PSG x Air Jordan 1 Low Release Reminder 101

We hebben al eens eerder de PSG branding gezien op een Jordan silhouet. Zo zagen we dit op een Air Jordan 5, Air Jordan 1 High en Air Jordan 6. Nu komt woensdag, 28 augustus, de vierde samenwerking uit tussen PSG en Jordan Brand. Samen hebben de twee gewerkt aan een Air Jordan 1 Low.

PSG x Air Jordan 1 Low details

De Air Jordan 1 Low heeft een kleurenpallet van zwart, wit en rood. Het rood is erg subtiel gebruikt op de sneaker en is alleen te zien op de tag aan de zijkant van de upper en aan de binnenkant van de tong. De rest van de upper is vrijwel geheel zwart en gemaakt van leer. Op de achterkant van de hiel is een abstract patroon gebruikt met daarop het logo van de voetbalclub PSG. Om de Air Jordan 1 Low af te maken zit het bovenwerk op een witte mid- en outsole.

How to cop?

De PSG x Air Jordan 1 Low released woensdag 28 augustus om 9:00 uur ’s ochtends via de Nike SNEAKERS app. De sneaker gaat weg voor een retail prijs van €110,-. Dus zit vroeg klaar als jij een paartje wilt scoren van deze mooie samenwerking!


PSG X Air Jordan 1 Low 'Black'

Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
PSG x Air Jordan 1 Low
PSG x Air Jordan 1 Low
PSG x Air Jordan 1 Low
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article

Er is een heerlijke colorway voor de Nike Air Max 1 onderweg 8

De Nike Air Max 1, misschien wel het meest iconische Air Max model in Nederland krijgt er een nieuwe colorway bij. Nike heeft foto’s naar buiten gebracht van een bruine colorway, genaamd ‘Brown Tartan’.

Het model waarmee alles begon, de Air Max 1. Het door Tinker Hatfield ontworpen silhouet werd in 1987 voor het eerst uitgebracht. De Nike Air Max 1 was de eerste sneaker van de Air Max lijn. Hoewel Air al werd gebruikt in Nike schoenen 1979, is Hatfield verantwoordelijk voor het tonen van de Air Unit.

Toen Hatfield aan het ontwerpen van de Air Max 1 begon, vormde de Parijse structuur een prominente rol in zijn visie die zijn huidige positie combineerde met zijn vroegere werk als architect. Wat ook bijzonder was aan Hatfield, is dat hij dingen ontwierp waar anderen niet eens van zouden kunnen dromen. Destijds had Nike slechts negen sneakerontwerpers. Tinker Hatfield werd binnengehaald in de hoop dat hij het team kon versterken, aangezien Nike zag dat de concurrentie steeds sterker werd.

Hatfield ontwierp de Air Max 1 om te ademen, flexibel te zijn en om goed te passen. Ook de zichtbare Air Unit met een framekleur eromheen was erg bijzonder. Na het succes is de Air Max serie voortgezet met allerlei andere silhouetten. Ook beschikken al deze modellen over een zichtbare Air Unit.

Nike Air Max 1 ‘Brown Tartan’ | CT1207-200

De ‘Brown Tartan’ colorway is een opvallende colorway. Zo is de basis van de sneaker gemaakt van geruit katoen in zwart/witte kleuren. Over deze zwart/witte basis zijn overlays te vinden in verschillende kleuren bruin. Ook de Swoosh heeft een donkerbruine kleur gekregen. Vanwege het koude weer wat er momenteel is, heeft Nike de binnenkant van de sneaker van wol gemaakt, zodat jij extra warme voeten hebt. De tong en de veters hebben in tegenstelling tot de rest van het bovenwerk, een lichte beige kleur gekregen. Ook de veters hebben deze kleur gekregen. Om wat extra detail toe te voegen hebben de branding op de tong en de eyestays een oranje kleur gekregen. De midsole heeft net als de tong en veters een beige kleur gekregen. Onder deze midsole loopt een gum outsole, om de sneaker af te maken.

Wanneer de sneaker precies uitkomt is helaas nog niet bekend. Wel zijn er officiële Nike foto’s naar buitengekomen, dus scroll naar beneden om deze foto’s te bekijken! Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender te checken om op de hoogte te blijven van aankomende releases.


