Travis Scott x Nike Air Force 1 First Look

Een paar weken geleden zijn er foto’s gelekt van een nieuw Air Jordan 1 colorway die onder de reeks van Travis Scott modellen gaat vallen. Wij kunnen jullie nu mededelen dat dit niet de enige colorway zal zijn die in een nieuw jasje gehesen zal worden. Ditmaal heeft de rapper uit Houston voor de Nike Air Force 1 gekozen.

Travis Scott staat er wel bekend om dat hij de meest excentrieke colorways heeft uitgebracht. Toch zijn wij er van overtuigd dat hij met deze colorways de lat een stuk hoger legt voor concurrenten. Wat vooral heel erg opvalt is de rits die dwars over de schoen heen loopt.Daarnaast zie je dat hij zijn energieke karakter in de sneaker heeft gestopt. Ieder stukje materiaal dat hij maar kon vinden heeft hij op een precieze manier in de sneaker verwerkt. Door deze samenstelling vormt het kleurenschema een perfect geheel. Tevens valt het wel op dat Travis voor veel donkere kleuren heeft gekozen voor op de upper. Door deze keuze valt de zijkant van de sneaker des te meer op, deze bevat een lichte kleur en er bevinden verschillende printjes op. Door deze combinatie is deze sneaker een echte eyecatcher en een must have voor elke sneaker liefhebber.

De rapper staat er wel om bekend dat hij zo nu en dan iets terug geeft aan zijn fans. Toevallig heeft hij tijdens een show op het Made in America festival in Philadelphia een fan de dag van zijn leven gegeven. Hij gaf dit specifieke paartje aan e des betreffende persoon. Op dit moment krijgt de fan al biedingen tot 40.000 dollar. De fan zegt dat hij nog niet weet of hij dit ongelooflijke paartje gaat verkopen of gaat behouden.

Over de releasedatum van de sneaker is nog niet heel veel bekend, er gaan wel geruchten dat hij rond oktober dit jaar gaat uitkomen. Daarnaast is er ook een grote kans dat de sneaker in een family sizing gereleased gaat worden. Zelfs de kleinste sneakerheads maken dus kan om dit fantastische paartje te bemachtigen. Kan jij niet wachten op meer informatie van deze colorway, houd onze releasekalender dan goed in de gaten. Scroll snel naar beneden om de eerste foto’s te bekijken van de sneaker!


Travis Scott Nike Air Force 1 Low Zippers Release Date
Travis Scott Nike Air Force 1 Low Zipper Release Date

Previous ArticleNext Article