Pharrell Williams x adidas NMD Hu Trail Release Reminder

Pharrell Williams en adidas zijn deze zomer druk aan het werk geweest. En dat is deze maand ook zeker te merken, want er komen maar liefst veertien nieuwe schoenen uit. Daaronder valt ook de Pharrell Williams x adidas NMD HU Trail.

Het NMD model is al sinds 2016 erg populair en ondertussen zijn er al vele colorways van het model verschenen. Pharrell Williams en adidas hebben hun eigen versie van het NMD model genaamd de NMD Hu Trail. Sommige schoenen van deze collectie waren een zo groot succes dat het niet raar is dat er volgende week weer vier nieuwe kleuren aan deze collectie worden toegevoegd. De schoen heeft een BOOST midsole en is daardoor erg comfortabel.

Pharrell Williams x adidas NMD HU Trail | Details

Pharrell Williams wil met de NMD Hu Trail diversiteit onderstrepen. En dat doet hij dan ook met twee rustige kleuren genaamd ‘Core Black’ en ‘Cream White’ en twee opvallende kleuren ‘Yellow’ en ‘Pink’. Het meest opvallende aan de sneaker zijn de geborduurde woorden ‘SUN’, ‘BREATHE’, ‘KNOW’ en ‘INFINITE SPECIES’ op de upper. De schoen heeft een BOOST midsole en een gum outsole. Het bovenwerk is gemaakt primeknit en de veters gaan door een case op de midfoot.

De vier nieuwe kleuren van de Pharrell x adidas NMD Hu Trail worden uitgebracht op vrijdag 13 september 2019 via adidas.nl. De sneaker zal een prijskaartje hebben van €220,-. Scroll naar beneden om de foto’s van de schoenen te bekijken en houd onze Releasekalender in de gaten voor al het laatste sneakernieuws.


Pharrell Williams x adidas NMD Hu Trail 'Yellow'

EF2335 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders

Pharrell Williams x adidas NMD Hu Trail 'Pink'

EG7740 · Prijs vanaf €246,-

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas NMD HU

Pharrell Williams x adidas NMD Hu Trail 'Cream White'

EG7737 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas NMD HU

Pharrell Williams x adidas NMD Hu Trail 'Core Black'

EG7836 · Prijs vanaf €297,-

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas NMD HU
Images by Adidas

Previous ArticleNext Article