adidas Originals Torsion X komt binnenkort uit 45

adidas Originals heeft de geheel nieuwe Torsion X onthuld als onderdeel van het 30-jarig jubileum van Torsion. Dit is een populaire tooling technologie uit de late jaren ’80. De sneaker komt in een opvallende colorway uit op 14 september 2019.

In het jaar 1989 bracht adidas een nieuwe technologie op de markt, genaamd de Torsion Technology. Wat doet de Torsion Technology nou precies? adidas heeft een zool ontworpen die de voorvoet en de achterkant van de voet onafhankelijk van elkaar kan laten bewegen. Ook past de zool zichzelf aan op loopvlakken zonder dat de voet belast. Torsion blinkt uit door de middenvoet op natuurlijke wijze aan te passen aan de grond en biedt veel ondersteuning en stabiliteit die geschikt is voor verschillende sporten.

adidas Originals Torsion X

Op het eerste gezicht lijkt de Torsion X zeker een gedurfd figuur. Het lijkt op een sneaker die stukjes haalt uit andere Three Stripes favorieten. Zowel de tong als de eyestays, die zijn gemaakt van suède, doen ons een beetje denken aan Kanye’s Yeezy 500. Ook geeft de sneaker een beetje adidas Ozweego vibes af doormiddel van de plastic buis die zich om het asymmetrische vetersysteem en de hak wikkelt. Verder beschikt het bovenwerk over een gelaagde combinatie van synthetisch materiaal en suède in een zwarte kleur. Naast deze zwarte materialen bevind er zich op de tong felgekleurde branding. Hoewel de upper al veel aandacht trekt, is de midsole nog opvallender. Deze midsole beschikt namelijk over een driedelig gesplitst design dat gebruik maakt van een BOOST demping en een flexibel midfoot support system voor de juiste pasvorm. Als finishing touch heeft de outsole allerlei wildgekleurde hits en overlays voor wat extra style.

De nieuwe adidas Originals Torsion X word op 14 september 2019 verwacht op adidas.nl voor ongeveer €180,-. Geniet tot die tijd van de foto’s van de sneaker en check dagelijks onze Releasekalender voor het laatste sneakernieuws.


adidas Torsion X

Prijs vanaf €198,-

Naar alle aanbieders
adidas Originals Torsion X
adidas Originals Torsion X
adidas Originals Torsion X
Images by adidas

Previous ArticleNext Article

Dit Air Max model van Nike krijgt een gecamoufleerde makeover 14

Nike bereidt zich goed voor op de herfst met deze aankomende colorway op de Air Max 90. Als er iets is waar vele Air Max fans van houden, is een totaal onverwachte makeover op een iconisch model. Er zijn foto’s naar buiten gekomen van een nieuwe Nike Air Max 90, genaamd ‘Camo’. Deze aparte, opvallende sneaker ziet eruit als een fysieke samenvoeging van een worsteling tussen een paard en een krokodil.

De legendarische Air Sole Unit van Nike zag in 1978 voor het eerst daglicht in Nike schoenen. Negen jaar later verscheen de eerste Air Max, de Air Max 1. De schoen beschikte over een zichtbare luchtkamer in de hak waardoor fans niet alleen de Air Sole Unit konden voelen, maar ook konden zien. Drie jaar na deze release kwam Nike met de Air Max 90. Hier was de zichtbare luchtkamer nog beter te zien, omdat de Air Unit nog groter was dan die van zijn voorganger.

Nike Air Max 90 ‘Camo’ | CU0675-300

Het Air Max 90 model beschikt over een enorm opvallend bovenwerk, die perfect past bij het weer dat onderweg is. Het bovenwerk begint met een ponyhaar met een camouflageprint en dit loopt vervolgens over in een groen/bruine krokodillenprint. Dit loopt vanaf de zijkanten door tot aan het mudguards en de hiel. Details als de eyestays, het plastic gedeelte van de midfoot en de heeltab beschikken zijn gemaakt van doorschijnend materiaal. De binnenkant is gemaakt van een rode kleur, net zoals de outsole onder de gedeeltelijke transparante olijfkleurige midsole. Deze rode details geven de sneaker een sportieve flair die het uiterlijk compleet maken.

Deze gewaagde Air Max 90’s zijn alleen voor de die hard Air Max fans bedoeld en zullen later dit najaar uitkomen via nike.com. Bekijk hieronder afbeeldingen van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneaker nieuws.


Nike Air Max 90 'Camo'

vrijdag 1 november 2019

Naar alle aanbieders
Camo
Camo
Camo
Images by Nike

Een langer zomergevoel met deze unieke Air Force 1 ‘Iridescent’ 26

Een onmisbaar model voor iedere kledingkast is natuurlijk de Nike Air Force 1 Low. Een sneaker model met al veel verschillende designs maar geen zoals deze colorway. De Nike Air Force 1 ‘Iridescent’ heeft een regenboog overlay.

De Nike Air Force 1 ‘Iridescent’ is een nieuwe versie van de klassieke Nike Air Force 1. Het bovenwerk is van leer en heeft verschillende regenboog overlays. De tong, hiel en een deel van het bovenwerk hebben deze opvallende overlay gekregen. Het regenboogeffect samen met de witte basis van de schoen zorgen voor een zomerse look. Perfect om de zomer nog wat langer door te zetten in de aankomende koude dagen. De rest van de schoen heeft dezelfde details en kenmerken zoals we gewend zijn van Nike. De OG Nike Air demping in de schoen zorgt voor een comfortabel gevoel. Deze gemakkelijk te combineren schoen word weer opnieuw gereleased bij Sneakerbaas.

Shop deze sneaker nu bij Sneakerbaas voor €109,95! Wees snel voordat ze uitverkocht zijn. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuwe releases! Check hieronder mooie foto’s van de sneaker.


Nike Air Force 1 Low 'Iridescent Silver'

Nu voor €110,-

Bekijken bij Sneakerbaas
Nike Air Force 1 'Iridescent'
Nike Air Force 1 'Iridescent'
Nike Air Force 1 'Iridescent'
Images by Sneakerjagers

Een geremixte Air Jordan 5 genaamd ‘Alternate Grape’ 17

Er waren in het begin van dit jaar al wat geruchten over een nieuw variant van de Air Jordan 5 ‘Grape’ colorway. Er is nu eindelijk een nieuwe foto verschenen van de Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’ .

De kleur van de schoen wordt ‘Alternate Grape’ genoemd. De originele Air Jordan 5 in de kleur ‘Grape’ is een iconische colorway van Jordan Brand. De schoen roept het gevoel van nostalgie op. Dit was de eerste samenwerking van Air Jordan met iemand die niet een atleet was, namelijk Will Smith. De schoen was te zien in The Fresh Prince of Bel-Air en dat maakt de schoen een tijdloze trendsetter.

Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’ | 136027-500

In deze colorway is de basis van de schoen van paars suède. De schoen bevat zwarte accenten. Zo zijn de veters, eyelets, mesh zijpanelen en de midsole zwart. De lace-lock is groenblauw net zoals de haaienvinnen op de midsole. De tong van de schoen is zilver met een paars Jumpman logo. De outsole is zwart en ook deels doorschijnend. Deze schoen ziet er dus net iets anders uit dan de eerder gelekte foto’s van de Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’.

De schoen wordt verwacht in april 2020 en zal dan te koop zijn bij Nike en geselecteerde retailers. Er zal een prijskaartje van ongeveer €180,- aan hangen. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor meer updates en scroll naar beneden voor de foto van de schoen!


Air Jordan 5 'Alternate Grape'
Image by @zsneakerheadz