Closer Look: UNDEFEATED x Nike Air Max 90 197

Een week geleden kregen wij de eerste teaser van de opkomende samenwerking tussen UNDEFEATED x Nike Air Max 90. Nu hebben wij een closer look gekregen van de langverwachte samenwerking.

UNDEFEATED staat bekend om hun samenwerkingen met andere merken. Zo heeft het Los Angeles gevestigde bedrijf vaker samengewerkt met merken zoals Nike, adidas en Converse. Nu gaan de twee merken werken aan een Nike Air Max 90!

UNDEFEATED x Nike Air Max 90 details

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaak van premium leer. Een overal witte colorway is te vinden op de upper met een lijn van ‘Blue Fury’ die loopt van de toebox naar de hiel van de Air Max 90. Ook zijn er meer ‘Blue Fury’ hits zijn te vinden op het Nike Air logo op de tong en het UNDEFEATED logo op de hiel van de sneaker. De upper zit bovenop een witte midsole met weer de ‘Blue Fury’ kleur rondom de Air Unit.

Volgens sneaker leakers PY_RATES, released het paartje nog in zeven andere colorways en twee colorways voor kinderen en baby’s. De verwachte release datum is 20 september. Houd onze Releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Scroll naar beneden om foto’s te checken van de UNDEFEATED x Nike Air Max 90.


UNDEFEATED x Nike Air Max 90
UNDEFEATED x Nike Air Max 90
Images by: Stadium Goods

Previous ArticleNext Article

Stickabush: De Premium Sneakershop uit Berlijn 2

Voor Stickabush zijn sneakers niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Met dit motto kunnen we ons absoluut identificeren. En om onze jarenlange Duits-Nederlandse vriendschap met deze Berlijnse sneakershop te vieren, vertellen we jullie iets meer over hun verhaal. Ken je Stickabush nog niet, maar heb je altijd al een stijlvol sneakerpaar of de perfecte street style outfit willen kopen? Dan krijg je 10% korting op Stickabush als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Ga hier direct naar de shop >>>>>

Berlin Mitte, het hart van de Duitse hoofdstad Berlijn. Daar is het voor Stickabush begonnen en de winkel zit daar vandaag de dag nog steeds. Ben je binnenkort in Berlijn en nog nooit bij Stickabush geweest? Neem dan eens een kijkje aan de Gipsstraße 23. En laat je verrassen door de stijl in deze winkel van top tot teen! Maar hoe kwam prichter Howy Goitom op dit idee van de winkel?

De Sneakershop met liefde voor het detail

Howy Goitom, die oorspronkelijk uit Hamburg komt, is een echte sneakerhead- en sneakerliefhebber. Vanuit deze passie wilde hij een winkel creëren die stijl en sneakers combineert en de coolste lifestyle sneakers en kleding biedt. En omdat veel mensen om hem heen precies dezelfde passie deelden, heeft Howy in 2007 Sneakology in Hamburg opgericht. Van de ene coole stad naar de andere verhuisde hij in 2009 naar Berlijn, waar Stickabush aka STAB werd geboren. In Berlin Mitte op de Hackescher Markt vind je producten en winkels die geen deel uitmaken van alledaagse ketens en massaproducten. Dus zeker een must-go, als je net zoveel van stijl en design houdt als wij. Vooral met sneakers! En zoals we allemaal weten, zijn de coolste en meest bijzondere dingen meestal te vinden in afgelegen zijstraten en niet duidelijk naast alle ketens. Zoals Stickabush in de Gipsstraße.

Wanneer je de winkel binnenloopt, vindt je niet alleen sneakers en lifestylekleding voor zover het oog reikt, de winkel is tot in het kleinste details een droom voor alle sneakerheads. Je wordt begroet met lekkere beats en je kunt zien wat het assortiment te bieden heeft in een coole en aangename sfeer. De perfecte sfeer om te winkelen 😉

Van retro tot casual de perfecte keuze

De coolste merken zijn hier verenigd. Stickabush’s merkenportfolio varieert van klassiekers als Nike, adidas en New Balance tot hippe merken als Stüssy, Herschel Supply Co. en Carhartt WIP. De winkel bewees ook zijn goede neus voor een coole stijl door als eerste in Duitsland Parra in zijn merkenportfolio op te nemen. Dus het is een oase voor elke Sneakerhead. Stickabush selecteert de perfecte mix van verschillende merken en stijlen. Zo vind je jouw stijl van hoge tot lage sneakers, van casual tot sportief tot retro.

De winkel heeft ook een super breed scala aan accessoires en mode-artikelen. Zo kun je niet alleen sneakers kopen, maar ook een hele outfit samenstellen en de bijpassende accessoires toevoegen! Zoals bijvoorbeeld de tassen en accessoires van Ucon Acrobatics. Minimalistisch en tegelijkertijd super stijlvol. Wij denken dat ze een perfecte aanvulling zijn op de sneaker-look zonder je show te stelen.

