De Nike Air Max 98 is er nu in twee nieuwe colorways 138

Nike heeft twee nieuwe colorways uitgebracht van de Air Max 98. Dit keer komt het model terug in een colorway die men doet denken aan de kleuren van de Toronto Raptors. De andere colorway is zwart met grijze/zilveren accenten.

In de jaren ’90 waren de Air Max modellen van Nike erg populair. In 1997 bracht Nike de Air Max 97 op de markt. Dit was de eerste sneaker die beschikte over een Air Sole Unit die liep onder de gehele upper. Dit was een enorm succes voor Nike. Het jaar daarop kwam de opvolger van deze schoen, de Air Max 98. Dit model heeft ook een volledige Air-Sole unit maar wordt gekenmerkt door vloeiende designlijnen.

Nike Air Max 98 ‘Raptors’ | 640744-110

De sneaker bestaat uit een zwarte suède laag en daarboven is nog een witte laag van leer en een witte laag gemaakt van mesh te vinden. De tong is ook gemaakt van mesh, in een kleur genaamd ‘Psychic Purple’. De sneaker bevat veters in de kleur ‘University Red’. Op de tong is ook Air Max branding te vinden in een zwart met rode kleur. De binnenkant van de sneaker heeft ook nog een stukje paars leer. De pull tab is paars met een rode lijn. De swoosh op de zijkant van de schoen is rood met een paarse omlijning. Als finishing touch is de Air Sole Unit rood. De kleuren van de sneaker komen precies overeen met de kleuren van het basketbalteam Toronto Raptors, die dit afgelopen jaar voor het eerst kampioen werden in de grootste competitie van het basketbal, de NBA.

Nike Air Max 98 ‘Black’ | 640744-013

Het model beschikt over een zwarte laag, gemaakt van leer. Hierboven bevindt zich een zwarte laag mesh. De Swoosh is ‘Oil Grey’ en heeft een ‘Metallic Silver’ uitlijning. De Air Sole Unit en de outsole zijn ook volledig zwart. Ook zijn er nog een paar zilveren strepen te vinden op de schoen. In het midden van de sneaker bevindt zich een reflecterende lijn die zich rondom de hele schoen loopt.

De nieuwe Nike Air Max 98 ‘Raptors’ en Nike Air Max 98 ‘Black’ zijn nu verkrijgbaar via onder andere Nike. Bekijk onze Releasekalender om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Ben jij benieuwd naar hoe de colorways eruit zien? Klik dan niet weg en scroll snel naar beneden voor foto’s van beide colorways!


Nike Air Max 98 *Raptors* (White / Black - Psychic Purple)

Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Air Max 98
Air Max 98

Nike Air Max 98

Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders
Air Max 98
Air Max 98
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

De nieuwe Air Jordan 1 Mid ‘Black/Gold’ komt op 14 november uit 2

We hebben goed nieuws voor jullie, want er blijven maar Air Jordan 1 Mid’s uitkomen! En op 14 november komt er een heel mooi paartje uit, namelijk de Air Jordan 1 Mid ‘Black/Gold’.

Het opvallende aan deze sneaker is dat hij gemaakt is van patent leather. Dit zagen we al eens eerder verschijnen op de Air Jordan 1, zo kwam laatst nog de Air Jordan 1 High OG Patent ‘Fearless’ uit. Maar nu zien we het dus ook op deze Air Jordan 1 Mid verschijnen!

Air Jordan 1 Mid ‘Black/Gold’ | 852542-007

De sneaker is dus zoals er hier boven al werd genoemd, gemaakt van patent leather. De basis van de sneaker is zwart wit en de sneaker bevat nog allerlei gouden details. Zo zijn de swooshes, het ‘Air Jordan’ wings logo op de enkel en de ‘Air’ Jumpman op de tong allemaal goud. Ook bevindt er zich op de insole een goud Jumpman logo. De sneaker heeft een basic colorway maar de gouden details en het patent leather geven de sneaker een chique look en maken daarmee de sneaker een echte eyecatcher!

De sneaker is vanaf 14 november verkrijgbaar bij onder andere Foot Locker voor een prijs van €120,-. Houd onze releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de officiële foto’s!