Nike Air Max 1 'Brown Tartan'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Brown Tartan
Brown Tartan
Brown Tartan

Hottest Sneaker Releases 🔥 Week 47 8

Sneaker releases week van 47

Het is al weer week 47, en we hebben een flinke week achter de rug qua releases. Deze week zijn er misschien minder ‘hype’ releases maar er zitten veel kwaliteit sneakers bij! Wacht niet en check snel de Hottest Sneaker Releases van week 47!

Week 47 wordt een week met veel variatie qua merken en colorways. Zo zien we onder andere de Star Wars collectie in samenwerking met adidas. Aangezien Nederland een echt Air Max land is zal de ‘Go Nuts’ colorway op de Air Max 90 gaan knallen! Een van de materialen op deze schoen is gemaakt van kleine haartjes, net als op de Air Max 1 ‘Animal. Ondanks dat dit geen extreem exclusive release is verwachten we wel dat de sneaker niet lang in de winkels zal blijven liggen. Om de week lekker af te sluiten zien de een Air Jordan 4 met de bekende ‘What The’ style. In deze sneaker zitten maar liefst vier verschillende en bekende AJ4 colorways verwerkt! De gebruikte colorways zijn: ‘White Cement’, ‘Military Blue’, ‘Fire Red’ en ‘Black Cement’.

Zie hier onder onze selectie van de beste sneaker releases week uit 47! Maar vergeet ook zeker niet de rest van de releases te checken, deze vindt je hier.


Nike WMNS Air Force 1 SP 'Rosé'

Nike WMNS Air Force 1 SP 'Rosé'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders

Star Wars X adidas Alphaedge 4D 'Deathstar'

Star Wars X adidas Alphaedge 4D 'Deathstar'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders

Star Wars X adidas Ultraboost 19 'Millennium Falcon'

Star Wars X adidas Ultraboost 19 'Millennium Falcon'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders

Universal Works X adidas UltraBoost 19 'Praire Sand'

Universal Works X adidas UltraBoost 19 'Praire Sand'

donderdag 21 november 2019

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 Premium 'Go Nuts'

Nike Air Max 90 Premium 'Go Nuts'

vrijdag 22 november 2019

Naar alle aanbieders

Aime Leon Dore X New Balance M990AL5

Aime Leon Dore X New Balance M990AL5

vrijdag 22 november 2019

Naar alle aanbieders

Facetasm X Air Jordan 1 Mid 'Fearless'

Facetasm X Air Jordan 1 Mid 'Fearless'

vrijdag 22 november 2019

Naar alle aanbieders

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para?Noise'

PEACEMINUSONE x Nike Air Force 1 ‘07 'Para?Noise'

zaterdag 23 november 2019

Naar alle aanbieders

Air Jordan 4 'What The'

Air Jordan 4 'What The'

zaterdag 23 november 2019

Naar alle aanbieders

Foto’s van een nieuwe colorway van de succesvolle sacai x Nike LDWaffle zijn naar buiten gekomen 14

Na al verschillende succesvole releases van de sacai x Nike samenwerking zijn er foto’s van een nieuwe LDWaffle colorway verschenen. De colorway is dit keer helemaal zwart.

Eerder dit jaar zijn er al verschillende sacai x Nike LDWaffle’s en Blazer’s verschenen. De ene colorway was kleurijker dan de andere maar tot nu toe is er nog geen geheel zwarte colorway uitgekomen. Daar lijkt dus verandering in te komen. Er zijn foto’s verschenen van een een LDWaffle met een zwarte upper. Verschillende suède overlays met donkere tinten zijn te zien op de basis laag. Het weerbestendige nylon van de upper is ook zwart. Net als op de vorige releases zijn er weer dubbele details te vinden. De dubbele Swoosh en de dubbele zool zorgen voor een design dat we gewend zijn van sacai. In tegenstelling tot de upper is de zool wit. Dit maakt het gehele design af van deze sneaker.

Op dit moment is er nog niks bekend over een eventuele release datum. Ook is er niet bekend of deze LDWaffle, net als bij de vorige sacai x Nike releases, met andere colorways zal uitkomen. Houd daarom de sneaker release kalender goed in de gaten voor updates over nieuwe releases.


sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle
sacai x Nike LDWaffle
Images by @aleclvn