Zorg dat je deze Yeezy release niet mist!

In maart brachten Kanye West en adidas de ‘Inertia’ colorway uit voor de adidas Yeezy BOOST V1. Gelukkig komt deze colorway nu weer terug op de adidas Yeezy BOOST 700 V2 op zaterdag 7 september 2019 om 08:00 uur.

Na vele releases van de adidas Yeezy BOOST 700 is deze colorway wel een van de mooiste. De lichtblauw/grijze kleur geeft zorgt voor een rustige en strakke uitstraling. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een grove mesh basis met suède en lederen overlays die over de gehele upper lopen. De upper van de sneaker zit bovenop de klassieke chunky 700 midsole met twee oranje pods. Een cream outsole bevindt zich onder de outsole van de sneaker en maakt zo het geheel af. Een design dat we gewend zijn van Kanye West en adidas. In een maand vol met Yeezy releases en ook drie Yeezy Boost 700 releases, is dit de enige van de drie met een al bestaande colorway.

Morgen, zaterdag 7 september 2019 zal de adidas Yeezy BOOST 700 V2 ‘Inertia’ uitkomen om 08:00u via adidas.nl. Scroll naar beneden om te bekijken hoe deze colorway eruit komt te zien. Zorg dat je deze release niet mist en bekijk onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview!

voor een volledige Storelist Overview!


adidas Yeezy Boost 700 V2 'Inertia'

FW2549 · Prijs vanaf €449,-

Naar alle aanbieders
Yeezy BOOST 700 V2
Images by Sneakernews

Previous ArticleNext Article