sacai x Nike LD Waffle komen 12 september 2019 uit

Sinds de sneakers zijn gespot tijdens de Fall/Winter 2019 show van sacai in Parijs dit jaar zijn er veel ogen op gericht. sacai en Nike hebben samengewerkt om verschillende sneakers en kleding te creëren, waarvan de sacai x Nike LD Waffle er een van is. 

sacai x Nike LD Waffle details

sacai, een Japans high-end kledingmerk, heeft al eerder dit jaar samen met Nike sneakers uitgebracht. De LD Waffles hebben een dubbele Swoosh branding en een dubbele tong. Van de drie LD Waffles waren er twee kleurrijke colorways en een zwart met antraciete colorway. In deze release zal er maar één kleurrijk paar te vinden zijn, namelijk de ‘Pink/Green’ colorway. Deze colorway beschikt over gele en oranje Swoosh branding, een roze mudguard heel. Verder beschikt de sneaker anaf de toebox tot aan de midsole over een groene kleur. De twee andere monochrome paren van de release zijn ‘Wolf Grey’ en ‘Black’. De ‘Wolf Grey’ colorway bevat verschillende tinten grijs met een witte en grijze Swoosh branding. De ‘Black’ colorway is zwart met verschillende witte en grijze accenten.

Alle drie de colorways van de sacai x Nike LD Waffle zullen uitkomen op 12 september 2019 samen met verschillende kledingstukken uit de collectie via Nike. Op 17 september zullen ook de sacai x Nike Blazer Mid in twee verschillende colorways releasen. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview van alle drie de colorways. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de drie colorways.


sacai x Nike LD Waffle
sacai x Nike LD Waffle
sacai x Nike LD Waffle
Images by @hanzuying

Previous ArticleNext Article