John Elliott x LeBron Icon QS krijgt nieuwe release datum 460

Vorige week vrijdag schreven wij een blog over de John Elliott x LeBron Icon QS ‘Parachute Beige’ colorway die oorspronkelijk vandaag zou uitkomen. Echter komt de sneaker jammer genoeg niet vandaag uit, maar pas op 9 oktober 2019. Gelukkig is er ook goed nieuws, want er komen ook twee nieuwe colorways. Er komt een witte colorway en een roze colorway. Deze twee colorways zullen uitkomen op 14 september 2019 via Nike.

De John Elliott x LeBron James Icon QS komt voort uit de samenwerking tussen James, Elliott en Nike. De samenwerking tussen deze drie begon zo’n drie jaar geleden. Toen brachten zij samen een exclusieve ‘LeBron Soldier X’ uit. Ook brachten ze een jaar geleden een collectie uit waarin de Icon QS voor het eerst verscheen. Momenteel zijn er twee colorways van deze samenwerking verkrijgbaar, een zwarte en een zwart/witte colorway. Deze driedelige samenwerking focust zich voornamelijk op het creëren van veelzijdige stukken die werken in verschillende omgevingen, van zakelijke bijeenkomsten tot aan reizen toe.

John Elliott x LeBron Icon QS | Details

Binnenkort komen er drie verschillende colorways uit van de John Elliott x LeBron Icon QS. Het gaat om een ‘Summit White’, een ‘Fuschia’ en een ‘Parachute Beige’ colorway. Eerst werd alleen de ‘Parachute Beige’ colorway verwacht en later kwam ook het nieuws naar buiten dat er een ‘Summit White’ en een ‘Fuschia’ colorway uit zou komen. Wat heel opvallend is aan dit silhouet, is dat er bijna geen branding is te vinden op de sneaker. Alleen op de toebox is er een kleine Swoosh te vinden.

Met de ‘Summit White’ colorway gaat de sneaker terug naar de basis met een simpele draai. Het model beschikt over dezelfde accenten en details als zijn voorgangers. Echter heeft de sneaker bijna geen contrast. Dit komt doordat de sneaker vrijwel helemaal wit is met hier en daar wat donkerdere details. De upper is voornamelijk gemaakt van witte, bijna grijs getinte kunststoffen. Een gedeelte van de upper bestaat ook uit transparant materiaal. Verder wordt er volume toegevoegd aan een groot deel van het profiel naast wat lichte ribbels met textuur. Dit weerspiegelt de plaatsing van de overlays en traditionele heel counters.

Naast de ‘Summit White’ colorway hebben we ook nog de ‘Fuschia’ colorway. Hiervan beschikt de upper over verschillende roze tinten en dit zorgt voor een look die bestaat uit vele lagen. Deze gestapelde stijil wordt vervolgens geaccentueerd door een geborduurd streeppatroon. Dit streeppatroon loopt over de gehele sneaker, vanaf de toebox tot aan de hiel. Er verschijnt nog meer roze op de lederen inlegzool, deze inlegzool voegt ook nog eens premium flair toe. Last but not least, de zool. Deze transparante zool beschikt over een Air Max dempingseenheid die is gebaseerd op de ‘LeBron 8’.

Dan komen we nu aan bij de derde colorway en dat is de ‘Parachute Beige’ colorway. Deze zou eigenlijk vandaag al uitkomen. Echter kwam deze toch niet vandaag uit en is hij verschoven naar 9 oktober 2019. Deze koninklijke colorway past perfect bij LeBron James. Het bovenwerk is een perfecte mix van lichte beige tinten en donkere beige tinten. De heel pull tab, tong zijn beiden gemaakt van luxe suède.

Release Informatie

Op 13 september 2019 zullen de John Elliott x LeBron Icon QS ‘Summit White’ en ‘Fuschia’ colorways uitkomen via de website van John Elliott. Vervolgens zullen deze twee colorways een dag later, op 14 september 2019, nogmaals uitkomen via Nike. Op 9 oktober 2019 komt dan uiteindelijk de ‘Parachute Beige’ colorway uit. De sneaker zal €250,- kosten. Scroll naar beneden om dit trio aan colorways te bekijken. Vergeet ook niet om Sneakerjagers dagelijks te checken voor het laatste sneakernieuws.


John Elliot X Nike Lebron Icon 'Parachute Beige'

AQ0114-200 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
LeBron Icon QS

John Elliott x LeBron Icon QS ‘Fuschia’ | AQ0114-600


John Elliott x LeBron Icon QS ‘Summit White’ | AQ0114-101

LeBron Icon QS
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

Twisted Resort en Converse komen met drie sneaker 6

Twisted Resort en Converse landen op aarde met deze nieuwe buitenaardse collectie. Woestijnen en Aliens zijn het thema van deze collectie. De drie sneakers die in de collectie zitten zijn de Chuck 70 Low, Chuck 70 High en de Run Star Hike.

