adidas Originals Torsion X komt binnenkort uit 255

adidas Originals heeft de geheel nieuwe Torsion X onthuld als onderdeel van het 30-jarig jubileum van Torsion. Dit is een populaire tooling technologie uit de late jaren ’80. De sneaker komt in een opvallende colorway uit op 14 september 2019.

In het jaar 1989 bracht adidas een nieuwe technologie op de markt, genaamd de Torsion Technology. Wat doet de Torsion Technology nou precies? adidas heeft een zool ontworpen die de voorvoet en de achterkant van de voet onafhankelijk van elkaar kan laten bewegen. Ook past de zool zichzelf aan op loopvlakken zonder dat de voet belast. Torsion blinkt uit door de middenvoet op natuurlijke wijze aan te passen aan de grond en biedt veel ondersteuning en stabiliteit die geschikt is voor verschillende sporten.

adidas Originals Torsion X

Op het eerste gezicht lijkt de Torsion X zeker een gedurfd figuur. Het lijkt op een sneaker die stukjes haalt uit andere Three Stripes favorieten. Zowel de tong als de eyestays, die zijn gemaakt van suède, doen ons een beetje denken aan Kanye’s Yeezy 500. Ook geeft de sneaker een beetje adidas Ozweego vibes af doormiddel van de plastic buis die zich om het asymmetrische vetersysteem en de hak wikkelt. Verder beschikt het bovenwerk over een gelaagde combinatie van synthetisch materiaal en suède in een zwarte kleur. Naast deze zwarte materialen bevind er zich op de tong felgekleurde branding. Hoewel de upper al veel aandacht trekt, is de midsole nog opvallender. Deze midsole beschikt namelijk over een driedelig gesplitst design dat gebruik maakt van een BOOST demping en een flexibel midfoot support system voor de juiste pasvorm. Als finishing touch heeft de outsole allerlei wildgekleurde hits en overlays voor wat extra style.

De nieuwe adidas Originals Torsion X word op 14 september 2019 verwacht op adidas.nl voor ongeveer €180,-. Geniet tot die tijd van de foto’s van de sneaker en check dagelijks onze Releasekalender voor het laatste sneakernieuws.


adidas Torsion X

EE4884 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
adidas Originals Torsion X
adidas Originals Torsion X
adidas Originals Torsion X
Images by adidas

Previous ArticleNext Article

Dames, de Nike Air Max 97 ‘Ghost’ zal binnenkort verkrijgbaar zijn 5

De zomer staat voor de deur, en dat is voor Nike een reden om een hele hoop nieuwe colorways van verschillende sneakers te releasen. Zo ook voor de Nike Air Max 97, de nieuwe colorway ‘Ghost’ zal exclusief voor dames zijn. Wanneer de Nike Air Max 97 ‘Ghost’ precies gereleased zal worden is nog onbekend, wel verwachten wij dit toffe paartje in 2020.

In 1977 kwam de Air Max 97 op de markt, dit model van Nike werd ontworpen door Christian Tresser. De allereerste colorway van de AM 97 was de ‘Silver Bullet’. Dit model was de eerste sneaker die een volledig air unit beschikt over de gehele zool. Dit zorgt natuurlijk voor een ultiem comfort en een super mooie look. Ondertussen is deze sneaker ook als golfschoen op de markt.

Nike Air Max 97 ‘Ghost’ | CZ6087-102

De Air Max 97 valt natuurlijk op door de kleinere swoosh dan we gewend zijn en de verschillende overlays. Op deze ‘Ghost‘ colorways voor dames zijn met name lichte kleuren gebruikt. Dit zorgt voor een super cleane colorway. Op het bovenwerk zijn lederen overlays in blauwe en wit-crème tinten te zien. Ook de details op de sneaker zijn blauw van kleur. De swoosh is zwart van kleur, en ook hier omheen komt blauw terug. Op de hiel van de sneaker is in zwarte letters ‘Air Max’ te zien. De zwarte details zijn verder te zien op de outsole en de insole van de sneaker.

