Converse X Chinatown Market released twee nieuwe modellen

Converse brengt aanstaande vrijdag, 6 september, een wel heel bijzondere samenwerking uit met Chinatown Market. Deze samenwerking bestaat uit twee modellen, namelijk het ‘Chuck 70 Hi’ model en het ‘Chuck Taylor OX’ model. Wat de Converse x Chinatown Market samenwerking zo bijzonder maakt is dat de kleuren van de sneaker veranderen wanneer er UV licht op komt.

Chinatown Market is een opkomend label in de modewereld dat de geest van de grillige gedeeltes van New York weerspiegelt. Het merk werd opgericht door de in New York geboren Michael Cherman. Wat bijzonder is aan Chinatown Market is dat zij in tegenstelling tot andere streetwear labels geen exclusieve kleding uitbrengen. Het doel van Michael Cherman is om iedereen die kleding van Chinatown Market wil dragen, dat ook daadwerkelijk kan dragen.

Converse X Chinatown Market Details

Converse en Chinatown Market zijn de samenwerking aangegaan en brengen nu wel twee heel bijzondere sneakers op de markt. Het gaat om de Chuck 70 Low en Hi. De sneakers zijn namelijk gemaakt met inkt dat geactiveerd wordt door UV-straling. Op basis van je omgeving en milieu veranderd de kleur van de sneaker. Zo is het mogelijk dat de sneaker in vier verschillende kleuren veranderd, zo heeft iedereen een eigen unieke sneaker. De kleuren waarin de sneaker kan veranderen zijn blauw, oranje, paars en fuschia. Op het eerste gezicht lijkt het een simpele witte Converse sneaker, maar zodra de sneaker het daglicht ziet is al snel het kleurrijke silhouet zichtbaar.

Converse x Chinatown Market Chuck 70 Hi | 166598C

De sneaker is voornamelijk gemaakt van wit canvas en de buitenkant en een deel van de tong zijn licht groen. De Converse branding is natuurlijk op de binnenkant van de enkel en op de hiel terug te vinden. De midsole is van glanzend wit rubber gemaakt, maar de outsole is van oranje en roze rubber gemaakt. Ook bevat de tong van de schoen het opvallende gele logo van Chinatown Market. De sneaker beschikt daarnaast ook over witte veters.

Converse x Chinatown Market Chuck 70 Low | 166599C

Dit is het tweede model dat Chinatown Market in samenwerking met Converse uitbrengt. Eigenlijk is hij exact hetzelfde als het hoge model, alleen is dit het lage model. Ook dit silhouet beschikt over een witte upper gemaakt van canvas. Deze upper heeft ook een lichtgroen vlak op de buitenkant van de sneaker. Op de tong bevind zich de gele Chinatown Market branding. Ook deze sneaker beschikt over een glanzend witte midsole met een oranje/roze outsole.

Aanstaande vrijdag, 6 september 2019, komt de Converse x Chinatown Market Chuck 70’s Low en Hi uit. Bekijk onze Releasekalender om te zien waar de sneakers uitkomen en hoeveel ze gaan kosten. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van beide modellen.


Converse Chuck Taylor Hi X China Town Market 'White'

166598C · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders
Converse x Chinatown Market
Converse x Chinatown Market

Converse Chuck Taylor Ox X China Town Market

166599C · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Converse x Chinatown Market
Images by Converse

Previous ArticleNext Article