Air Jordan 1 Mid 'Black/Gold'

donderdag 14 november 2019

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Black/Gold' | 852542-007
Air Jordan 1 Mid 'Black/Gold' | 852542-007
Air Jordan 1 Mid 'Black/Gold' | 852542-007
Images by Nike

Release Reminder: Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Fearless’ 7

Het is al weer bijna zo ver, de release van de Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Fearless’! Dit unieke paartje wil je echt niet mis lopen dus wees goed voorbereid!

Deze Air Jordan 1 Mid is ontworpen door Melody Ehsani, een designer uit Los Angeles. Zij komt uit een traditioneel Perzisch gezin. Met haar sneaker wilt ze haar boodschap over vrouwelijke zelfbeschikking en zelfexpressie uiten. En het resultaat daarvan is een uniek design voor de Air Jordan 1 Mid.

Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Fearless’ | CQ7629-100

De sneaker is erg opvallend in zijn geheel. Maar de opvallendste details aan de sneaker zijn wel de gouden horloges die dienen als een ‘lacelock’. Ook is de sneaker erg kleurrijk. Zo bestaat de linkerschoen uit de kleuren groen, lichtblauw en donkerblauw. De rechterschoen bestaat weer uit de kleuren oranje, rood en roze. Op de midsole staat er “IF YOU KNEW WHAT YOU HAD WAS RARE, YOU WOULD NEVER WASTE IT”. Onder de doorzichtige outsole staan ook nog een aantal citaten van Melody Ehsani, deze zijn met de hand geschreven.

De sneaker zal deze vrijdag, 15 november 2019, vanaf 09:00 te verkrijgen zijn bij Nike SNEAKRS voor een bedrag van €110,-. Houd goed onze releasekalender in de gaten voor updates en scroll naar beneden voor de officiële foto’s van deze unieke sneaker!

Melody Ehsani X Air Jordan 1 Mid WMNS 'Fearless'

vrijdag 15 november 2019

Naar alle aanbieders
Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS 'Fearless' | CQ7629-100
Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS 'Fearless' | CQ7629-100
Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS 'Fearless' | CQ7629-100
Images by Nike

Off-White x Nike Vapor Street Pack release reminder 23

Het is eindelijk zover: de Off-White x Nike Vapor Street gaat nu echt releasen. Na veel uitstel zullen ze op donderdag 14 november uitkomen.

Eigenlijk zouden ze op 12 oktober 2019 uitkomen, maar dit is op één of andere manier helaas niet gebeurd. Gelukkig weten we het dit keer zeker en kunnen ze niet meer terug. Er gaan ook al geruchten rond dat er meer modellen gaan uitkomen van deze samenwerking. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten voor de laatste updates.

Off-White x Nike Vapor Street Pack | Closer look

De drie colorways beschikken weer over een unieke en sterke look. Het model zal in ‘Blue/Yellow’, ‘Yellow/Black’ en ‘Black/Pink’ colorways uitkomen. De upper is gemaakt van transparant TPU materiaal dat je niet al te snel tegenkomt. Daarnaast is er nog een bijzonder detail, de sneaker beschikt namelijk over een asymmetrisch veter systeem. Wat ten slotte zeer opvallend is, is de outsole. Deze bevat allemaal kunststoffen spikes. Zoals we vaker zien op dit model zien hebben ze een Swoosh half over de midsole geplaatst. Stuk voor stuk beschikken ze weer over sterke Off-White look.

14 november 2019 is het dan eindelijk zover. Zorg dat je er klaar voor bent, want het Off-White x Nike Vapor Street Pack wil je niet missen. Voor €160,- kunnen ze al voor jou zijn.

Off-White X Nike Vapor Street 'Black'

donderdag 14 november 2019

Naar alle aanbieders

Off-White X Nike Vapor Street 'Blue'

donderdag 14 november 2019

Naar alle aanbieders

Off-White X Nike Vapor Street 'Yellow'

donderdag 14 november 2019

Naar alle aanbieders
Off-White x Nike Vapor Street
Off-White x Nike Vapor Street
Off-White x Nike Vapor Street
Images by Nike