New Balance komt met een nieuwe collectie in gelimiteerde oplagen. 63

New Balance heeft een limited edition collectie uitgebracht, namelijk de New Balance 997 ‘Grey Day’. Deze collectie bevat maar twee modellen, namelijk de 997 en de 997S. En vanzelfsprekend komen deze twee modellen beide in een grijze colorway uit.

Al sinds 1906 maakt New Balance schoenen die zorgen voor meer comfort en een ‘nieuwe balans’. In 1991 verscheen het legendarisch 997 model. Het meest opvallende aan dit model was de nieuwe ‘gegoten’ techniek. Bij deze techniek werden de ENCAP- en C-CAP-dempingstechnologieën gecombineerd in de tussenzool. Dit zorgt voor optimale flexibiliteit en stabiliteit. New Balance staat altijd al bekend om zijn onopvallende silhouetten en kleuren. Dit werd toen uitgedrukt in een combinatie van drie verschillende grijstinten. Dit werd toen ook meteen het kenmerkende kleurenschema van de schoen.

We zien voor de New Balance 997 ‘Grey Day’ collectie dan ook weer de combinatie grijstinten verschijnen op het silhouet van de schoen. Met de collectie willen ze de verbindende kracht van de kleur grijs onder de wereldwijde New Balance familie vieren. Ze eren ook de culturele relevantie van de kleur. De collectie bestaat dus uit het 997 model en de meer technisch geavanceerdere versie van dit model, de 997S.

De details

De 997 behoudt zijn klassieke silhouet, maar bij de 997S zie je wel dat het silhouet vernieuwd is aan de hand van technologieën. Je ziet dit aan de sportzool en de manier waarop de structuur is gestroomlijnd. Bij het 997S model staat op de zijkant nog groot de kenmerkende ‘N’-branding, maar op het 997 is dit weggehaald en staat daar nu ‘New Balance Made in USA’. Bij de 997S staat op de tong ‘Made in USA’ en bij de 997 staat er niks. De schoen bevat verschillende grijstinten en is gemaakt van suède, leer en mesh.

De 997S zijn onder andere te verkrijgen bij New Balance voor €220,-. De 997 is alleen nog te koop bij Sneakersnstuff voor €249,-. De schoen komt in gelimiteerde uitgave, dus wees er snel bij! Check beneden de foto’s van de sneakers. Houd ook onze Releasekalender in de gaten voor de alle laatste updates.


New Balance M997GD1 'Grey'

Prijs vanaf €224,-

Naar alle aanbieders
New Balance 'Grey Day'

New Balance M997SGR 'Grey'

Prijs vanaf €224,-

Naar alle aanbieders
New Balance 'Grey Day'
New Balance 'Grey Day'
Images by Up There Store

Previous ArticleNext Article

Dit Air Max model van Nike heeft een gecamoufleerde makeover gekregen 6

Nike bereid zich goed voor op de herfst met deze aankomende colorway op de Air Max 90. Als er iets is waar vele Air Max fans van houden, is een totaal onverwachte makeover op een iconisch model. Er zijn foto’s naar buiten gekomen van een nieuwe Nike Air Max 90, genaamd ‘Camo’. Deze aparte, opvallende sneaker ziet eruit als een fysieke samenvoeging van een worsteling tussen een paard en een krokodil.

De legendarische Air Sole Unit van Nike zag in 1978 voor het eerst daglicht in Nike schoenen. Negen jaar later verscheen de eerste Air Max, de Air Max 1. De schoen beschikte over een zichtbare luchtkamer in de hak waardoor fans niet alleen de Air Sole Unit konden voelen, maar ook konden zien. Drie jaar na deze release kwam Nike met de Air Max 90. Hier was de zichtbare luchtkamer nog beter te zien, omdat de Air Unit nog groter was dan die van zijn voorganger.