Converse is een Amerikaans schoenen bedrijf dat sneakers, skate schoenen, lifestyle-schoenen, kleding en accessoires maakt. Het is opgericht in 1908 en is sinds 2003 een dochteronderneming van Nike. De welbekende Chuck Taylor All-Star werdt in het begin van de 20e eeuw gemaakt als basketbal schoen. Door de jaren heen is de sneaker niet veel veranderd en is het uitgegroeid tot een echte lifestyle classic!

Twisted Resort x Converse

Het thema van alle drie de sneakers is woestijnen en Aliens. De Chuck 70 High heeft een zwarte base gekregen met daarin illustraties van bergen, koeien, ufo’s en wolken. Een erg opvallende sneaker dus. Dit paartje rust op een wit met zwarte mid-en outsole. De low top versie van de Chuck 70 heeft wat rustigere illustraties gekregen. Over de groene base zijn wolken en cactussen te vinden. Ook hier zit het bovenwerk op een witte mid-en outsole. De Run Star Hike heeft exact dezelfde illustraties gekregen als de Chuck 70 High, alleen heeft de base dit keer een crème kleur. Het bovenwerk zit op een dikke witte midsole en spike gum outsole.

De Twisted Resort x Converse collectie komt uit op donderdag 9 juli bij onder andere Converse. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Twisted Resort X Converse Chuck 70s Hi

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse

Twisted Resort X Converse Chuck 70s Ox

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse

Twisted Resort X Converse Run Star Hike Hi

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse
Twisted Resort x Converse
Images by Sneakersnstuff

Een nieuwe colorway is verschenen voor de Yeezy Boost 350 V2 6

De nieuwe colorway voor de adidas Yeezy Boost 350 V2 lijkt op alle voorgaande releases, alleen is hij weer een tikkeltje anders. Kanye West en adidas hebben het populaire model dit keer een grijs en oranje make-over gegeven.

De Yeezy Boost 350 V2 is nog steeds een van de meest populaire sneakers op dit moment. Elke release is zo uitverkocht, al lijken veel van de colorways erg op elkaar. De Yeezy 350 V2 ‘Beluga’ was de eerste colorway die uitkwam en was gereleased op 24 september 2016. Vergeleken met de Yeezy Boost 350 V1 was er een ander patroon te vinden op het bovenwerk, was de heel tab weggehaald (die later weer is terug gekomen), en ging er een grote streep over het midden van de sneaker heen met de tekst “SPLY-350”.

Yeezy Boost 350 V2

Het bovenwerk van de sneaker is gesplit is twee verschillende delen. Het bovenste stuk van van de sneaker heeft oranje kleur gekregen en het onderste stuk de grijze kleur. De hiel heeft een hit van blauw gekregen, om de sneaker nog iets kleurrijker te maken. De half doorzichtige streep in het midden van het bovenwerk is beige gekleurd. Natuurlijk is het bovenwerk weer gemaakt van het comfortabele primeknit materiaal. De upper zit op een grijze full-lengt BOOST midsole en beige outsole.

De exacte releasedatum is nog niet bekend van de, maar wordt ergens in de herfst/winter van 2020 verwacht. Check hierodner de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Yeezy Boost 350 V2
Yeezy Boost 350 V2
Images by Yeezyseason2

De Air Jordan 1 Low zal dit jaar in een ‘Crimson Tint’ colorway verschijnen 7

We kennen allemaal wel de Air Jordan 1. Deze sneaker heeft een high, mid en een low variant. Dit keer heeft de low een nieuwe colorway gekregen. Dit is de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’. Wanneer deze precies gereleased zal worden is nog onbekend, maar we kunnen dit paartje in ieder geval nog verwachten in 2020. Ondertussen kan je alle overige informatie over deze sneaker hieronder vinden, en natuurlijk kun je hier onder de sneaker bewonderen!

De Air Jordan 1 gaat al jaren mee, dit is momenteel een van de meest populaire sneakers. Ook wordt dit model van Jordan Brand vaak gebruikt voor verschillende samenwerkingen. Ondertussen kennen alle drie de varianten een hele hoop colorways, en er zullen er nog veel meer bijkomen!

Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ | 553558-034

De kleuren combinatie van roze en zwart zien we steeds vaker terug. Zo ook op deze nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Low. De ‘Crimson Tint’ heeft een zwarte lederen basis, deze wordt afgemaakt door de roze kleur die op de toebox, swoosh, enkel en de hiel te zien is. Het Jumpman logo is te zien op de sneaker in een roze kleur, terwijl de Air Jordan branding in een zwarte kleur te zien is op de hiel van de sneaker.

Een exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ hebben wij nog niet. Wel wordt de sneaker dit jaar nog verwacht! Je zal deze gave colorway van de Air Jordan 1 dan kunnen bemachtigen via Nike voor €100,-. Ondanks we nog even moeten wachten op deze sneaker, kun je dit paartje wel bewonderen op onderstaande foto’s. Als je altijd op de hoogte wil zijn van de laatste nieuwtjes, volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender.


Air Jordan 1 Low 'Crimson Tint'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike