Pick of the Week #35: adidas Nite Jogger ‘Rose Gold’ 177

Terwijl we genieten van weer een aantal dagen met flinke temperaturen is de vakantie periode zo goed als afgelopen. Bij een nieuw seizoen past een paar nieuwe, mooie sneakers, toch? Vandaar dat wij ook deze week weer een sneaker in het ‘zonnetje’ zetten die je niet mag missen! Dit is de adidas Nite Jogger ‘Rose Gold’!

adidas Nite Jogger ‘Rose Gold’ | EE5908

De adidas Nite Jogger is een sneaker die de klassieke adidas style heeft maar wel met moderne elementen. De basis van de sneaker is dan ook gebaseerd op de originele Nite Jogger uit de jaren 80. Op de sneaker zijn verschillende materialen te vinden zoals suède, mesh, en ripstop. Door dat het geheel op een Boost zool zit, weet je dat het met comfort helemaal goed zit! De ‘Rose Gold’ colorway is een favoriet geworden bij Sneakerjagers. De colorway bestaat namelijk maar uit twee tinten rose, maar door het gebruik van deze materialen zie je meerdere tinten naar voren komen. Het geheel wordt afgemaakt met een witte midsole en een outsole die uit rose en zwart bestaat.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de Nite Jogger in ‘Rose Gold’ en check ook de store list! Misschien, met wat geluk, kan je deze sneaker ook nog met een beetje korting scoren.


adidas Nite Jogger 'Rose Gold'

Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders
adidas Nite Jogger 'Rose Gold'
adidas Nite Jogger 'Rose Gold'
adidas Nite Jogger 'Rose Gold'
Afbeeldinge: 43einhalb

Previous ArticleNext Article

Hottest Sneaker Releases 🔥 Week 47 1

Sneaker releases week van 47

Het is al weer week 47, en we hebben een flinke week achter de rug qua releases. Deze week zijn er misschien minder ‘hype’ releases maar er zitten veel kwaliteit sneakers bij! Wacht niet en check snel de Hottest Sneaker Releases van week 47!

Week 47 wordt een week met veel variatie qua merken en colorways. Zo zien we onder andere de Star Wars collectie in samenwerking met adidas. Aangezien Nederland een echt Air Max land is zal de ‘Go Nuts’ colorway op de Air Max 90 gaan knallen! Een van de materialen op deze schoen is gemaakt van kleine haartjes, net als op de Air Max 1 ‘Animal. Ondanks dat dit geen extreem exclusive release is verwachten we wel dat de sneaker niet lang in de winkels zal blijven liggen. Om de week lekker af te sluiten zien de een Air Jordan 4 met de bekende ‘What The’ style. In deze sneaker zitten maar liefst vier verschillende en bekende AJ4 colorways verwerkt! De gebruikte colorways zijn: ‘White Cement’, ‘Military Blue’, ‘Fire Red’ en ‘Black Cement’.

Zie hier onder onze selectie van de beste sneaker releases week uit 47! Maar vergeet ook zeker niet de rest van de releases te checken, deze vindt je hier.


Nike WMNS Air Force 1 SP 'Rosé'

Nike WMNS Air Force 1 SP 'Rosé'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders

Star Wars X adidas Alphaedge 4D 'Deathstar'

Star Wars X adidas Alphaedge 4D 'Deathstar'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders

Star Wars X adidas Ultraboost 19 'Millennium Falcon'

Star Wars X adidas Ultraboost 19 'Millennium Falcon'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders

Universal Works X adidas UltraBoost 19 'Praire Sand'

Universal Works X adidas UltraBoost 19 'Praire Sand'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 Premium 'Go Nuts'

Nike Air Max 90 Premium 'Go Nuts'

vrijdag 22 november 2019

Naar alle aanbieders

Aime Leon Dore X New Balance M990AL5

Aime Leon Dore X New Balance M990AL5

vrijdag 22 november 2019

Naar alle aanbieders

Facetasm X Air Jordan 1 Mid 'Fearless'

