Skepta x Nike Shox TL komt volgende week uit 370

Skepta heeft tot nu toe een druk jaar achter de rug. Hij bracht onder andere zijn album ‘Ignorance Is Bliss’ uit en in oktober start zijn tour. Ook is alweer zijn vierde samenwerking met Nike onderweg. In samenwerking met Nike komt op 12 september 2019 de Skepta x Nike Shox TL uit.

Joseph Junior Adenuga Junior, beter bekend als Skepta is een Engelse grime rapper. Hij werd geboren op 19 september 1982 in Tottenham, Noord Londen. In 2003 startte hij zijn carrière in de muziekwereld als DJ. Dit deed hij tot 2005 en ging vervolgens verder als MC. In 2006 richtte hij samen met zijn broer Jme een record label op, genaamd Boy Better Know. Ook bracht hij in 2006 zijn eerste mixtape uit genaamd ‘AKA Joseph Junior Adenuga’. Een jaar later kwam zijn debuut album ‘Greatest Hits’ uit. In totaal heeft Skepta vijf albums uitgebracht en vijf mixtapes.

Skepta x Nike Shox TL | CI0987-001

De sneaker die een make-over heeft gekregen werd voor het eerst gezien toen Skepta ze aanhad in de videoclip van het nummer ‘Bullet From a Gun’. Net als de drie voorgaande samenwerking met Nike, beschikt ook deze sneaker over vele unieke versieringen. Het bovenwerk heeft een grimmige, door Roadman goedgekeurde, zwarte basis met details afkomstig van glanzende zwarte overlays en een gedrufde verchroomde Swoosh op de zijkanten van de sneaker. Onder de upper bevind zich de kenmerkende Shox zool in een rode kleur.

Hoewel het silhouet zonder twijfel erg mooi is, zijn het de speciale details die de sneaker afmaken. De tongbadge luidt ‘SK Shox’, een voortzetting van de SK Air branding die Skepta’s Air Max 97 Ultra, Air Max 97 BW en de Air Max Deluxe siert. De helft van de binnenzool beschikt over een koninklijk leeuwengezicht, dit kan mogelijk een knipoog zijn naar de status die Skepta heeft in de grime scene.

Op 12 september 2019 zal de Skepta x Nike Shox TL uitkomen via Nike SNKRS voor €200,-. Bekijk hieronder officiële foto’s en vergeet niet om Sneakerjagers in de gaten te houden voor het laatste sneakernieuws.


Nike Skepta X Shox TL 'Black'

CI0987-001 · Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders
Skepta x Nike
Skepta x Nike
Skepta x Nike
Skepta x Nike
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

Twisted Resort en Converse komen met drie sneaker 6

Twisted Resort en Converse landen op aarde met deze nieuwe buitenaardse collectie. Woestijnen en Aliens zijn het thema van deze collectie. De drie sneakers die in de collectie zitten zijn de Chuck 70 Low, Chuck 70 High en de Run Star Hike.

Converse is een Amerikaans schoenen bedrijf dat sneakers, skate schoenen, lifestyle-schoenen, kleding en accessoires maakt. Het is opgericht in 1908 en is sinds 2003 een dochteronderneming van Nike. De welbekende Chuck Taylor All-Star werdt in het begin van de 20e eeuw gemaakt als basketbal schoen. Door de jaren heen is de sneaker niet veel veranderd en is het uitgegroeid tot een echte lifestyle classic!

Twisted Resort x Converse

Het thema van alle drie de sneakers is woestijnen en Aliens. De Chuck 70 High heeft een zwarte base gekregen met daarin illustraties van bergen, koeien, ufo’s en wolken. Een erg opvallende sneaker dus. Dit paartje rust op een wit met zwarte mid-en outsole. De low top versie van de Chuck 70 heeft wat rustigere illustraties gekregen. Over de groene base zijn wolken en cactussen te vinden. Ook hier zit het bovenwerk op een witte mid-en outsole. De Run Star Hike heeft exact dezelfde illustraties gekregen als de Chuck 70 High, alleen heeft de base dit keer een crème kleur. Het bovenwerk zit op een dikke witte midsole en spike gum outsole.

