Nieuwe foto’s van de Yeezy BOOST 350 V3 zijn opgedoken

Eerder was Kanye West al gespot in de langverwachte sneaker en daarna gaf YEEZY MAFIA ons een wat betere look van de schoen. Nu zijn er dankzij @hanzuying nog meer foto’s opgedoken van de Yeezy BOOST 350 V3 in een ‘Alien’ colorway en ook van een ‘Black’ colorway.

In 2013 begon het officieel, de samenwerking tussen Kanye West en adidas. In 2015 kwamen de Yeezy BOOST 350 uit. Deze schoenen waren zo’n enorm succes dat de sneaker benoemd werd tot de meest invloedrijke sneaker van 2016. In datzelfde jaar kwam de opvolger van dit model genaamd Yeezy BOOST 350 V2. Deze sneakers zijn tot op de dag van vandaag een groot succes. Binnenkort word er dus een nieuw model toegevoegd aan de Yeezy BOOST 350 collectie en dat is de V3 versie.

adidas Yeezy BOOST 350 V3 ‘Alien’ en ‘Black’ | Details

De sneaker is gemaakt van primeknit materiaal, maar dit keer is het model een high cut sock. De full-length BOOST midsole is helemaal egaal en is van de zelfde kleur als de sneaker, maar dan een beetje doorzichtig, want je ziet de BOOST midsole er wel licht doorheen. Ook is er op de zijkant een half doorzichtige vlak te vinden. Bij de ‘Alien’ is er een wit met grijs camouflage patroon gebruikt en bij de ‘Black’ is dit zelfde camouflage patroon gebruikt, maar dan in de kleuren zwart met grijs. Als finishing touch heeft de sneaker ook nog eens reflectieve veters.

Met dank aan @hanzuying hebben we nu eindelijk meer foto’s van de sneakers. Er is nog geen officiële releasedatum bekend maar de sneakers worden aan het einde van 2019 of aan het begin van 2020 verwacht. De schoen zal rond de €230,- gaan kosten. Bekijk hieronder de foto’s van de adidas Yeezy BOOST 350 V3 ‘Alien’ en ‘Black’. Houd onze Releasekalender goed in de gaten voor de laatste updates!


adidas Yeezy Boost 380 'Alien'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 350 V3 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by @hanzuying

Previous ArticleNext Article