Nike Air Max 720 OBJ ‘Young King of the People’ krijgt release datum 148

Nike brengt aanstaande week in samenwerking met Odell Beckham Junior een nieuwe colorway uit van het Air Max 720 model. Op 21 juni brachten de twee ook al een samenwerking uit. Ook toen ging het om de Air Max 720 OBJ. Toen kwam de sneaker in een veel kleurrijkere colorway genaamd ‘Young King of the Drip’.

Vlak nadat de ‘Young King of the Drip’ colorway uitkwam gingen er ook al geruchten rond van een andere colorway. Dit was een simpelere colorway vergeleken met de ‘Young King of the Drip’ colorway. Echter was dit slechts een gerucht tot nu toe. De sneaker heeft nu namelijk eindelijk een releasedatum gekregen. Op 8 september zal het silhouet uitkomen via Nike SNKRS.

Atleten uit de jaren ’90 brachten een compleet nieuwe stijl en houding met zich mee, zowel op het veld als naast het veld. Odell Beckham Junior is ook zo’n type atleet, echter vertegenwoordigt hij de volgende generatie van statementmakers. De Air Max lijn werd geboren in 1987 en presenteerde voor het eerst een zichtbare Air Unit. Het begon allemaal als een experiment, maar groeide vervolgens snel uit als een icoon.

Nike Air Max 720 OBJ ‘Young King of the People’ | CK2531-200

De Air Max 720 OBJ combineert de uitdrukking van sport en innovatie met Odell Beckham Junior’s favoriete Air Max elementen. In tegenstelling tot de voorgaande colorway, beschikt deze colorway over een kleurenschema dat de zandduinen van Egypte tot aan Louisiana vertegenwoordigen.

Het model beschikt over een basis dat gemaakt is vanuit meerdere lagen. Deze lagen zijn gemaakt van de materialen suède, leer en mesh. Deze lagen bestaan uit aparte vormen. Achterop de sneaker bevind zich een pull tab, net zoals op de binnenkant van de sneaker in een beige achtige kleur. Ook de tong beschikt over een pull tab, alleen beschikt deze over een rode kleur. Dit is het enige detail op de sneaker dat beschikt over een opvallende kleur. Op de tong, toebox, achterkant bevind zich kenmerkende Nike en Air Max branding.

De zool heeft natuurlijk ook een enorme Air Sole Unit en deze loopt zoals bij elke Air Max 720 onder de gehele upper. Deze rubberen zool is volledig transparant en ook op de zool is een witte Swoosh te vinden. Als finishing touches zijn er op de upper 3M reflecterende strips te vinden.

Op 8 september 2019 komt de Nike Air Max 720 OBJ ‘Young King of the People’ uit via onder andere nike.com voor €200,-. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist overview. Benieuwd naar foto’s van de sneaker? Scroll dan naar beneden voor gedetailleerde foto’s.


Nike Air Max 720 OBJ 'Desert Ore'

Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders
Air Max 720 OBJ
Air Max 720 OBJ
Air Max 720 OBJ
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

De Asics Gel Lyte III komt terug in een OG colorway en OG vorm 7

In 1990 werd de Asics Gel Lyte III voor het eerst uitgebracht. Om het model zijn 30ste verjaardag te vieren brengt Asics het model terug in zijn OG colorway. Ook zal het model terugkomen in de OG vorm van vroeger.

Zoals we al zeiden werd het model in 1990 voor het eerst uitgebracht. De sneaker was ontworpen door Shigeyuki Mutsui. Na 5 jaar werkzaam te zijn bij Asics, ontwierp hij de sneaker die een ware legende zou worden. Zijn missie was om een performance schoen neer te zetten die functioneel en stijlvol was. Na bijna 30 jaar is deze sneaker een groot icoon. De sneaker biedt een perfecte combinatie van ondersteuning, comfort en technische mogelijkheden met een baanbrekende EVA-midsole en een verticaal verlengd middenvoetframe.

Naast de hardloopbaan werd de sneaker bewonderd door vele sneakerheads. Dit kwam gedeeltelijk dankzij de kenmerkende split-tong constructie en vooruitstrevende kleurencombinaties. De Gel Lyte III is voorbereid op een eigentijdse twist en biedt een esoterische stilering die niet alleen sneakerheads aanspreekt, maar ook de modewereld.

Asics Gel Lyte III ‘OG’ | 1191A266-100

De Gel Lyte III is het bekendste model van de Gel serie. De opgesplitste tong is een kenmerkend detail geworden en representeert het merk. Nu keert de OG colorway terug na bijna dertig jaar. Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt textiel in een witte kleur. Op deze witte basis zijn groene en gele overlays verwerkt. Zo zijn de tong, sock liner en veters gemaakt van een gele kleur. In tegenstelling tot de witte kleur, zijn er ook wat zwarte details toegevoegd. Zo hebben de heel clip en de outsole een zwarte kleur gekregen. Ook op de zijkanten bevindt zich onder de kenmerkende Asics strepen zwart gaas. Deze Asics strepen op de zijkanten beschikken trouwens over groene outlining.