De Twisted Resort x Converse collectie komt uit op donderdag 9 juli bij onder andere Converse. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Twisted Resort X Converse Chuck 70s Hi

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse

Twisted Resort X Converse Chuck 70s Ox

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse

Twisted Resort X Converse Run Star Hike Hi

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse
Images by Sneakersnstuff

Een nieuwe colorway is verschenen voor de Yeezy Boost 350 V2 6

De nieuwe colorway voor de adidas Yeezy Boost 350 V2 lijkt op alle voorgaande releases, alleen is hij weer een tikkeltje anders. Kanye West en adidas hebben het populaire model dit keer een grijs en oranje make-over gegeven.

De Yeezy Boost 350 V2 is nog steeds een van de meest populaire sneakers op dit moment. Elke release is zo uitverkocht, al lijken veel van de colorways erg op elkaar. De Yeezy 350 V2 ‘Beluga’ was de eerste colorway die uitkwam en was gereleased op 24 september 2016. Vergeleken met de Yeezy Boost 350 V1 was er een ander patroon te vinden op het bovenwerk, was de heel tab weggehaald (die later weer is terug gekomen), en ging er een grote streep over het midden van de sneaker heen met de tekst “SPLY-350”.

Yeezy Boost 350 V2

Het bovenwerk van de sneaker is gesplit is twee verschillende delen. Het bovenste stuk van van de sneaker heeft oranje kleur gekregen en het onderste stuk de grijze kleur. De hiel heeft een hit van blauw gekregen, om de sneaker nog iets kleurrijker te maken. De half doorzichtige streep in het midden van het bovenwerk is beige gekleurd. Natuurlijk is het bovenwerk weer gemaakt van het comfortabele primeknit materiaal. De upper zit op een grijze full-lengt BOOST midsole en beige outsole.

De exacte releasedatum is nog niet bekend van de, maar wordt ergens in de herfst/winter van 2020 verwacht. Check hierodner de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Yeezy Boost 350 V2
Yeezy Boost 350 V2
Images by Yeezyseason2

De Air Jordan 1 Low zal dit jaar in een ‘Crimson Tint’ colorway verschijnen 7

We kennen allemaal wel de Air Jordan 1. Deze sneaker heeft een high, mid en een low variant. Dit keer heeft de low een nieuwe colorway gekregen. Dit is de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’. Wanneer deze precies gereleased zal worden is nog onbekend, maar we kunnen dit paartje in ieder geval nog verwachten in 2020. Ondertussen kan je alle overige informatie over deze sneaker hieronder vinden, en natuurlijk kun je hier onder de sneaker bewonderen!

De Air Jordan 1 gaat al jaren mee, dit is momenteel een van de meest populaire sneakers. Ook wordt dit model van Jordan Brand vaak gebruikt voor verschillende samenwerkingen. Ondertussen kennen alle drie de varianten een hele hoop colorways, en er zullen er nog veel meer bijkomen!

Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ | 553558-034

De kleuren combinatie van roze en zwart zien we steeds vaker terug. Zo ook op deze nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Low. De ‘Crimson Tint’ heeft een zwarte lederen basis, deze wordt afgemaakt door de roze kleur die op de toebox, swoosh, enkel en de hiel te zien is. Het Jumpman logo is te zien op de sneaker in een roze kleur, terwijl de Air Jordan branding in een zwarte kleur te zien is op de hiel van de sneaker.

Een exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ hebben wij nog niet. Wel wordt de sneaker dit jaar nog verwacht! Je zal deze gave colorway van de Air Jordan 1 dan kunnen bemachtigen via Nike voor €100,-. Ondanks we nog even moeten wachten op deze sneaker, kun je dit paartje wel bewonderen op onderstaande foto’s. Als je altijd op de hoogte wil zijn van de laatste nieuwtjes, volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender.


Air Jordan 1 Low 'Crimson Tint'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike