John Elliott x LeBron Icon QS krijgt nieuwe release datum 119

Vorige week vrijdag schreven wij een blog over de John Elliott x LeBron Icon QS ‘Parachute Beige’ colorway die oorspronkelijk vandaag zou uitkomen. Echter komt de sneaker jammer genoeg niet vandaag uit, maar pas op 9 oktober 2019. Gelukkig is er ook goed nieuws, want er komen ook twee nieuwe colorways. Er komt een witte colorway en een roze colorway. Deze twee colorways zullen uitkomen op 14 september 2019 via Nike.

De John Elliott x LeBron James Icon QS komt voort uit de samenwerking tussen James, Elliott en Nike. De samenwerking tussen deze drie begon zo’n drie jaar geleden. Toen brachten zij samen een exclusieve ‘LeBron Soldier X’ uit. Ook brachten ze een jaar geleden een collectie uit waarin de Icon QS voor het eerst verscheen. Momenteel zijn er twee colorways van deze samenwerking verkrijgbaar, een zwarte en een zwart/witte colorway. Deze driedelige samenwerking focust zich voornamelijk op het creëren van veelzijdige stukken die werken in verschillende omgevingen, van zakelijke bijeenkomsten tot aan reizen toe.

John Elliott x LeBron Icon QS | Details

Binnenkort komen er drie verschillende colorways uit van de John Elliott x LeBron Icon QS. Het gaat om een ‘Summit White’, een ‘Fuschia’ en een ‘Parachute Beige’ colorway. Eerst werd alleen de ‘Parachute Beige’ colorway verwacht en later kwam ook het nieuws naar buiten dat er een ‘Summit White’ en een ‘Fuschia’ colorway uit zou komen. Wat heel opvallend is aan dit silhouet, is dat er bijna geen branding is te vinden op de sneaker. Alleen op de toebox is er een kleine Swoosh te vinden.

Met de ‘Summit White’ colorway gaat de sneaker terug naar de basis met een simpele draai. Het model beschikt over dezelfde accenten en details als zijn voorgangers. Echter heeft de sneaker bijna geen contrast. Dit komt doordat de sneaker vrijwel helemaal wit is met hier en daar wat donkerdere details. De upper is voornamelijk gemaakt van witte, bijna grijs getinte kunststoffen. Een gedeelte van de upper bestaat ook uit transparant materiaal. Verder wordt er volume toegevoegd aan een groot deel van het profiel naast wat lichte ribbels met textuur. Dit weerspiegelt de plaatsing van de overlays en traditionele heel counters.

Naast de ‘Summit White’ colorway hebben we ook nog de ‘Fuschia’ colorway. Hiervan beschikt de upper over verschillende roze tinten en dit zorgt voor een look die bestaat uit vele lagen. Deze gestapelde stijil wordt vervolgens geaccentueerd door een geborduurd streeppatroon. Dit streeppatroon loopt over de gehele sneaker, vanaf de toebox tot aan de hiel. Er verschijnt nog meer roze op de lederen inlegzool, deze inlegzool voegt ook nog eens premium flair toe. Last but not least, de zool. Deze transparante zool beschikt over een Air Max dempingseenheid die is gebaseerd op de ‘LeBron 8’.

Dan komen we nu aan bij de derde colorway en dat is de ‘Parachute Beige’ colorway. Deze zou eigenlijk vandaag al uitkomen. Echter kwam deze toch niet vandaag uit en is hij verschoven naar 9 oktober 2019. Deze koninklijke colorway past perfect bij LeBron James. Het bovenwerk is een perfecte mix van lichte beige tinten en donkere beige tinten. De heel pull tab, tong zijn beiden gemaakt van luxe suède.

Release Informatie

Op 13 september 2019 zullen de John Elliott x LeBron Icon QS ‘Summit White’ en ‘Fuschia’ colorways uitkomen via de website van John Elliott. Vervolgens zullen deze twee colorways een dag later, op 14 september 2019, nogmaals uitkomen via Nike. Op 9 oktober 2019 komt dan uiteindelijk de ‘Parachute Beige’ colorway uit. De sneaker zal €250,- kosten. Scroll naar beneden om dit trio aan colorways te bekijken. Vergeet ook niet om Sneakerjagers dagelijks te checken voor het laatste sneakernieuws.


John Elliot X Nike Lebron Icon 'Gold'

zaterdag 12 oktober 2019

Naar alle aanbieders
LeBron Icon QS

John Elliott x LeBron Icon QS ‘Fuschia’ | AQ0114-600


John Elliott x LeBron Icon QS ‘Summit White’ | AQ0114-101

LeBron Icon QS
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

Dit Air Max model van Nike heeft een gecamoufleerde makeover gekregen 5

Nike bereid zich goed voor op de herfst met deze aankomende colorway op de Air Max 90. Als er iets is waar vele Air Max fans van houden, is een totaal onverwachte makeover op een iconisch model. Er zijn foto’s naar buiten gekomen van een nieuwe Nike Air Max 90, genaamd ‘Camo’. Deze aparte, opvallende sneaker ziet eruit als een fysieke samenvoeging van een worsteling tussen een paard en een krokodil.

