De Nike Air Max 98 is er nu in twee nieuwe colorways

Nike heeft twee nieuwe colorways uitgebracht van de Air Max 98. Dit keer komt het model terug in een colorway die men doet denken aan de kleuren van de Toronto Raptors. De andere colorway is zwart met grijze/zilveren accenten.

In de jaren ’90 waren de Air Max modellen van Nike erg populair. In 1997 bracht Nike de Air Max 97 op de markt. Dit was de eerste sneaker die beschikte over een Air Sole Unit die liep onder de gehele upper. Dit was een enorm succes voor Nike. Het jaar daarop kwam de opvolger van deze schoen, de Air Max 98. Dit model heeft ook een volledige Air-Sole unit maar wordt gekenmerkt door vloeiende designlijnen.

Nike Air Max 98 ‘Raptors’ | 640744-110

De sneaker bestaat uit een zwarte suède laag en daarboven is nog een witte laag van leer en een witte laag gemaakt van mesh te vinden. De tong is ook gemaakt van mesh, in een kleur genaamd ‘Psychic Purple’. De sneaker bevat veters in de kleur ‘University Red’. Op de tong is ook Air Max branding te vinden in een zwart met rode kleur. De binnenkant van de sneaker heeft ook nog een stukje paars leer. De pull tab is paars met een rode lijn. De swoosh op de zijkant van de schoen is rood met een paarse omlijning. Als finishing touch is de Air Sole Unit rood. De kleuren van de sneaker komen precies overeen met de kleuren van het basketbalteam Toronto Raptors, die dit afgelopen jaar voor het eerst kampioen werden in de grootste competitie van het basketbal, de NBA.

Nike Air Max 98 ‘Black’ | 640744-013

Het model beschikt over een zwarte laag, gemaakt van leer. Hierboven bevindt zich een zwarte laag mesh. De Swoosh is ‘Oil Grey’ en heeft een ‘Metallic Silver’ uitlijning. De Air Sole Unit en de outsole zijn ook volledig zwart. Ook zijn er nog een paar zilveren strepen te vinden op de schoen. In het midden van de sneaker bevindt zich een reflecterende lijn die zich rondom de hele schoen loopt.

De nieuwe Nike Air Max 98 ‘Raptors’ en Nike Air Max 98 ‘Black’ zijn nu verkrijgbaar via onder andere Nike. Bekijk onze Releasekalender om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Ben jij benieuwd naar hoe de colorways eruit zien? Klik dan niet weg en scroll snel naar beneden voor foto’s van beide colorways!


Nike Air Max 98 *Raptors* (White / Black - Psychic Purple)

640744 110 · Prijs vanaf €155,-

Naar alle aanbieders
Air Max 98
Air Max 98

Nike Air Max 98

640744-013 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders
Air Max 98
Air Max 98
Images by Nike

Previous ArticleNext Article