De Nike Air max 97 ‘Ghost’ zal gereleased worden voor dames, je kan dit paartje scoren voor €180,-. Wanneer deze toffe colorway van de Air Max 97 uit zal komen is nog onbekend maar deze zal in ieder geval bij Nike verkrijgbaar zijn, en bij een geselecteerd aantal retailers. Als jij als eerste op de hoogte wil zijn van updates rondom deze sneaker, kan je ons volgen op social media.


Nike Air Max 97 'Ghost'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

UPDATE: Nike komt met een nieuwe SNKRS App 148

08/07 UPDATE: Nike heeft inmiddels de nieuwe SNKRS app gelanceerd. Zodra je de oude SNEAKRS app opent krijg je direct het verhuisbericht te zien. Uiteraard kan je de nieuwe SNKRS app downloaden via de Apple App Store en Google Play Store.

We kennen allemaal natuurlijk wel de Nike SNEAKRS App. De app van Nike waar limited drops en exclusieve sneakers worden gereleased en inspirerende verhalen worden gepubliceerd. Maar nu heeft Nike aangekondigd dat er een vernieuwde App komt, of eigenlijk een hele nieuwe app. Namelijk de Nike SNKRS App. Ja, je leest het goed. Ook de naam gaat dus veranderen in SNKRS. In de VS heet deze Nike app al zo, maar blijkbaar was het in EU voor Nike tot heden niet mogelijk om ook deze naam hier te voeren.

De nieuwe app zal op woensdag 8 juli 2020 live gaan en beschikt, naast dus een nieuwe naam, ook over een aantal nieuwe functies. Over die nieuwe functies zal de komende dagen meer bekend worden. Wel weten we al hoe de overgang van SNEAKRS naar SNKRS zal gaan. Je zal namelijk bij het openen van de huidige SNEAKRS App een update scherm krijgen die je doorstuurt naar de App Store of Google Play store. Daar kan je de nieuwe Nike SNKRS App downloaden. Wanneer de app gedownload is zal je hoe alles werkt haarfijn worden uitgelegd.

We verwachten in de komende dagen nog meer informatie te krijgen over de nieuwe functies. Houd daarom onze Blog pagina goed in de gaten! Wel heeft Nike al prijs gegeven dat op donderdag 9 juli 2020 de eerste drop in de nieuw Nike SNKRS app zal plaatsvinden, dus download die (h)app zodra deze live staat!

Twisted Resort en Converse komen met drie sneaker 12

Twisted Resort en Converse landen op aarde met deze nieuwe buitenaardse collectie. Woestijnen en Aliens zijn het thema van deze collectie. De drie sneakers die in de collectie zitten zijn de Chuck 70 Low, Chuck 70 High en de Run Star Hike.

Converse is een Amerikaans schoenen bedrijf dat sneakers, skate schoenen, lifestyle-schoenen, kleding en accessoires maakt. Het is opgericht in 1908 en is sinds 2003 een dochteronderneming van Nike. De welbekende Chuck Taylor All-Star werdt in het begin van de 20e eeuw gemaakt als basketbal schoen. Door de jaren heen is de sneaker niet veel veranderd en is het uitgegroeid tot een echte lifestyle classic!

Twisted Resort x Converse

Het thema van alle drie de sneakers is woestijnen en Aliens. De Chuck 70 High heeft een zwarte base gekregen met daarin illustraties van bergen, koeien, ufo’s en wolken. Een erg opvallende sneaker dus. Dit paartje rust op een wit met zwarte mid-en outsole. De low top versie van de Chuck 70 heeft wat rustigere illustraties gekregen. Over de groene base zijn wolken en cactussen te vinden. Ook hier zit het bovenwerk op een witte mid-en outsole. De Run Star Hike heeft exact dezelfde illustraties gekregen als de Chuck 70 High, alleen heeft de base dit keer een crème kleur. Het bovenwerk zit op een dikke witte midsole en spike gum outsole.

De Twisted Resort x Converse collectie komt uit op donderdag 9 juli bij onder andere Converse. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Twisted Resort X Converse Chuck 70s Hi

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse

Twisted Resort X Converse Chuck 70s Ox

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse

Twisted Resort X Converse Run Star Hike Hi

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse
Images by Sneakersnstuff