Nike voegt de Adapt technologie toe aan de Huarache

We zagen de Nike Adapt technolgie al eerder verschijnen op de Nike Adapt BB, en nu gaan we deze self lacing technologie zien op de Nike Huarache!

De Nike Huarache werd voor het eerst op de markt gebracht in 1991. Nike introduceerde een nieuwe aanpak om zo comfortabel mogelijk in je schoenen te staan. Het bovenwerk was gemaakt van een neopreen exoskelet en paste zo precies om je voet heen. De slogan was dan ook “Have You Hugged Your Foot Today?” omdat je het gevoel had alsof de sneaker je constant een knuffel gaf.

Have You Hugged Your Foot Today?

Nike

Nu, 28 jaar, later wordt de FitAdapt technologie toegevoegd aan de Nike Huarache. Deze self lacing technologie wordt uitgevoerd vanuit een motortje in de midfoot en kan bestuurd worden vanuit de Nike Adapt app. Met deze app, die ook bestuurd kan worden vanaf een Apple Watch of Siri, kan je instellen hoe strak je de sneaker wilt hebben en welke kleur je de lampjes op de zool wilt hebben. Ook zit er in de app al vooraf ingestelde opties afhankelijk van activiteit.

Nike Adapt Huarache details

De sneaker komt in twee colorways een in het wit/zilver met zwart en de andere in het geel met zwart. Het model van de Nike Adapt Huarache verwijst ook naar het originele design van de Huarache, maar dan in een futuristisch jasje. Op de upper is een deel te zien van de Adapt lacing technologie. Kleine Nike branding is te zien op de voorvoet van de sneaker. Alle twee de colorways zitten op een witte midsole waar de twee lampjes ook op te zien zijn.

De Nike Adapt Huarache zal releasen op vrijdag 13 september via de Nike SNEAKRS app voor €350,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


Nike Adapt Huarache
Nike Adapt Huarache
Nike Adapt Huarache
Images by Nike

Previous ArticleNext Article