UPDATE: Mogelijke release datum voor Supreme X Nike SB bekend 570

UPDATE 04/09/19 – Er is eindelijk een officiële releasedatum naar buiten gebracht van de Supreme x Nike SB Dunk Low. Op donderdag 5 september 2019 om 12:00u (CEST) zullen de drie colorways uitkomen via de website van Supreme. Het gaat hier om de ‘White/Red’, ‘Navy Gold’ en de ‘Black/Silver’ colorway. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €110,-.


Zoals bekend is komen er een nieuwe Supreme X Nike SB Dunk sneakers aan! In totaal zullen er 3 colorways uitkomen. Er was nog weinig tot niets officieel bekend maar nu is er een mogelijke releasedatum en officiële foto’s!

Ieder jaar zien we wel een samenwerking tussen het New Yorkse skatemerk Supreme en Nike. Maar samenwerkingen tussen het label van Nike SB zijn meestal interessante collabs. Waarom is dat? Omdat Supreme een skatemerk is en blijft. Natuurlijk is het New Yorkse label uitgegroeid tot een merk dat zich met meer bezig houd. Denk aan samenwerkingen met fashion merken Louis Vuitton en Jean Paul Gaultier, maar ook zijn er de geliefde accessoires die niks met skaten te maken heeft.

Vorige Supreme X Nike SB Dunks zijn tot op de dag van vandaag zeer geliefd. En ze worden steeds zeldzamer dus de prijzen rijzen de pan uit. Maar word deze nieuwe samenwerking net zo goed als de vorige? Misschien niet, maar door de ‘hype’ rond Supreme word ook deze collab zeer geliefd.

De drie Dunkies hebben alle een soort gelijke colorway, althans de kleur verdeling. De neus van de schoen komt in een contrast kleur terwijl de achterkant in een kleur komt. Bij de witte sneaker is de neus rood, de zwarte colorway heeft een zilveren neus en de blauwe heeft een gouden neus. Van de laatste colorway is eigenlijk nog maar weinig bekend, terwijl er van de andere twee al meerdere foto’s zijn gelekt.

Maar nu het belangrijkste dan maar, de datum! Verwachting is dat ze op 5 en/of 14 september uitkomen. Mogelijk is 5 september de release via de Supreme site en is de 14e de dag dat ze op Nike SNEAKRS uit gaan komen. Check hier onder alle foto’s, release data en de linkjes naar release kalender.


Supreme X Nike SB Dunk Low 'Black/Silver'

CK3480-001 · Prijs vanaf €237,-

Naar alle aanbieders

Supreme X Nike SB Dunk Low – CK3480-600 – CK3480-001 – CK3480-700

Afbeelding: KickPosters
Previous ArticleNext Article

Hottest Sneaker Releases 🔥 Week 23 4

Sneaker releases week 23

Ook op deze tweede pinksterdag staat er weer een nieuwe Hottest Sneaker Release voor je klaar! En deze keer zien we de meeste release aan het begin van de week. Check alle sneakers snel de nieuwe Hottest Sneaker releases van week 23!

Week 23 is op het eerste gezicht best wel rustig qua releases, de maandag staat juist wel weer vol met releases. Zo dropten op 1 juni de National Geographic X Vans collectie maar ook twee nieuwe Nike Air Max 95’s. Maar ook dropte adidas twee heerlijke zomerste UltaBoosts. Natuurlijk staat er later in de week nog wel wat leuks op de planning zoals de Air Jordan 6 ‘Hare.

De verwachting is dat er deze week nog wel wat stiekeme drops zullen komen, dus hout de releasekalender in de gaten voor alle Hottest Sneaker Releases van week 23.


Nike Air Max 95 ERA 'Safari'

Nike Air Max 95 ERA 'Safari'

CZ9723-100 · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 95 QS 'Greedy 2.0'

Nike Air Max 95 QS 'Greedy 2.0'

CJ0589-001 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders

Sneaker releases week 23

adidas Ultra Boost 20 'Sharp Blue'

EG0768 · Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders

Sneaker releases week 23

adidas Ultra Boost 20 'Blue Spirit'

EG0770 · Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders

Sneaker releases week 23

Saucony Grid Web 'Iridescent'

S70492-01 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 6 Retro 'Hare'

Air Jordan 6 Retro 'Hare'

vrijdag 5 juni 2020

Naar alle aanbieders

Sneaker releases week 23

Jordan Delta

zaterdag 6 juni 2020

Naar alle aanbieders

adidas Frankfurt 'Tech Indigo'

adidas Frankfurt 'Tech Indigo'

zaterdag 6 juni 2020

Naar alle aanbieders

De Karhu Fusion 2.0 ‘Chocolate Torte’ is nu te scoren voor een mooie prijs 10

Het Fusion 2.0 model van Karhu is een model dat erg in trek is. Zo ook deze ‘Chocolate Torte’ colorway ervan. Deze is nu afgeprijsd bij Baskèts Amsterdam.

In 1916 werd Karhu opgericht door een Fins bedrijf genaamd Ab Sport Artiklar. Sinds 2008 is Karhu Holding B.V. eigenaar van het bedrijf. Het bedrijf staat bekend als verkoper van producten als hardloopschoenen, sportkleding en skiproducten. In het jaar 1996 verscheen de eerste Fusion sneaker van Karhu.

Karhu Fusion 2.0 ‘Chocolate Torte’ | F804081

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit een mix van suède en waterbestendig leer. Deze keuze van materialen geeft de sneaker een look and feel van de buitenwereld. Op de sneaker zelf is niet zo veel branding te vinden, behalve op de tong, de achterkant en de midsole. Verder beschikt de sneaker ook nog over een heel pull tab die jou helpt de sneaker makkelijker aan te krijgen.

Normaal gesproken kost de sneaker €139,95 maar nu is hij afgeprijsd voor €111,96. Houd goed onze ‘Sneaker Sale Festival’ pagina in de gaten, voor alle steals & deals voor jou!


Karhu Fusion 2.0 Chocolate Torte/ Shadow Gray

F804081 · Nu voor €140,-

Bekijken bij Baskèts
Karhu Fusion 2.0
Karhu Fusion 2.0

De Nike Space Hippie pack dropt 11 juni 11

Enige tijd geleden introduceerde wij de Nike Space Hippie collectie. De pack zou gaan bestaan uit 5 sneakers met een ruimtevaart colorway. Het is een tijdje rustig geweest rondom deze pack maar Nike kon geen beter moment vinden om deze release uit te brnegen dan nu. De Nike Space Hippie pack zal namelijk uitkomen op 11 juni. Gezien de lancering van Dragon Crew zaterdag 30 mei kon je dit 11 juni goed vieren met een van deze 5 sneakers. 

De Nike Space Hippie bestaat uit 4 sneakers. De Nike Space Hippie 01, 02, 03 en 04. Ze zijn allemaal gemaakt van gerecyclede materialen. De gedachte hierachter is als je naar de ruimte gaat dat je daar alles moet doen met dat wat er is. En zo is dat dus ook bij het produceren van deze sneakers gegaan. De sneakers zij gemaakt van dat wat er nog is en in een tweede leven gestopt kan worden. Buiten dat is er bij het maken van de sneakers gekeken naar hoe je het meeste kan maken met het minste materiaal, minste energie en minste koolstof. De sneaker laat de urgentie van de klimaatveranderingen zien en hierbij dus ook het verzinnen van oplossingen om dit tegen te gaan.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van gerecyclede plastic waterflessen, t-shirts en garenresten. Hierbij is het bovenwerk dus voor 90% gerecycled. De zool is gemaakt van fabrieksresten van de Vaporfly 4% en is er zoomX schuim opnieuw in verwerkt. De midsole bestaat voor 15% uit Nike Grind rubber, door de vermindering van het gebruiken van nieuw materialen heb je een lagere CO2-voetafdruk. Doordat de Nike Grind materialen zijn gebruikt ontstaan er te gekke kleuren en texturen voor op de midsole.

De sneakers zullen uitkomen op 11 juni bij Nike.com en mogelijk later bij geselecteerde Nike retailers. Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over deze release.

Nike Space Hippie 03

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 02

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 01

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 04

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders

Nike Space Hippie 04

donderdag 11 juni 2020

Naar alle aanbieders
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie
Nike Space Hippie