Closer Look: UNDEFEATED x Nike Air Max 90

Een week geleden kregen wij de eerste teaser van de opkomende samenwerking tussen UNDEFEATED x Nike Air Max 90. Nu hebben wij een closer look gekregen van de langverwachte samenwerking.

UNDEFEATED staat bekend om hun samenwerkingen met andere merken. Zo heeft het Los Angeles gevestigde bedrijf vaker samengewerkt met merken zoals Nike, adidas en Converse. Nu gaan de twee merken werken aan een Nike Air Max 90!

UNDEFEATED x Nike Air Max 90 details

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaak van premium leer. Een overal witte colorway is te vinden op de upper met een lijn van ‘Blue Fury’ die loopt van de toebox naar de hiel van de Air Max 90. Ook zijn er meer ‘Blue Fury’ hits zijn te vinden op het Nike Air logo op de tong en het UNDEFEATED logo op de hiel van de sneaker. De upper zit bovenop een witte midsole met weer de ‘Blue Fury’ kleur rondom de Air Unit.

Volgens sneaker leakers PY_RATES, released het paartje nog in zeven andere colorways en twee colorways voor kinderen en baby’s. De verwachte release datum is 20 september. Houd onze Releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Scroll naar beneden om foto’s te checken van de UNDEFEATED x Nike Air Max 90.


UNDEFEATED x Nike Air Max 90
UNDEFEATED x Nike Air Max 90
Images by: Stadium Goods

Previous ArticleNext Article