Trouwens: Een van de coole en bijzondere feiten over Stickabush is dat ze als één van de eersten de vrouwelijke sneakerheads hebben herkend en aangesproken. Want voor de meisjes onder de sneakerfanaten is het vaak niet eenvoudig om zich met de jongens te doen gelden en ook om bij veel sneakers te komen. Vooral in de tijd dat Stickabush zijn deuren opende. De sneakershop gaat dit tegen door allerlei herenstijlen te bestellen, zelfs in de kleinste maten, zodat wij meisjes er ook voor kunnen winkelen. Dit is toch fanfreakingtastisch! Mede hierdoor bestaat het klantenbestand van Stickabush voor 60% uit meisjes.

Om onze samenwerking met Stickabush uit Berlijn te vieren, hebben we de komende dagen nog meer info voor jullie. Dus volg onze blogs aandachtig om er zeker van te zijn dat je niets mist. Leer de eigenaar beter kennen en we vertellen je over hun actuele trends.

Er komt een nieuwe OFFSPRING x adidas samenwerking aan 12

Er zijn foto’s opgedoken van een samenwerking tussen OFFSPRING en adidas. Het gaat om een OFFSPRING x adidas ZX 10000 en ZX 8000.

OFFSPRING is een bekende sneakerwinkel in het Verenigd Koninkrijk. Ze begonnen in 1996 in Londen en speelde in op het gat in de markt die er toen was en zo werden ze erg succesvol. Ondertussen hebben ze al veel verschillende samenwerkingen gehad, waaronder ze ook al vaker samengewerkt hebben met adidas. En nu gaan ze weer de samenwerking aan met het merk achter de drie strepen.

OFFSPRING x adidas | Details

Het gaat dus om de modellen ZX 10000 en ZX 8000. Bij de ZX 10000 is de basis een wat donkerder grijs en de sneaker heeft verschillende licht roze, een bruine roestachtige kleur en blauwe lagen. De mid- en outsole zijn crème. Wat ook opvalt zijn de veters waarop OFFSPRING en adidas staat. Op de lacelock zie je ook de logo’s van OFFSPRING en adidas terugkomen. De ZX 8000 heeft dezelfde veters en lacelock. Bij dit model is de basis ook een donkergrijze kleur. Hier zien we oudroze, blauwe en donkerpaarse accenten terugkomen. De midsole is crème en er bevindt zich ook een klein oudroze stukje op de zool. De outsole is zwart. Ook heeft de sneaker reflecterende details op de hiel en bij de tenen.

Het is nog niet bekend wanneer de sneakers precies uit gaan komen, maar ze worden in maart 2020 ergens verwacht. Hoeveel ze gaan kosten weten we ook nog niet. Ze zullen wel zeker uitkomen bij OFFSPRING. Houd onze Releasekalender goed in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de foto’s van de sneakers.


OFFSPRING x adidas ZX 10000
Images by @aman_tak

First look van de Nike Air Force 1 ‘Chinese New Year 2020’ 12

Nieuwjaar komt al bijna weer om de hoek kijken, maar het Chinees Nieuwjaar is iets later. Dit jaar valt het namelijk op 25 januari. En zoals we weten komt Nike altijd met toffe sneakers om het Chinese Nieuwjaar te vieren. Er zijn nu dan ook de eerste foto’s verschenen van de Air Force 1 ‘Chinese New Year 2020’ die zal uitkomen.

Dit jaar is het jaar van de rat, dit zal dan ook veel terug te zien zijn tijdens de viering. We zien op de sneaker voornamelijk de kleur rood terugkomen. Tijdens het Chinese Nieuwjaar krijg of geef je rode enveloppen, dit heeft te maken met je positie in je familie. Zo moeten getrouwde en werkende familieleden geld geven en krijgen ouderen of kinderen geld. Ook zie je vaak rode Chinese tekens, zoals 福 (fú), wat voor voorspoed staat.

Nike Air Force 1 ‘Chinese New Year 2020’ | Closer Look

De basis van de sneaker is de standaard witte leren Nike Air Force 1 Low. De Swoosh en de heeltab bevatten allerlei kleurrijke Chinese symbolen en op de heeltab zie je ook ’20’, dus met beide sneakers vormt dit 2020. De binnenvoering van de sneaker is rood eveneens als de tongue tab en dit is natuurlijk omdat de rode kleur zo belangrijk is.

Er is nog niet veel bekend over de Nike Air Force 1 ‘Chinese New Year 2020’, maar ze komen waarschijnlijk rond het Chinese Nieuwjaar, 25 januari 2020, uit. De prijs van de sneaker weten we nog niet en het is ook nog niet zeker of de sneaker in Europa uitkomt. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten en zie hier onder de eerste foto!


Chinese New Year 2020
Image by @solebyjc