Nieuwe adidas Ozweego in samenwerking met invloedrijke rapper

Het is niet voor het eerst dat adidas een nieuwe sneaker uitbrengt in samenwerking met een artiest. Namen zoals Kanye West, Pharrell, Snoop Dogg en Big Sean hebben al gewerkt met adidas en nu is rapper Pusha T weer aan de beurt. Na de aankondiging dat adidas en Pusha T hun samenwerking voortzetten eerder dit jaar, is er nu dan ook eindelijk meer informatie over een opkomende sneaker naar buiten gekomen, de adidas Ozweego.

Pusha T en adidas

Sinds 2012 creëren Pusha T en adidas al verschillende sneakers. De samenwerking met Pusha T, die sterke banden met Kanye West heeft, kan gezien worden als een invloedrijkste samenwerkingen tussen een rapper en een sneakermerk. 2018 was een turbulent jaar voor Pusha T. Hij kreeg verschillende Grammy nominaties voor zijn uitgebrachte album ‘Daytona’, dat grotendeels geproduceerd is door Kanye West. In hetzelfde jaar kwam zijn ruzie met Drake naar buiten, wat natuurlijk veel media aandacht met zich mee bracht. Na het uitbrengen van een felle diss-track, die waarschijnlijk de hip-hop geschiedenis in gaat, kon Pusha zich even de ‘King of Hip-Hop’ voelen. Na al deze media-aandacht werd ook zijn deal met adidas verlengd. Er zijn dus veel ogen gericht op deze samenwerking en de opkomende release.

Pusha T x adidas Ozweego | EH0242

Pusha T’s variant van de Ozweego geeft een strakke eerste indruk. De hele schoen heeft een ‘off-white’ getinte kleur en geen extreem opvallende details. De upper is gemaakt van een synthetisch gaas met daarboven op een leren laag en een leren tong. Op de upper zijn de drie toonaangevende adidas strepen te zien met rode accenten. De vrij grote zool van de sneaker maakt de rustige maar robuuste look af.

Op dit moment is er nog geen exacte releasedatum bekend van de Pusha T x adidas Ozweego. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten voor meer informatie over deze release.


Pusha T x adidas Ozweego

EH0242 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
adidas Ozweego
adidas Ozweego
adidas Ozweego

Previous ArticleNext Article