Pick of the Week #35: adidas Nite Jogger ‘Rose Gold’

Terwijl we genieten van weer een aantal dagen met flinke temperaturen is de vakantie periode zo goed als afgelopen. Bij een nieuw seizoen past een paar nieuwe, mooie sneakers, toch? Vandaar dat wij ook deze week weer een sneaker in het ‘zonnetje’ zetten die je niet mag missen! Dit is de adidas Nite Jogger ‘Rose Gold’!

adidas Nite Jogger ‘Rose Gold’ | EE5908

De adidas Nite Jogger is een sneaker die de klassieke adidas style heeft maar wel met moderne elementen. De basis van de sneaker is dan ook gebaseerd op de originele Nite Jogger uit de jaren 80. Op de sneaker zijn verschillende materialen te vinden zoals suède, mesh, en ripstop. Door dat het geheel op een Boost zool zit, weet je dat het met comfort helemaal goed zit! De ‘Rose Gold’ colorway is een favoriet geworden bij Sneakerjagers. De colorway bestaat namelijk maar uit twee tinten rose, maar door het gebruik van deze materialen zie je meerdere tinten naar voren komen. Het geheel wordt afgemaakt met een witte midsole en een outsole die uit rose en zwart bestaat.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de Nite Jogger in ‘Rose Gold’ en check ook de store list! Misschien, met wat geluk, kan je deze sneaker ook nog met een beetje korting scoren.


adidas Nite Jogger 'Rose Gold'

EE5908 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
adidas Nite Jogger 'Rose Gold'
adidas Nite Jogger 'Rose Gold'
adidas Nite Jogger 'Rose Gold'
Afbeeldinge: 43einhalb

Previous ArticleNext Article