Skepta x Nike Shox TL komt volgende week uit 74

Skepta heeft tot nu toe een druk jaar achter de rug. Hij bracht onder andere zijn album ‘Ignorance Is Bliss’ uit en in oktober start zijn tour. Ook is alweer zijn vierde samenwerking met Nike onderweg. In samenwerking met Nike komt op 12 september 2019 de Skepta x Nike Shox TL uit.

Joseph Junior Adenuga Junior, beter bekend als Skepta is een Engelse grime rapper. Hij werd geboren op 19 september 1982 in Tottenham, Noord Londen. In 2003 startte hij zijn carrière in de muziekwereld als DJ. Dit deed hij tot 2005 en ging vervolgens verder als MC. In 2006 richtte hij samen met zijn broer Jme een record label op, genaamd Boy Better Know. Ook bracht hij in 2006 zijn eerste mixtape uit genaamd ‘AKA Joseph Junior Adenuga’. Een jaar later kwam zijn debuut album ‘Greatest Hits’ uit. In totaal heeft Skepta vijf albums uitgebracht en vijf mixtapes.

Skepta x Nike Shox TL | CI0987-001

De sneaker die een make-over heeft gekregen werd voor het eerst gezien toen Skepta ze aanhad in de videoclip van het nummer ‘Bullet From a Gun’. Net als de drie voorgaande samenwerking met Nike, beschikt ook deze sneaker over vele unieke versieringen. Het bovenwerk heeft een grimmige, door Roadman goedgekeurde, zwarte basis met details afkomstig van glanzende zwarte overlays en een gedrufde verchroomde Swoosh op de zijkanten van de sneaker. Onder de upper bevind zich de kenmerkende Shox zool in een rode kleur.

Hoewel het silhouet zonder twijfel erg mooi is, zijn het de speciale details die de sneaker afmaken. De tongbadge luidt ‘SK Shox’, een voortzetting van de SK Air branding die Skepta’s Air Max 97 Ultra, Air Max 97 BW en de Air Max Deluxe siert. De helft van de binnenzool beschikt over een koninklijk leeuwengezicht, dit kan mogelijk een knipoog zijn naar de status die Skepta heeft in de grime scene.

Op 12 september 2019 zal de Skepta x Nike Shox TL uitkomen via Nike SNKRS voor €200,-. Bekijk hieronder officiële foto’s en vergeet niet om Sneakerjagers in de gaten te houden voor het laatste sneakernieuws.


Nike Skepta X Shox TL 'Black'

Prijs vanaf €179,-

Naar alle aanbieders
Skepta x Nike
Skepta x Nike
Skepta x Nike
Skepta x Nike
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

Dit Air Max model van Nike heeft een gecamoufleerde makeover gekregen 5

Nike bereid zich goed voor op de herfst met deze aankomende colorway op de Air Max 90. Als er iets is waar vele Air Max fans van houden, is een totaal onverwachte makeover op een iconisch model. Er zijn foto’s naar buiten gekomen van een nieuwe Nike Air Max 90, genaamd ‘Camo’. Deze aparte, opvallende sneaker ziet eruit als een fysieke samenvoeging van een worsteling tussen een paard en een krokodil.

De legendarische Air Sole Unit van Nike zag in 1978 voor het eerst daglicht in Nike schoenen. Negen jaar later verscheen de eerste Air Max, de Air Max 1. De schoen beschikte over een zichtbare luchtkamer in de hak waardoor fans niet alleen de Air Sole Unit konden voelen, maar ook konden zien. Drie jaar na deze release kwam Nike met de Air Max 90. Hier was de zichtbare luchtkamer nog beter te zien, omdat de Air Unit nog groter was dan die van zijn voorganger.

Nike Air Max 90 ‘Camo’ | CU0675-300

Het Air Max 90 model beschikt over een enorm opvallend bovenwerk, die perfect past bij het weer dat onderweg is. Het bovenwerk begint met een ponyhaar met een camouflageprint en dit loopt vervolgens over in een groen/bruine krokodillenprint. Dit loopt vanaf de zijkanten door tot aan het mudguards en de hiel. Details als de eyestays, het plastic gedeelte van de midfoot en de heeltab beschikken zijn gemaakt van doorschijnend materiaal. De binnenkant is gemaakt van een rode kleur, net zoals de outsole onder de gedeeltelijke transparante olijfkleurige midsole. Deze rode details geven de sneaker een sportieve flair die het uiterlijk compleet maken.

Deze gewaagde Air Max 90’s zijn alleen voor de die hard Air Max fans bedoeld en zullen later dit najaar uitkomen via nike.com. Bekijk hieronder afbeeldingen van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneaker nieuws.


Nike Air Max 90 'Camo'

vrijdag 1 november 2019

Naar alle aanbieders
Camo
Camo
Camo
Images by Nike

Een langer zomergevoel met deze unieke Air Force 1 ‘Iridescent’ 8

Een onmisbaar model voor iedere kledingkast is natuurlijk de Nike Air Force 1 Low. Een sneaker model met al veel verschillende designs maar geen zoals deze colorway. De Nike Air Force 1 ‘Iridescent’ heeft een regenboog overlay.

De Nike Air Force 1 ‘Iridescent’ is een nieuwe versie van de klassieke Nike Air Force 1. Het bovenwerk is van leer en heeft verschillende regenboog overlays. De tong, hiel en een deel van het bovenwerk hebben deze opvallende overlay gekregen. Het regenboogeffect samen met de witte basis van de schoen zorgen voor een zomerse look. Perfect om de zomer nog wat langer door te zetten in de aankomende koude dagen. De rest van de schoen heeft dezelfde details en kenmerken zoals we gewend zijn van Nike. De OG Nike Air demping in de schoen zorgt voor een comfortabel gevoel. Deze gemakkelijk te combineren schoen word weer opnieuw gereleased bij Sneakerbaas.

Shop deze sneaker nu bij Sneakerbaas voor €109,95! Wees snel voordat ze uitverkocht zijn. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuwe releases! Check hieronder mooie foto’s van de sneaker.

Nike Air Force 1 'Iridescent'
Nike Air Force 1 'Iridescent'
Nike Air Force 1 'Iridescent'
Images by Sneakerjagers

Een geremixte Air Jordan 5 genaamd ‘Alternate Grape’ 14

Er waren in het begin van dit jaar al wat geruchten over een nieuw variant van de Air Jordan 5 ‘Grape’ colorway. Er is nu eindelijk een nieuwe foto verschenen van de Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’ .

De kleur van de schoen wordt ‘Alternate Grape’ genoemd. De originele Air Jordan 5 in de kleur ‘Grape’ is een iconische colorway van Jordan Brand. De schoen roept het gevoel van nostalgie op. Dit was de eerste samenwerking van Air Jordan met iemand die niet een atleet was, namelijk Will Smith. De schoen was te zien in The Fresh Prince of Bel-Air en dat maakt de schoen een tijdloze trendsetter.

Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’ | 136027-500

In deze colorway is de basis van de schoen van paars suède. De schoen bevat zwarte accenten. Zo zijn de veters, eyelets, mesh zijpanelen en de midsole zwart. De lace-lock is groenblauw net zoals de haaienvinnen op de midsole. De tong van de schoen is zilver met een paars Jumpman logo. De outsole is zwart en ook deels doorschijnend. Deze schoen ziet er dus net iets anders uit dan de eerder gelekte foto’s van de Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’.

De schoen wordt verwacht in april 2020 en zal dan te koop zijn bij Nike en geselecteerde retailers. Er zal een prijskaartje van ongeveer €180,- aan hangen. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor meer updates en scroll naar beneden voor de foto van de schoen!


Air Jordan 5 'Alternate Grape'
Image by @zsneakerheadz