De legendarische Air Sole Unit van Nike zag in 1978 voor het eerst daglicht in Nike schoenen. Negen jaar later verscheen de eerste Air Max, de Air Max 1. De schoen beschikte over een zichtbare luchtkamer in de hak waardoor fans niet alleen de Air Sole Unit konden voelen, maar ook konden zien. Drie jaar na deze release kwam Nike met de Air Max 90. Hier was de zichtbare luchtkamer nog beter te zien, omdat de Air Unit nog groter was dan die van zijn voorganger.

Nike Air Max 90 ‘Camo’ | CU0675-300

Het Air Max 90 model beschikt over een enorm opvallend bovenwerk, die perfect past bij het weer dat onderweg is. Het bovenwerk begint met een ponyhaar met een camouflageprint en dit loopt vervolgens over in een groen/bruine krokodillenprint. Dit loopt vanaf de zijkanten door tot aan het mudguards en de hiel. Details als de eyestays, het plastic gedeelte van de midfoot en de heeltab beschikken zijn gemaakt van doorschijnend materiaal. De binnenkant is gemaakt van een rode kleur, net zoals de outsole onder de gedeeltelijke transparante olijfkleurige midsole. Deze rode details geven de sneaker een sportieve flair die het uiterlijk compleet maken.

Deze gewaagde Air Max 90’s zijn alleen voor de die hard Air Max fans bedoeld en zullen later dit najaar uitkomen via nike.com. Bekijk hieronder afbeeldingen van de sneaker en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneaker nieuws.


Nike Air Max 90 'Camo'

vrijdag 1 november 2019

Naar alle aanbieders
Camo
Camo
Camo
Images by Nike

Een langer zomergevoel met deze unieke Air Force 1 ‘Iridescent’ 10

Een onmisbaar model voor iedere kledingkast is natuurlijk de Nike Air Force 1 Low. Een sneaker model met al veel verschillende designs maar geen zoals deze colorway. De Nike Air Force 1 ‘Iridescent’ heeft een regenboog overlay.

De Nike Air Force 1 ‘Iridescent’ is een nieuwe versie van de klassieke Nike Air Force 1. Het bovenwerk is van leer en heeft verschillende regenboog overlays. De tong, hiel en een deel van het bovenwerk hebben deze opvallende overlay gekregen. Het regenboogeffect samen met de witte basis van de schoen zorgen voor een zomerse look. Perfect om de zomer nog wat langer door te zetten in de aankomende koude dagen. De rest van de schoen heeft dezelfde details en kenmerken zoals we gewend zijn van Nike. De OG Nike Air demping in de schoen zorgt voor een comfortabel gevoel. Deze gemakkelijk te combineren schoen word weer opnieuw gereleased bij Sneakerbaas.

Shop deze sneaker nu bij Sneakerbaas voor €109,95! Wees snel voordat ze uitverkocht zijn. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuwe releases! Check hieronder mooie foto’s van de sneaker.

Nike Air Force 1 'Iridescent'
Nike Air Force 1 'Iridescent'
Nike Air Force 1 'Iridescent'
Images by Sneakerjagers

Een geremixte Air Jordan 5 genaamd ‘Alternate Grape’ 14

Er waren in het begin van dit jaar al wat geruchten over een nieuw variant van de Air Jordan 5 ‘Grape’ colorway. Er is nu eindelijk een nieuwe foto verschenen van de Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’ .

De kleur van de schoen wordt ‘Alternate Grape’ genoemd. De originele Air Jordan 5 in de kleur ‘Grape’ is een iconische colorway van Jordan Brand. De schoen roept het gevoel van nostalgie op. Dit was de eerste samenwerking van Air Jordan met iemand die niet een atleet was, namelijk Will Smith. De schoen was te zien in The Fresh Prince of Bel-Air en dat maakt de schoen een tijdloze trendsetter.

Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’ | 136027-500

In deze colorway is de basis van de schoen van paars suède. De schoen bevat zwarte accenten. Zo zijn de veters, eyelets, mesh zijpanelen en de midsole zwart. De lace-lock is groenblauw net zoals de haaienvinnen op de midsole. De tong van de schoen is zilver met een paars Jumpman logo. De outsole is zwart en ook deels doorschijnend. Deze schoen ziet er dus net iets anders uit dan de eerder gelekte foto’s van de Air Jordan 5 ‘Alternate Grape’.

De schoen wordt verwacht in april 2020 en zal dan te koop zijn bij Nike en geselecteerde retailers. Er zal een prijskaartje van ongeveer €180,- aan hangen. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor meer updates en scroll naar beneden voor de foto van de schoen!


Air Jordan 5 'Alternate Grape'
Image by @zsneakerheadz