Vans Old Skool Cap LX Regrind krijgt 2 interessante colorways 117

Begin dit jaar heeft Vans één van hun klassiekers een geheel nieuwe make-over gegeven. Zij hebben de Vans Old Skool toen namelijk voorzien van een gedeconstrueerde look. Deze nieuwe Vans Old Skool Cap LX Regrind krijgt er nu weer twee interessante colorways bij. Veel verschillende kleuren en het iconische Checkerboard patroon zijn terug te vinden op deze sneakers.

Vans Old Skool

De Vans Old Skool maakte zijn debuut in het jaar 1977, maar op dat moment nog onder een andere naam. De klassieke skateschoen droeg toen namelijk nog de naam “Style 36” met zich mee. Door de jaren heen is dit silhouet altijd blijven plakken en is het ook één van de beroemdste modellen van Vans geworden. Dit is onder andere te danken aan de iconische streep op de zijkanten. De Vans Old Skool was namelijk de eerste schoen waarop dit detail werd bevestigd. Daarnaast was dit ook de eerste sneaker die voorzien was van lederen panelen zoals het suède op de toebox.

Door de vele verschillende panelen die op de Old Skool te vinden zijn, lieten velen zich inspireren tot hun eigen creatieve uitingen. Dit zorgde ervoor dat de sneaker niet langer alleen door skaters werd gedragen, maar echt door iedereen en overal. Zelf heeft Vans ook meerdere malen zijn creativiteit losgelaten op dit silhouet waar vele verschillende colorways en varianten uit voortkwamen. En zeg nou eerlijk, vanaf 1977 tot aan het heden, zijn wij nog steeds niet uitgekeken op dit model. Geen wonder dat Vans de Old Skool dus telkens blijft vernieuwen.

2 nieuwe colorways

De Nieuwste colorways op de Vans Old Skool Cap LX Regrind bestaan uit verschillende, opvallende kleuren en materialen. Zo zien we op de eerste colorway roze, oranje, turquoise, rood, paars en natuurlijk ook zwart en wit terugkomen. Maar al deze kleuren worden ook nog eens op verschillende elementen op de sneaker geplaatst. Sommige panelen zijn voorzien van één kleur, maar op andere zien we het iconische Checkerboard patroon verschijnen. Naast deze drukke kleuren en patronen zijn er nog andere interessante details te vinden. Zo vind je vele verschillende lussen op de upper en een soort dubbele tong waardoor je het schuimmateriaal kan zien.

Dezelfde details zijn ook te vinden op de tweede colorway. Deze is echter iets rustiger op het gebied van kleurgebruik. Hier zie je namelijk alleen bruin, rood, geel en wit terugkomen. Hierbij is het opvallend dat het Checkerboard patroon alleen op de buitenste zijkanten van de sneakers is geplaatst. Bij de eerste colorway was dit patroon namelijk op beide zijdes te vinden, maar wel in verschillende kleuren.

Door de vele kleuren en patronen zal je zeker opvallen met de sneakers. De colorways passen daarom ook perfect in de festival wereld, maar ook zeker gewoon in het dagelijks leven. Wil jij dus een paartje scoren van de Vans Old Skool Cap LX Regrind? Houd dan onze releasekalender in de gaten waar jij ze kan kopen. Ze zullen namelijk releasen op zondag 1 september voor een prijs van €100,-.


Vans Old Skool Cap LX Regrind 'Multi'

Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

Vans Old Skool Cap LX Regrind 'Brown'

Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Images by: 43einhalb

Previous ArticleNext Article

Foto’s van een nieuwe colorway van de succesvolle sacai x Nike LDWaffle zijn naar buiten gekomen 11

Na al verschillende succesvole releases van de sacai x Nike samenwerking zijn er foto’s van een nieuwe LDWaffle colorway verschenen. De colorway is dit keer helemaal zwart.

Eerder dit jaar zijn er al verschillende sacai x Nike LDWaffle’s en Blazer’s verschenen. De ene colorway was kleurijker dan de andere maar tot nu toe is er nog geen geheel zwarte colorway uitgekomen. Daar lijkt dus verandering in te komen. Er zijn foto’s verschenen van een een LDWaffle met een zwarte upper. Verschillende suède overlays met donkere tinten zijn te zien op de basis laag. Het weerbestendige nylon van de upper is ook zwart. Net als op de vorige releases zijn er weer dubbele details te vinden. De dubbele Swoosh en de dubbele zool zorgen voor een design dat we gewend zijn van sacai. In tegenstelling tot de upper is de zool wit. Dit maakt het gehele design af van deze sneaker.

