Nike Air More Uptempo komt in een ‘Light Aqua’ colorway

De iconische Nike Air More Uptempo released deze week in een nieuw kleurtje. Dit keer gaat het om een ‘Light Aqua’ colorway, een kleur die lijkt op de kleur van diamanten.

De Nike Air More Uptempo is zo iconisch, omdat Scottie Pippen in de jaren ’90 veel van zijn successen behaalde met deze sneaker. Hij speelde toen voor het NBA team Chicago Bulls en was de rechterhand van de legendarische Michael Jordan. Sindsdien zijn er al verschillende colorways van het model verschenen. En ook nu komt Nike weer met een nieuwe opvallende colorway, genaamd ‘Light Aqua’.

Nike Air More Uptempo ‘Light Aqua’ | CN8118-400

De Nike Air More Uptempo ‘Light Aqua’ heeft natuurlijk op de zijkanten van de schoen de tekst ‘Air’ staan. De ‘Light Aqua’ upper is van suède materiaal gemaakt. De zwarte ‘Air’ tekst is van leer gemaakt en heeft een witte omlijning. Op de tong is een zwarte Swoosh te vinden en op de neus is een witte Swoosh te zien. De sneaker beschikt over een rubberen zool die ook ‘Light Aqua’ is van kleur. In de zool zie je stukjes van de doorzichtige Air Sole Unit. Ook is er een zwarte Swoosh te vinden op de zool. En tot slot is er op de achterkant een doorzichtige jelly Swoosh te vinden.

De sneaker komt op 6 september 2019 uit in kindermaten voor €120,-. Ook komt de sneaker uit voor volwassen. Hier hangt een prijskaartje aan van €170,- en zal verkrijgbaar zijn bij Nike. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker. Houd onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste sneakernieuws!


Nike Air More Uptempo 'Diamond'

CN8118-400 · Prijs vanaf €248,-

Naar alle aanbieders
Light Aqua
Light Aqua
Light Aqua
Images by Nike

Previous ArticleNext Article