Skip to content
Upcoming

Editor’s Pick: Top 10 Patta Musthaves

5 september 2019 10:30
Editor’s Pick: Top 10 Patta Musthaves

De vakantie is ten einde gekomen en iedereen is weer op weg naar werk of school. Om ervoor te zorgen dat iedereen met de beste ‘pattas’ op school of werk aankomt hebben wij een top 10 gemaakt van de musthaves van Patta.


Nike Air Jordan 3 Retro TH

Deze Air Jordan 3 komt veel overeen met de originele ‘Black Cement’ colorway maar door de subtiele olifantenprint op de teen en de hiel en de gouden accenten op de veters krijgt deze sneaker toch nieuwe look.

Nike Air Jordan 3 Retro TH van Patta

Air Jordan 3 Retro Tinker 'Black'

CK4348-007 · Prijs vanaf €235,-

Naar alle aanbieders

Vans UA OG Style 36 LX

De Vans UA OG Style 36 LX zijn onderdeel van de ‘Unauthorised Authentics pack’ van Vans. Een eerbetoon aan hun eerdere releases waarin ze hun meest toonaangevende en iconische stijlen naar voren laten komen. Deze klassieker in een ‘Old Gold’ colorway kon natuurlijk niet ontbreken.

Vans UA OG Style 36 LX van Patta

Vans Og Style 36 Lx

VN0A4BVEVZ6 · Prijs vanaf €44,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 95 LV8

Vanaf de zool naar de nek word deze Air Max 95 geleidelijk aan steeds grijzer. Het begint bij een witte zool, daarna een grijze olifantenhuid print en eindigend met een suède slangenhuid print. De paarse accenten bij de veters en de tong zorgen voor een levendige finishing touch.

Nike Air Max 95 LV8 van Patta

Nike Air Max 95 'Grape Snake'

AO2450-101 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0

De Karhu Fusion 2.0 is een comfortabele sneaker met een frisse hiking look. De witte zool is clean en legt de basis voor de mix van een beige suède materiaal en een fel gekleurde mix. Op de hiel van de zool staat een minimale Karhu branding en door de dunne veters word de natuurlijke en levendige hiking look afgemaakt.

Karhu Fusion 2.0 van Patta

Karhu Fusion 2.0 'Whitecap Grey'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Blazer 77

De retro klassieker die maar niet uit het straatbeeld verdwijnt is de Nike Blazer. Deze uitvoering in de ‘University Red’ colorway past precies in het retro plaatje van de Blazer. De sneaker word afgemaakt door het metallic, het geweven label op de tong en de Nike branding op de achterkant.

Nike Blazer 77 van Patta

Nike Blazer 77 'University Red'

CJ9693-600 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders

Puma WMNS CELL Stellar Soft

De Puma CELL Stellar Soft is een nieuw ontworpen sneaker uit de oude CELL-lijn van Puma met een stevig model en een perfecte demping. De upper bestaat uit lagen van suède en nubuck en verschillende metallic accenten. Helaas voor de heren is dit een exclusieve dames schoen.

Puma WMNS CELL Stellar Soft van Patta

Puma Cell Stellar /Goud

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 ’07 LV8 3

Deze Nike Air Force 1 ’07 LV8 3 is een fel gele uitvoering van de klassieke Nike Air Force 1 en bevat op basketbal geïnspireerde kenmerken. De sneaker is verrijkt met extra details zoals een afneembare Swoosh en zwarte accenten op de tong en de hiel.

Nike Air Force 1 '07 LV8 3 van Patta

Nike Air Force 1 '07 LV8 'Yellow Pulse'

CI0064-700 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 ‘Viotech’

Deze Nike Air Max 90 ‘Viotech’ is een uitvoering van de welbekende Air Max 90 met een heel kleurenpalet in het design. Voor het bovenwerk van de sneaker is veel suède gebruikt en kleuren zoals rood, groen, paars, blauw en geel bevinden zich allemaal op de upper van de Air Max 90. De upper van de sneaker zit bovenop een witte midsole met geel rondom de Air Unit. Het design van zoals we van de Air Max gewend zijn maar in een nieuw en levendig jasje.

Nike Air Max 90 'Viotech' van Patta

Nike Air Max 90 QS 'Viotech'

CD0917-600 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 270 React

De Air technologie in de hiel van deze Nike Air Max 270 zorgt voor duurzaamheid van de zool om zo steun en comfort aan je voeten te geven. Het design van de sneaker bevat opvallende kleuren en heeft een futuristische look door de transparante panels op de upper. Met deze sneaker breng je het zomerse gevoel toch nog met je mee in de aankomende maanden.

Nike Air Max 270 React van Patta

Nike Air Max 270 React 'Hyper Jade'

AO4971-301 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders

Karhu Legacy OG

De Karhu Legacy OG sneaker heeft een zachte leren upper met een special designed voetkussen en in de zool zit een lucht kussen. Een witte sneaker met paarse accenten die zorgt voor een minimalistische frisse look.

Karhu Legacy OG van Patta

Karhu Legacy OG 'Tillandsia Purple'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Al deze sneakers zijn op dit moment nog beschikbaar op de site van Patta. Houd ook de Releasekalender in de gaten voor de nieuwe releases van je favoriete sneakers.