Nike Air Max 90 ‘Camo’ | CU0675-300

Het Air Max 90 model beschikt over een enorm opvallend bovenwerk, die perfect past bij het weer dat onderweg is. Het bovenwerk begint met een ponyhaar met een camouflageprint en dit loopt vervolgens over in een groen/bruine krokodillenprint. Dit loopt vanaf de zijkanten door tot aan het mudguards en de hiel. Details als de eyestays, het plastic gedeelte van de midfoot en de heeltab beschikken zijn gemaakt van doorschijnend materiaal. De binnenkant is gemaakt van een rode kleur, net zoals de outsole onder de gedeeltelijke transparante olijfkleurige midsole. Deze rode details geven de sneaker een sportieve flair die het uiterlijk compleet maken.

Deze gewaagde Air Max 90’s zijn alleen voor de die hard Air Max fans bedoeld en zullen later dit najaar uitkomen via nike.com. Bekijk hieronder afbeeldingen van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneaker nieuws.


Nike Air Max 90 'Camo'

vrijdag 1 november 2019

Naar alle aanbieders
Camo
Camo
Camo
Images by Nike

Een langer zomergevoel met deze unieke Air Force 1 ‘Iridescent’ 13

Een onmisbaar model voor iedere kledingkast is natuurlijk de Nike Air Force 1 Low. Een sneaker model met al veel verschillende designs maar geen zoals deze colorway. De Nike Air Force 1 ‘Iridescent’ heeft een regenboog overlay.

De Nike Air Force 1 ‘Iridescent’ is een nieuwe versie van de klassieke Nike Air Force 1. Het bovenwerk is van leer en heeft verschillende regenboog overlays. De tong, hiel en een deel van het bovenwerk hebben deze opvallende overlay gekregen. Het regenboogeffect samen met de witte basis van de schoen zorgen voor een zomerse look. Perfect om de zomer nog wat langer door te zetten in de aankomende koude dagen. De rest van de schoen heeft dezelfde details en kenmerken zoals we gewend zijn van Nike. De OG Nike Air demping in de schoen zorgt voor een comfortabel gevoel. Deze gemakkelijk te combineren schoen word weer opnieuw gereleased bij Sneakerbaas.

Shop deze sneaker nu bij Sneakerbaas voor €109,95! Wees snel voordat ze uitverkocht zijn. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuwe releases! Check hieronder mooie foto’s van de sneaker.


Nike Air Force 1 Low 'Iridescent Silver'

Nu voor €110,-

Bekijken bij Sneakerbaas
Nike Air Force 1 'Iridescent'
Nike Air Force 1 'Iridescent'
Nike Air Force 1 'Iridescent'
Images by Sneakerjagers

Een geremixte Air Jordan 5 genaamd ‘Alternate Grape’ 15

Er waren in het begin van dit jaar al wat geruchten over een nieuw variant van de Air Jordan 5 ‘Grape’ colorway. Er is nu eindelijk een nieuwe foto verschenen van de Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’ .

De kleur van de schoen wordt ‘Alternate Grape’ genoemd. De originele Air Jordan 5 in de kleur ‘Grape’ is een iconische colorway van Jordan Brand. De schoen roept het gevoel van nostalgie op. Dit was de eerste samenwerking van Air Jordan met iemand die niet een atleet was, namelijk Will Smith. De schoen was te zien in The Fresh Prince of Bel-Air en dat maakt de schoen een tijdloze trendsetter.

Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’ | 136027-500

In deze colorway is de basis van de schoen van paars suède. De schoen bevat zwarte accenten. Zo zijn de veters, eyelets, mesh zijpanelen en de midsole zwart. De lace-lock is groenblauw net zoals de haaienvinnen op de midsole. De tong van de schoen is zilver met een paars Jumpman logo. De outsole is zwart en ook deels doorschijnend. Deze schoen ziet er dus net iets anders uit dan de eerder gelekte foto’s van de Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’.

De schoen wordt verwacht in april 2020 en zal dan te koop zijn bij Nike en geselecteerde retailers. Er zal een prijskaartje van ongeveer €180,- aan hangen. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor meer updates en scroll naar beneden voor de foto van de schoen!


Air Jordan 5 'Alternate Grape'
Image by @zsneakerheadz