Facetasm X Air Jordan 1 Mid 'Fearless'

vrijdag 22 november 2019

Naar alle aanbieders

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para?Noise'

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para?Noise'

zaterdag 23 november 2019

Naar alle aanbieders

Air Jordan 4 'What The'

Air Jordan 4 'What The'

zaterdag 23 november 2019

Naar alle aanbieders

Foto’s van een nieuwe colorway van de succesvolle sacai x Nike LDWaffle zijn naar buiten gekomen 12

Na al verschillende succesvole releases van de sacai x Nike samenwerking zijn er foto’s van een nieuwe LDWaffle colorway verschenen. De colorway is dit keer helemaal zwart.

Eerder dit jaar zijn er al verschillende sacai x Nike LDWaffle’s en Blazer’s verschenen. De ene colorway was kleurijker dan de andere maar tot nu toe is er nog geen geheel zwarte colorway uitgekomen. Daar lijkt dus verandering in te komen. Er zijn foto’s verschenen van een een LDWaffle met een zwarte upper. Verschillende suède overlays met donkere tinten zijn te zien op de basis laag. Het weerbestendige nylon van de upper is ook zwart. Net als op de vorige releases zijn er weer dubbele details te vinden. De dubbele Swoosh en de dubbele zool zorgen voor een design dat we gewend zijn van sacai. In tegenstelling tot de upper is de zool wit. Dit maakt het gehele design af van deze sneaker.

Op dit moment is er nog niks bekend over een eventuele release datum. Ook is er niet bekend of deze LDWaffle, net als bij de vorige sacai x Nike releases, met andere colorways zal uitkomen. Houd daarom de sneaker release kalender goed in de gaten voor updates over nieuwe releases.


sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle
Images by @aleclvn

De eerste foto’s van de Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’ zijn opgedoken 11

Dat de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’ onderweg was, was al langere tijd duidelijk. Echter wist niemand hoe de nieuwe colorway er nou daadwerkelijk uitzag. Nu zijn er afbeeldingen van de nieuwe colorway naar buiten gekomen.

In 2019 verschenen er enorm veel gelijksoortige colorways van de adidas Yeezy lijn van Kanye West. Echter lijkt het erop dat deze periode voorbij is, want er is een wat kleurrijkere colorway onderweg genaamd ‘Carbon Blue’. Eerder verschenen er ook al afbeeldingen van een ‘Teal Blue’ colorway die er uiteindelijk heel anders uit kwam te zien. De foto’s die eerder al verschenen van de ‘Teal Blue’ colorway lijken een beetje op de ‘Carbon Blue’ colorway. Deze ‘Carbon Blue’ colorway zal wel eens de meest kleurrijke colorway kunnen worden sinds het debuut van de Yeezy BOOST 700, die in 2017 werd uitgebracht.

adidas Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’ | Closer Look

De nieuwe colorway beschikt over een combinatie van materialen die zijn gebruikt op iconische colorways op het silhouet. Ook worden er kleuren teruggebracht die al eerder zijn verwerkt in andere colorways. Zo heeft de zool grijze, lichtblauwe en oranje kleuren gekregen van de ‘Inertia’ colorway. Het bovenwerk, dat is gemaakt van mesh, is gemaakt in een grijze kleur met lederen overlays. Ook zijn er verschillende tinten blauw en grijs terug te vinden op het bovenwerk. Op de tong, veters en andere delen zijn koele pasteltinten te vinden.

Een officiële releasedatum is tot dusver nog niet bekend, maar blijf onze Releasekalender goed in de gaten houden om up-to-date te blijven. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’.


adidas Yeezy BOOST 700 'Carbon Blue'
adidas Yeezy BOOST 700 'Carbon Blue'
adidas Yeezy BOOST 700 'Carbon Blue'
Images by Nikelab