Pharrell x adidas Crazy BYW Pride in zes nieuwe colorways

Pharrell Williams en adidas zijn weer lekker bezig geweest de afgelopen tijd. Deze maand komen er al verschillende colorways van de NMD, Solar HU en ook worden de Pharrell x adidas adilettes uitgebracht. In totaal komen er zes nieuwe colorways van de Pharrell x adidas Crazy BYW Pride.

Pharrell Williams en adidas werken al sinds 2016 succesvol samen en ondertussen zijn er al vele modellen en colorways uitgebracht. Sinds 2018 brengen de twee al verschillende versies uit van het Crazy BYW model. De Pharrell x adidas Crazy BYW Pride is een combinatie van basketbal en lifestyle. Pharrell Williams staat voor diversiteit en het samenbrengen van mensen. Met deze collectie wil Pharrell een eerbetoon geven aan de LHBTI-Pride community. Daarom zie je ook op de tong van de sneaker groot de woorden ‘GRATTITUDE’ en ‘EMPATHY’ staan.

Pharrell Williams x adidas Crazy BYW Pride | Details

De schoen beschikt over een opvallende BOOST midsole die je aan de achterkant ook ziet. De schoen heeft een rubberen outsole. Het bovenwerk bestaat uit de materialen leer en mesh. De veters bevinden zich onder de tong waarop in dikgedrukte letters ‘GRATTITUDE’ en ‘EMPATHY’ staat. De sneaker komt in de kleuren ‘Pink’, ‘Neon’, ‘Cream’, ‘Green’, ‘Orange’ en ‘Black/Gum’.

De zes nieuwe colorways van de Pharrell x adidas Crazy BYW Pride releasen vrijdag 13 september 2019 bij adidas. Aan deze sneaker zal een prijskaartje hangen van €220,-. Check ook dagelijks even onze Releasekalender om op up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de zes verschillende colorways.


Pharrell Williams x adidas Crazy BYW Pride 'Black'

EG7733 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Crazy BYW Pride

Pharrell Williams x adidas Crazy BYW Pride 'Cream White'

EG7727 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders

Pharrell Williams x adidas Crazy BYW Pride 'Pink'

EG7723 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Crazy BYW Pride

Pharrell Williams x adidas Crazy BYW Pride 'Pink'

EG7723 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Pharrell Williams x adidas Crazy BYW Pride 'Orange'

EG7728 · Prijs vanaf €229,-

Naar alle aanbieders
Crazy BYW Pride

Pharrell Williams x adidas Crazy BYW Pride 'Green'

EG7729 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas

Previous ArticleNext Article