Latest 10 new arrivals bij Kids Love Sneakers 240

Is jouw kleine weer toe aan een paar nieuwe sneakertjes? Dan moet je zeker dit blog bekijken. Wij hebben namelijk de 10 laatste sneakers bij Kids Love Sneakers verzameld. Kids Love Sneakers heeft een groot assortiment dus er is voor ieder wat wils. Wil jij je kleintje blij maken met een fris paartje sneakers aan de voetjes? Scroll dan verder om de Top 10 te bekijken die wij hebben samengesteld.

Niet helemaal wat je zocht? Bekijk dan het hele assortiment bij de website van Kids Love Sneakers, want er zit gegarandeerd iets leuks tussen!


1. Superstar White/Black Velcro TS | BZ0418

adidas Superstar CF Black Kids

BZ0418 · Prijs vanaf €41,-

Naar alle aanbieders

2. Vans SK8-HI Zip Black/Glitters Litter TS | 117536

Vans Sk8-hi zip Black/Glitter TS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

3. New Balance 997 TS | 743510-20-63

New Balance 997 Grey/Pink TS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

4. SK8-HI Reissue 138V Camo TS | VN0A49GGUY51

Vans Sk8-hi Reissue 138V Camo TS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

5. Jordan Spizike Black/Yellow GS | 317321-050

Jordan brand Jordan spizike black/yellow GS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

6. Vans SK8-MID Reissue Deep/Green TS | VN0A348JV401

Vans Sk8-mid Reissue Deep/Green TS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

7. Converse First Star Black Flame | 861019C

Converse First star black flame

861019C · Nu voor €30,-

Bekijken bij Kids Love Sneakers

8. Puma Rebound LAY-UP Black PS | 370495-01

Puma Rebound Layup Sneaker Junior

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

9. Puma Rebound LAY-UP Black/White TS | 370489-01

Puma Rebound lay-up black/white TS

370489-01 · Nu voor €30,-

Bekijken bij Kids Love Sneakers

10. Reebok Aztek 96 White/Maroon TS | DV79659

Reebok Aztrek 96 White/maroon TS

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

De Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’ heeft een releasedatum 23

Enige tijd geleden introduceerde we bij jullie een nieuwe colorway van de Air Jordan 4 x Off-White ‘Sail’. Het model werd vrijwel direct na de release van de grijze Air Jordan 4 x Off-White geleaked door Virgil Abloh zelf. Het heeft even geduurd voor we weer meer informatie over deze release hebben kunnen vinden maar het is weer zo ver. Er is namelijk een releasedatum voor deze Air Jordan 4 x Off-White ‘Sail’ bevestigd. 

De Off-White X Air Jordan 4 krijgt een super cleane colorway. De sneaker heeft verschillende beige tinten die over de gehele sneaker te zien zijn. De veters, de mudguard en de air tag die aan de schoen zijn hebben een iets meer wit crème kleur gekregen. Natuurlijk zit aan de veters de welbekende tag van Off-White bevestigd. Boven het Air Unit aan de buitenkant van de sneaker staat ” Air ” in zwarte letters. De branding op de tong heeft een grijze kleur gekregen terwijl de heel van de sneaker en de bovenste eye-lets van doorzichtig rubber materiaal lijken te zijn.

Het ziet er nu dus naar uit dat de Air Jordan 4 x Off-White uit zullen komen op 25 juli 2020. Een exacte store-list is helaas nog niet bekend maar 25 juli kunnen jullie dus alvast noteren in de agenda! De kans is groot dat deze release uitgebracht zal worden bij Nike.com

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor updates en eventueel meer informatie over deze release. Ook check je hier het meest complete overzicht van alle snekaers die nog komen gaan. We hebben hier ook een overzicht met de meest hyped sneakers van dit moment. 

