UPDATE: Mogelijke release datum voor Supreme X Nike SB bekend

UPDATE 04/09/19 – Er is eindelijk een officiële releasedatum naar buiten gebracht van de Supreme x Nike SB Dunk Low. Op donderdag 5 september 2019 om 12:00u (CEST) zullen de drie colorways uitkomen via de website van Supreme. Het gaat hier om de ‘White/Red’, ‘Navy Gold’ en de ‘Black/Silver’ colorway. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €110,-.


Zoals bekend is komen er een nieuwe Supreme X Nike SB Dunk sneakers aan! In totaal zullen er 3 colorways uitkomen. Er was nog weinig tot niets officieel bekend maar nu is er een mogelijke releasedatum en officiële foto’s!

Ieder jaar zien we wel een samenwerking tussen het New Yorkse skatemerk Supreme en Nike. Maar samenwerkingen tussen het label van Nike SB zijn meestal interessante collabs. Waarom is dat? Omdat Supreme een skatemerk is en blijft. Natuurlijk is het New Yorkse label uitgegroeid tot een merk dat zich met meer bezig houd. Denk aan samenwerkingen met fashion merken Louis Vuitton en Jean Paul Gaultier, maar ook zijn er de geliefde accessoires die niks met skaten te maken heeft.

Vorige Supreme X Nike SB Dunks zijn tot op de dag van vandaag zeer geliefd. En ze worden steeds zeldzamer dus de prijzen rijzen de pan uit. Maar word deze nieuwe samenwerking net zo goed als de vorige? Misschien niet, maar door de ‘hype’ rond Supreme word ook deze collab zeer geliefd.

De drie Dunkies hebben alle een soort gelijke colorway, althans de kleur verdeling. De neus van de schoen komt in een contrast kleur terwijl de achterkant in een kleur komt. Bij de witte sneaker is de neus rood, de zwarte colorway heeft een zilveren neus en de blauwe heeft een gouden neus. Van de laatste colorway is eigenlijk nog maar weinig bekend, terwijl er van de andere twee al meerdere foto’s zijn gelekt.

Maar nu het belangrijkste dan maar, de datum! Verwachting is dat ze op 5 en/of 14 september uitkomen. Mogelijk is 5 september de release via de Supreme site en is de 14e de dag dat ze op Nike SNEAKRS uit gaan komen. Check hier onder alle foto’s, release data en de linkjes naar release kalender.


Supreme X Nike SB Dunk Low 'Black/Silver'

CK3480-001 · Prijs vanaf €350,-

Naar alle aanbieders

Supreme X Nike SB Dunk Low – CK3480-600 – CK3480-001 – CK3480-700

Afbeelding: KickPosters
Previous ArticleNext Article