John Elliott x Nike LeBron samenwerking is onderweg

Een jaar geleden brachten John Elliott en Nike een samenwerking uit in een minimalistische zwart/witte colorway. Nu zijn de twee iconische merken opnieuw bij elkaar gekomen. Dit keer hebben de twee de Nike LeBron een prachtige colorway gegeven. Deze colorway werd al geïntroduceerd tijdens de NYFW show in februari via Instagram.

John Elliott staat bekend om zijn strakke, minimalistische laagjes en hij gebruikt de afwerking en de Nike Air over de gehele lengte van zijn favoriete LeBron sneaker. Het gaat om de LeBron Icon. Dit combineert hij met een borduursel dat is geïnspireerd op basketbal. Ook combineert hij dit met doorschijnend materiaal op het bovenwerk. Elliott wilde niet alleen een design creëren dat er nieuw uit ziet, maar ook een keer iets ontwerpen dat geen kleding is. Ook liet hij weten dat hij het niet makkelijk vondt om een sneaker te ontwerpen, maar hij vondt het wel erg cool dat hij met de beste basketballer ter wereld mocht werken.

John Elliot x Nike LeBron Icon ‘Parachute Beige’ | AQ0114-200

Deze nieuwe colorway presenteert een koninklijk kleurenpalet dat zeker past bij LeBron James. Het doorschijnende TPE bovenwerk combineert beige kleuren, van lichte tinten tot aan donkere tinten beige. Over de upper loopt een geborduurd streeppatroon dat extra textuur biedt. Wat opvallend is, is dat er op de gehele sneaker amper branding is te vinden. Alleen is er op de toebox een kleine Swoosh te vinden en een gedrukte afbeelding op de tong. De heel pull tab, tong en kraak zijn gemaakt van luxe suède. De zool beschikt over een vertrouwde Air Max demping en outsole.

Op 3 september 2019 is deze sneaker verkrijgbaar voor €250,- via solebox.com. Ben jij benieuwd naar waar deze sneaker nog meer uitkomt? Check dan onze Releasekalender om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor een foto’s van de sneaker.


John Elliot X Nike Lebron Icon 'Parachute Beige'

AQ0114-200 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders
John Elliott
John Elliott
John Elliott

Previous ArticleNext Article