Achterop de sneaker en voorop de toebox bevindt zich groen suède. Op het groene suède op de achterkant staat in gele letters ‘GEL LYTE III’. Onder de opvallende upper heeft Asics een witte midsole geplaatst met in het midden een grijs vlak. Op dit grijze vlak is Asics branding te vinden. Net zoals achter op de heel tab.

Wil jij deze sneaker toevoegen aan jouw collectie? Dat kan, want aanstaande vrijdag, 15 november 2019, komt de sneaker uit via onder andere Epic Store. Aarzel niet te lang en zit vrijdag op tijd klaar om jouw paartje te bemachtigen. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview. Scroll snel naar beneden voor mooie foto’s van END.


ASICS Gel-Lyte III 'OG'

vrijdag 15 november 2019

Naar alle aanbieders
ASICS Gel Lyte III - 1191A266-100
ASICS Gel Lyte III - 1191A266-100
ASICS Gel Lyte III - 1191A266-100
Images by END.

adidas komt met een colorway speciaal voor het Zweedse Molmö 8

Het Duitse adidas heeft al verschillende colorways gekend binnen haar tot dus verre carrière. Ik denk dat er niemand is die hier het niet over eens is. Ditmaal hebben ze voor iets speciaal gekozen. De, in de jaren zeventig geïntroduceerde, adidas Malmö krijgt na al die jaren opnieuw een release.

Malmö is de derde grootste stad in Zweden. Het is een stad met een ongelooflijk aanbod aan bezienswaardigheden en beschikt over een multi-culturele cultuur. Waar de stad ook om bekend staat heeft met iets heel anders te maken. De legendarische voetballer Zlatan Ibrahimovic komt hier namelijk vandaan.

adidas Malmö ‘Gold Metallic’ | Closer look

Het uiterlijk van de sneaker is, zo als we gewend zijn, weer ontzettend clean. Om te beginnen hebben ze de upper een zacht suède materiaal gegeven en beschikt hij over een gele kleur. Daarnaast zijn de bekende Three Stripes in een blauwe kleur aangebracht. Dit geldt ook voor de heeltab, de sockliner, de tong en de veters. Dit zijn natuurlijk de bekende kleuren van de Zweedse vlag. Ten slotte hebben ze ‘adidas’ en ‘Malmö’ in gouden letters aangebracht op de zijkant van de sneaker.

Vanaf €95,- kan deze strakke colorway al van jou zijn. Je moet hiervoor wel even gaan klaar zitten. Van vrijdag 15 november 2019 op zaterdag 16 november 2019 om twaalf uur ’s nachts komen ze uit. Zorg er dus voor dat je dan gereed bent om ze te bemachtigen. Namens Sneakerjagers, heel veel succes!


adidas Malmo 'Gold Metallic'

zaterdag 16 november 2019

Naar alle aanbieders
adidas Malmö
adidas Malmö
adidas Malmö
adidas Malmö
Banner by: END.
Images by: adidas

Een overzicht van alle raffles van de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’ 31

Al sinds februari wordt er op deze sneaker gewacht en over vier dagen is het zo ver. De nieuwste samenwerking tussen Travis Scott x Nike zal uitkomen op 16 november 2019. Samen hebben zij hun creativiteit losgelaten op de Nike Air Force 1.

Aangezien er in de komende dagen aardig wat raffles zullen open gaan, leek het ons verstandig om een overzicht te maken. Zo kun jij je voor elke raffle inschrijven en maak je nog meer kans op deze gehypte samenwerking tussen de rapper uit Houston en Nike. Wij zullen tot zaterdag 16 november 2019 elke ochtend het overzicht van de raffles updaten, zodat jij je elke ochtend kan inschrijven voor nieuwe raffles.

Wil jij nog meer te weten komen over deze sneaker? Check dan HIER ons meest recente blog waarin je over de laatste details kan lezen. Check ook onze Releasekalender voor meer informatie over de Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’. Scroll snel naar beneden voor alle raffles en schrijf je nu in, als je dat nog niet gedaan hebt!


Travis Scott X Air Force 1 Low 'Cactus'

zaterdag 16 november 2019

Naar alle aanbieders
Travis Scott x Nike
RAFFLE
RAFFLE
Travis Scott x Nike
RAFFLE
Travis Scott x Nike
RAFFLE
Travis Scott x Nike
FCFS RAFFLE
RAFFLE