De Air Max 270 React krijgt twee nieuwe colorways

Aan het begin van de zomer bracht Nike twee van hun meest geavanceerde technologieën samen. Hieruit kwam het aller nieuwste model van Nike namelijk de Air Max 270 React. De zool was een combinatie de React technologie en het oude vertrouwde Nike Air.

De twee nieuwe colorways die uitkomen zijn de ‘Electro Green’ en ‘Dynamic Yellow’. De ‘Electro Green’ colorway is wat donkerder is meer gemaakt voor de aankomende herfst dagen terwijl de ‘Dynamic Yellow’ colorway nog in de kleurrijke zomer dagen blijft hangen.

De abstracte upper van de ‘Electro Green’ colorway heeft een kleuren combinatie van groen en zwart met gele hits rondom de veters en swoosh. Het bovenwerk zit op een zwarte midsole en donkere Air Unit. De ‘Dynamic Yellow’ is een stuk vrolijker. Het bovenwerk heeft kleuren combinatie van licht groen, wit, paars en geel. De upper zit op een witte React midsole met paarse Air Unit.

Alle twee de colorways voor de Air Max 270 React komen uit op 5 september voor €160,- via 43Einhalb en andere Nike retailers. Ben jij benieuwd naar hoe de nieuwe colorways eruit komen te zien? Scroll dan verder naar beneden en check de afbeeldingen hieronder. Bekijk ook de Releasekalender voor een volledige Storelist Overview.


Nike Air Max 270 React 'Black & Green'

AO4971-300 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders
Air Max 270 React
Air Max 270 React

Nike Air Max 270 React 'Dynamic Yellow'

AO4971-101 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Air Max 270 React 'Dynamic Yellow'

AT6174-101 · Prijs vanaf €198,-

Naar alle aanbieders
Air Max 270 React
Air Max 270 React
Images by: 43Einhalb

Previous ArticleNext Article