4 x Off-White 'Sail'
4 x Off-White 'Sail'

Officiele Nike foto’s van de Air Max 90 SP ‘Total Orange’ colorway 22

De Air Max 90 bestaat alweer een tijdje. De sneaker is namelijk dertig jaar geleden voor het eerst op de markt gebracht en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zo heeft Nike dit jaar een nieuwe variant gelanceerd, namelijk de Air Max FlyEase en is er een compleet nieuw model ontstaan: de Air Max 2090. Hoe dan ook is de verjaardag van de Air Max 90 nog lang niet klaar en zal de sneaker voorlopig nog in vele colorways verschijnen. Nike komt deze keer met een gloednieuwe ‘Total Orange’ colorway van de welbekende ‘Duck Camo’. Deze Nike Air Max SP ‘Total Orange’ mag je absoluut niet missen!

Nike Air Max 90 SP ‘Total Orange’ | CW4039-800

De naam van de colorway verklapt het al, de sneaker zal een volledig oranje bovenwerk krijgen. Maar dat is niet het enige. Het bovenwerk is gekleed in mesh en heeft lederen overlays gekregen. Over de lederen mudguard bevindt zich het welbekende en opvallend ‘Duck Camo’ in oranje/bruine tinten. Verder zien we een zwarte Swoosh, zwarte eye-lets en ook de branding patch op de heel gaat gekleed in een zwarte kleur. Verder kijken naar de zool zien we dat de air-unit een oranje kleur bevat en dat de ook zeer kenmerken Air Max 90 Wedge (het gedeelte rondom de air-unit) gekleed is in het zwart. De middenzool heeft daarentegen een witte kleur gekregen terwijl de buitenzool terugkeert in het oranje. Het branding-logo is in het zwart op de tong bevestigd.

De sneaker wordt binnenkort verwacht, namelijk op vrijdag 19 juni via o.a. Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €140,00 euro. Vergeet niet je wekker te zetten, want om klokslag 09:00 zal dit paar online verschijnen. Neem een kijkje in onze releasekalender als je benieuwd bent welke sneakers er nog meer droppen binnenkort en volg ons op sociale media voor het laatste sneaker nieuws. Check hier beneden de afbeeldingen van deze Air Max Total Orange.

Nike Air Max 90 SP Duck Camo 'Total Orange'

vrijdag 19 juni 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Total Orange'
Nike Air Max 90 'Total Orange'
Images by Nike

De Nike Air Force 1 Shadow komt in een nieuwe colorway 25

Nike is de laatste tijd lekker op dreef met nieuwe colorways. Het bekende Nike Air Force 1 Shadow model is al meerdere malen verschenen in nieuwe colorways en ook nu verschijnt het model weer in een nieuwe colorway. De Nike Air Force 1 Shadow is een nieuwe variant op de Nike Air Force 1. De sneaker is een eerbetoon aan vrouwen die een voorbeeld zijn voor de volgende generatie door verandering in de omgeving te brengen. Beiden sneakers zijn razend populair en kunnen we tegenwoordig niet meer weg denken in onze sneakerwereld. Deze nieuwe Air Force 1 Silver belooft ook weer een plaatje te worden!

Nike Air Force 1 Shadow ‘Silver’ | CW6030-001

Deze Air Force 1 Silver is een kleurrijke colorway met veel details. Het bovenwerk is gekleed in een zilveren basiskleur. Als we verder kijken zien we nog drie andere kleuren die zich bevinden op het bovenwerk. Zo zien we de kleur blauw, paars en oranje. De paarse kleur zien we terug op de neus en in het dubbele ‘air’ plaatje op de middenzool. Het veter gedeelte wordt omlijnd door een oranje kleur en oranje is daarbij ook weer te zien op de heel. Als we verder kijken naar de kleur blauw zien we deze in de Swoosh en terugkomen in het branding-logo op de tong. Het bovenwerk beschikt niet alleen over een zilveren kleur, maar heeft op de neus en in het middenstuk ook een reliëf. Verder heeft de middenzool om het design compleet te maken een witte kleur gekregen.

Wanneer deze te gekke colorway zal releasen is nog niet bekend. Hierover verwachten wij binnenkort meer te weten, houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de release. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €110,00 euro. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en tot de release kun je hieronder genieten van de afbeeldingen!

Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'
Nike Air Force 1 Shadow 'Silver'
Images by Nike