Is dit een voorproefje voor het 30 jaar jubileum van de Nike Air Max 90?

De Nike Air Max 90 is een van de meest opvallende Air Maxes die er zijn. Samen met de Nike Air Max 1 zijn dit de twee meest gedragen Air Maxes van Nederland. De twee modellen hebben enorm veel colorways gekregen door de jaren heen en er blijven maar nieuwe bijkomen. Nu lijkt het erop dat de Air Max 90 terug keert naar een oudere colorway, en is misschien wel een voorproefje van het 30-jarig jubileum van de Air Max 90.

Nike Air Max 90 ‘Red/Black/Yellow’ | AJ1285-109

De mudguard en midfoot van de Air Max 90 zijn gemaakt van zwart leer met een dubbele rode lederen mudguard lopen naar de achterkant van de sneaker. Opvallend is de felgele Swoosh en eyelet patch op de upper van de sneaker. Het bovenwerk van de sneaker zit op een witte midsole met zwart rondom de Air Unit. De gehele kleuren combinatie van de Air Max 90 doet herinneringen omhoog halen van de 2005 uitgebrachte Air Max 90 ‘Sertig’. Al had de ‘Sertig’ colorway misschien wel een van de beste gespikkelde midsole ooit gezien op een Air Max sneaker.

Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt voor deze nieuwe Air Max 90, maar word binnenkort wel verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze release kalender in de gaten!


Nike Air Max 90 ‘Sertig’

Nike Air Max 90 Essential

AJ1285-109 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article