beurt. Zowel de Advanced Innovation team als de expanded Nike Sports Research Lab zullen een onderdeel worden van dit bouwwerk. Daarnaast zal er nog een basketbal court aanwezig zijn, verschillende hardloop tracks en nog veel meer.

Zelf kon Lebron James het nog niet helemaal geloven dat dit daadwerkelijk ging gebeuren. De gigantische basketballer werd er zelfs emotioneel van. Hij laat dan ook weten wat voor een grote eer dit voor hem is en hoe speciaal dit wel niet is voor hem en zijn familie.

De bedrijven Olson Kundig en Mortenson Construction bundelen hun krachten om de architectuur van het gebouw tot op de puntjes uit te werken. Na verwachting zal het gebouw in 2020 al af zijn.


Nike World Headquarters
Nike World Headquarters
Images by: Nike


Previous ArticleNext Article