Yeezy restocked twee colorways + één nieuwe colorway van een bijzonder model

Het lekkere weer begint langzamerhand een beetje te verdwijnen en het slechte weer begint er weer aan te komen. Daarom brengt Kanye West in samenwerking met adidas op 14 september 2019 opnieuw de twee colorways uit van de Yeezy Desert Boot. Ook komt er een oudere colorway terug die nog niet eerder op dit model is verschenen, namelijk de ‘Salt’ colorway. Alle drie de colorways zullen in maten komen voor volwassenen, kinderen en baby’s.

In april voegde Kanye West een nieuw model toe aan zijn Yeezy collectie. Het leek erop dat hij zijn bereik verder probeerde uit te breiden met een ander lifestyle silhouet genaamd de Desert Boot. De Desert Boot is geen sneaker, maar wel een boot die perfect is voor de aankomende herfst en winter. De Desert Boot kwam uit in twee colorways, namelijk een ‘Rock’ en een ‘Oil’ colorway. Nu word er op 14 september 2019 een derde colorway aan de collectie toegevoegd. De derde colorway word de ‘Salt’. Deze colorway hebben we al vaker gezien op verschillende Yeezy modellen, maar komt nu dus ook op de Desert Boot.

adidas Yeezy Desert Boot | Details

Zoals we al zeiden komen er drie verschillende colorways uit van de adidas Yeezy Desert Rock. De ‘Rock’ en ‘Oil’ colorways kwamen beiden al uit in april. De ‘Salt’ colorway word de nieuwe colorway van het trio. Ook komen de colorways niet alleen in volwassen maten, maar ook kindermaten en babymaten. Net als vele voorgaande iteraties, doordrenkt het komende model zichzelf met een sterke mix van aardetinten. Dit word gedaan op een basis van mesh met suède en nubuck overlays. Dit alles word bevestigd op de klassieke ripple zool. De eyestays op de Desert Boot zijn overgenomen van de adidas Yeezy 500.

Op 14 september 2019 is het mogelijk om alle drie de te shoppen via adidas.nl. De volwassen maten zullen ongeveer €200,- kosten, kindermaten €130,- en babymaten €100,-. Bekijk foto’s van alle drie de colorways hieronder en check dagelijks onze website, Sneakerjagers, om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


adidas Yeezy Desert Boot 'Salt'

FV5677 · Prijs vanaf €163,-

Naar alle aanbieders
Desert Boot

adidas Yeezy Desert Boot 'Oil'

EG6463 · Prijs vanaf €191,-

Naar alle aanbieders
Desert Boot

adidas Yeezy Desert Boot 'Rock'

EG6462 · Prijs vanaf €201,-

Naar alle aanbieders
Desert Boot
Images by adidas

Previous ArticleNext Article