adidas en White Mountaineering komen met twee Nite Jogger colorways

Na anderhalf jaar kiezen adidas en White Mountaineering ervoor om nogmaals hun handen ineen te slaan. Anderhalf jaar geleden gebeurde dit voor de succesvolle winter collectie. Dit keer zullen ze terug keren met het Nite Jogger model en brengen ze maarliefst twee colorways uit.

White Mountaineering is een Japans streetwear label dat is gevestigd in Tokyo. Het label werd in 2006 opgericht door de ondernemer Yosuke Aizawa. In 2018 heeft het Japanse bedrijf samen met adidas Originals verschillende sneakers uitgebracht. Deze sneakers bestonden allemaal uit uit een zwart/witte kleurencombinatie.

De details

De twee giganten hebben dit keer gekozen voor een totaal andere kleurcombinatie waardoor de sneakers er nog meer uit springen. Voor de eerste colorway hebben ze gekozen voor een kleurrijk uiterlijk. Ze hebben onder andere bordeaux rode, gele en groene overlays op de sneaker geplaatst. Tevens heeft de basis van de sneaker een witte kleur en is de toebox gemaakt van een mesh en heeft het een grijze kleur. Ten slotte staat er achterop de heel “White Mountaineering’. Al met al is dit paartje uitstekend uit de verf gekomen en is het een echte eyecatcher.

Als we naar het tweede paartje gaan kijken zie je dat deze veel rustiger oogt. Voor deze colorway hebben ze gekozen voor een donker uiterlijk met donker grijze, zwarte en bordeaux rode details. Net zoals bij het eerste paartje hebben ze hier ook “White Mountaineeing” op de heel geplaatst. Ondanks dat dit paartje een mindere eyecather dan de eerste colorway is oogt hij net zo sterk en is hij heel clean.

Beide colorways zullen 5 september uitkomen via adidas.nl en zullen een prijskaartje van €160,- krijgen. Kan jij niet wachten tot dat deze beauty’s gaan releasen en ben je benieuwd waar je ze kan bemachtigen, check snel even onze Releasekalender en houd alles goed in de gaten.


adidas Nite Jogger White Mountaineering 'Multi'

EG1687 · Prijs vanaf €155,-

Naar alle aanbieders
adidas Originals by White Mountaineering Nite Jogger Fall Winter 2019 FW19 Runway Sneaker Release Information Paris Fashion Week "Cloud White / Real Gold / Collegiate Burgundy" "Core Black / Grey Four / Legend Earth"
adidas Originals by White Mountaineering Nite Jogger Fall Winter 2019 FW19 Runway Sneaker Release Information Paris Fashion Week "Cloud White / Real Gold / Collegiate Burgundy" "Core Black / Grey Four / Legend Earth"
adidas Originals by White Mountaineering Nite Jogger Fall Winter 2019 FW19 Runway Sneaker Release Information Paris Fashion Week "Cloud White / Real Gold / Collegiate Burgundy" "Core Black / Grey Four / Legend Earth"
adidas Originals by White Mountaineering Nite Jogger Fall Winter 2019 FW19 Runway Sneaker Release Information Paris Fashion Week "Cloud White / Real Gold / Collegiate Burgundy" "Core Black / Grey Four / Legend Earth"

adidas Nite Jogger White Mountaineering 'Black'

EG1686 · Prijs vanaf €191,-

Naar alle aanbieders
adidas Originals by White Mountaineering Nite Jogger Fall Winter 2019 FW19 Runway Sneaker Release Information Paris Fashion Week "Cloud White / Real Gold / Collegiate Burgundy" "Core Black / Grey Four / Legend Earth"
adidas Originals by White Mountaineering Nite Jogger Fall Winter 2019 FW19 Runway Sneaker Release Information Paris Fashion Week "Cloud White / Real Gold / Collegiate Burgundy" "Core Black / Grey Four / Legend Earth"
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article