Op dit moment is er nog niks bekend over een eventuele release datum. Ook is er niet bekend of deze LDWaffle, net als bij de vorige sacai x Nike releases, met andere colorways zal uitkomen. Houd daarom de sneaker release kalender goed in de gaten voor updates over nieuwe releases.


sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle
Images by @aleclvn

De eerste foto’s van de Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’ zijn opgedoken 11

Dat de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’ onderweg was, was al langere tijd duidelijk. Echter wist niemand hoe de nieuwe colorway er nou daadwerkelijk uitzag. Nu zijn er afbeeldingen van de nieuwe colorway naar buiten gekomen.

In 2019 verschenen er enorm veel gelijksoortige colorways van de adidas Yeezy lijn van Kanye West. Echter lijkt het erop dat deze periode voorbij is, want er is een wat kleurrijkere colorway onderweg genaamd ‘Carbon Blue’. Eerder verschenen er ook al afbeeldingen van een ‘Teal Blue’ colorway die er uiteindelijk heel anders uit kwam te zien. De foto’s die eerder al verschenen van de ‘Teal Blue’ colorway lijken een beetje op de ‘Carbon Blue’ colorway. Deze ‘Carbon Blue’ colorway zal wel eens de meest kleurrijke colorway kunnen worden sinds het debuut van de Yeezy BOOST 700, die in 2017 werd uitgebracht.

adidas Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’ | Closer Look

De nieuwe colorway beschikt over een combinatie van materialen die zijn gebruikt op iconische colorways op het silhouet. Ook worden er kleuren teruggebracht die al eerder zijn verwerkt in andere colorways. Zo heeft de zool grijze, lichtblauwe en oranje kleuren gekregen van de ‘Inertia’ colorway. Het bovenwerk, dat is gemaakt van mesh, is gemaakt in een grijze kleur met lederen overlays. Ook zijn er verschillende tinten blauw en grijs terug te vinden op het bovenwerk. Op de tong, veters en andere delen zijn koele pasteltinten te vinden.

Een officiële releasedatum is tot dusver nog niet bekend, maar blijf onze Releasekalender goed in de gaten houden om up-to-date te blijven. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de adidas Yeezy BOOST 700 ‘Carbon Blue’.


adidas Yeezy BOOST 700 'Carbon Blue'
adidas Yeezy BOOST 700 'Carbon Blue'
adidas Yeezy BOOST 700 'Carbon Blue'
Images by Nikelab

Sneaker Essentials: Hulp bij het verzorgen van je sneakers op Sneakerness Rotterdam 15

Sneakers die vies worden of verouderen is een probleem voor veel sneaker liefhebbers. Gelukkig is er op Sneakerness Rotterdam ook een stand van Sneaker Essentials die dit probleem perfect voor je oplossen.

Edaine biedt met Sneaker Essentials schoonmaak- en beschermproducten aan voor je sneakers. Ook kunnen zij je sneaker grondig voor je reinigen. Naast de reiniging van sneakers hebben ze ook een groot assortiment aan sneaker accessoires. Van vloer- en deurmatten tot aan transparante plexiglas schoenendozen. In 2014 is het team van Sneaker Essentials begonnen met het aanbieden van sneaker cleaning producten en services. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot de nummer 1 sneaker cleaning en accessoires site van de Benelux. In de toekomst zullen ze zelfs komen met een eigen productlijn.

Het assortiment van Sneaker Essentials is zeer gevarieerd. Voor het Sneakerness evenement moest er zelfs een extra tafel aangevraagd worden voor het grote assortiment aan deur- en vloermatten. Voor Edaine was de eerste sneaker aankoop de Air Max 1 Hufquake. De meest recente aankoop was de welbekende Travis Scott x Nike Air Jordan 6. Voor nieuws over nieuwe sneakers houd hij Instagram goed in de gaten. Belangrijk om te weten is dat Sneaker Essentials voor Sneakerness Rotterdam een speciale actie heeft. Zij gaan namelijk de Black Friday prijzen doorvoeren naar het evenement en zullen daarnaast verschillende accessoires voor stunt prijzen aanbieden. Via de website van Sneaker Essentials kan je het hele assortiment en al hun services bekijken.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Sneaker Essentials Sneakerness Rotterdam
Sneaker Essentials Sneakerness Rotterdam
Sneaker Essentials Sneakerness Rotterdam
Sneaker Essentials Sneakerness Rotterdam